Jaka to gra?
Jaka to gra?
need for speed II
Jaka to gra?
Nie wierz we wszystko co piszą 
Edit: Kto grał trochę na pegasusie to wydaje mi się, że powinein to znać.
Edit: Kto grał trochę na pegasusie to wydaje mi się, że powinein to znać.
Jaka to gra?
Ja wiem, ja wiem: Adventure Island
Moja ulubiona gierka na pegazusie 
Jaka to gra?
Nexta dawaj.
Jaka to gra?

Gdyby komuś to zaciekawiło, to jestem fanem konsoli SNES od dzieciństwa, mam to jeszcze w domu a ta dyskietka była raczej pożyczona od koleżanki, co już teraz mieszka w niemcach. Tera szukam ciekawe gry na emulatorze w PC ;P
Jaka to gra?
crazy chase na gba też to było
Jaka to gra?
Moja chyba też ;]Corvetter wrote:Ja wiem, ja wiem: Adventure IslandMoja ulubiona gierka na pegazusie
Jaka to gra?
jestem pewny to daje next;) znowu starutka gra;) ale zyskała miano najlepszej sportowej gry roku wydania;)

Jaka to gra?
stawiam na International Soccer
Jaka to gra?
neeeext
Jaka to gra?
Chybe, nie umiałeś poczekać jak przyjdę i czy powiem nexta? Nie umiałem od popołudnia do końca dnia połączyć się z tmpl.info to zrozum, ale OK, Powiedzmy że zgadłeś, a prawdziwa nazwa na SNES to KidKlown in Crazy Chase.
...hehe tyś mówił że jest to też na GBA, poszukam i przetestuję go na emulatorze
...hehe tyś mówił że jest to też na GBA, poszukam i przetestuję go na emulatorze
Jaka to gra?
miałem to na gba i to było to samo no, a że nazwę ma inną na różnych konsolach to nie moja wina;P
i żeby nie było offtopu:
flight simulator albo galaxy simulator(czy coś takowego)
i żeby nie było offtopu:
flight simulator albo galaxy simulator(czy coś takowego)
Jaka to gra?
yabawa jest dla osb od 100 postów i nie ma wyjątków... jak ktos odpowie dobrze a nie ma 100 postów to odpowiedz nie jest mu zaliczana proszę się tego trzymac. dam nesta i proszę o dawanie zdjeć o rozdzielczości minimum 640x480

http://intothevoid.cba.pl/ mój blog klik klik klik