PGS mistrzem Polski po raz kolejny!
no cu. ;p a no jasno
nie ma jak spac ;p
Tak poziom w 3 lidze był dość wysoki, a w tym momencie nie chce cię martwić, ale po wczorajszym wygranym meczu mamy już 2 ligę.Jakub wrote:diavel tu chodzi o to, ze pisaniem jaki mega pro jest poziom w 3. lidze ESL obrazacie poslkie teamy, ktore bardzo się staraja, aby w PL wywalczyc jak najlepsze miejsca.
Pisałem, że wasi zawodnicy fartem przeszli do finału, bo nasi mieli w pół finale tyle samo punktów.Jakub wrote:pisales, ze wygrywamy fartem.

diavel, z tego co widzialem, to 2 decydujace mecze z dwoma nie pokananymi drużynami jeszcze przed wami.Diav3l wrote:Tak poziom w 3 lidze był dość wysoki, a w tym momencie nie chce cię martwić, ale po wczorajszym wygranym meczu mamy już 2 ligę.Jakub wrote:diavel tu chodzi o to, ze pisaniem jaki mega pro jest poziom w 3. lidze ESL obrazacie poslkie teamy, ktore bardzo się staraja, aby w PL wywalczyc jak najlepsze miejsca.
Pisałem, że wasi zawodnicy fartem przeszli do finału, bo nasi mieli w pół finale tyle samo punktów.Jakub wrote:pisales, ze wygrywamy fartem.
dalej nie rozumie czemu nazywasz to fart.
jest to trochę pechowe dla was, racja, ale nasi gracze byli przed waszymi, bo coś tam trackmania jednak tam wylicza, decydujac o miejscach.
podobnie jak w TA, gdzie ten wygrywa, który jako pierwszy zrobi czas, wygrywa z innym, który pozniej zrobil taki sam czas.
chlopaki dajcie na luz pierdolnijcie sobie po razie i gitara, gg

Skończycie w końcu?
jakub - zawsze musisz miec racje?
diavel - nie możesz raz powiedziec "gratulacje PGS, fajnie graliscie"?
Czy wy zawsze musicie się kłócic?
jakub - zawsze musisz miec racje?
diavel - nie możesz raz powiedziec "gratulacje PGS, fajnie graliscie"?
Czy wy zawsze musicie się kłócic?

to pl6 a nie eswc, był news o eswc to tam mogliscie się klocic
po sobotniej rozmowie na servie, myslalem ze "was olewa co kto pisze i myśli o FF"
po sobotniej rozmowie na servie, myslalem ze "was olewa co kto pisze i myśli o FF"
Gratki PGS graty peXg graty TCW
A teraz ja coś powiem może i PGS czasami ma szczęście...
ale szczęście sprzyja lepszym
I z chęcią obejrzę walkę na PL7 PGS vs FF
wtedy się okaże czy panowie z FF pokażą co potrafią
A teraz ja coś powiem może i PGS czasami ma szczęście...
ale szczęście sprzyja lepszym
I z chęcią obejrzę walkę na PL7 PGS vs FF
wtedy się okaże czy panowie z FF pokażą co potrafią
XST!
Nie kłóćcie się bo pójde po mame
No xd Kiedy PL7 ? XD
Good Game All ! naprawdę myślę, że była nie zła rywalizacja w tym PL 6.
O podsumowanie pokoszuę się jeszcze może dziś
niezła ?! kurdwa szło na noże w ostatniej rundziewixiarz___POL wrote:Good Game All ! naprawdę myślę, że była nie zła rywalizacja w tym PL 6.
GG all jeszcze raz!

h0lus 9:42:39
dobra ja ide kupic duży pokoj
hous fajny podpis, skąd to masz?
poczekajmy z tym PL7 po wakacjach ;f najebiecie tych turniejow jeden za drugim ;f
jak nie trochę dłużej - moim skromnym zdaniem jeśli w ciągu roku będzie się odbywać PL dwa albo 3 razy to straci ona swój prestiż i z turnieju o Mistrzostwo Polski zrobi się liga podwórkowa

są wakacje, teraz pora na ligę piwnąszopek wrote:poczekajmy z tym PL7 po wakacjach ;f najebiecie tych turniejow jeden za drugim ;f

h0lus 9:42:39
dobra ja ide kupic duży pokoj
Moim zdaniem PL7 powinno odbyc się w zimie i tak pewnie się stanie, więc stfu all. Teraz będą inne turnieje, między innymi indywidualne. coś o tym wiem, więc wyczekujcie. A we wrzesniu STC5 

badzcie cierpliwi a teraz stfu ;pRolandflagg wrote: i jakie te rozgrywki indywidualne?
Flagg, jakbyś trochę kumał bazę, to byś wiedział, że STC pokrywa się z NC...
Od początku PL6 liczyłem na PGS, przerażało mnie jak TCW przed końcem nieźle zaczynali grać, ale wygląda że ta stara Wilda wygrała 
GG TCW, peXg no i PGS
GG TCW, peXg no i PGS