Lan Party - Elbląg 2008
Lan Party - Elbląg 2008
gratki mor_olo!!!, gratki lokash, gratki szym, gratki shadow.
ta relacja naprawdę mało profesionalna, niestety musze powiedzic, ze byla najwyzej "lepiej niz nic".
ta relacja naprawdę mało profesionalna, niestety musze powiedzic, ze byla najwyzej "lepiej niz nic".
Lan Party - Elbląg 2008
a teraz tak na poważnie, gratulacje dla lokasha, morolo i shada.
Lan Party - Elbląg 2008
No, gratki dla wszystkich. Też oglądałem finał^^. Trakmania pokazywana fajnie - szkoda tylko, że na zmianę z Warkraftem, ale lepszy rydz niż nic.
Lan Party - Elbląg 2008
jeśli jest ktos chetny mogę zamiescic final, no i oczywiście jeśli mozna...
Lan Party - Elbląg 2008
To go zamieść, ja nie miałem szczęścia obejrzeć, no i jeszcze jedno....proszę 
Lan Party - Elbląg 2008
panowie, robilem co moglem z elvisem.
na orawde nie raz na glowie stawalismy zeto mialo rece i nogi. nie było łatwo. jak wyszlo to sami ocenicie. relacja turniej staralem się jak moglem. poczytam opinie z zaciekawieniem na pewno i liczesie z krytyka bo jest na pewno co krytykowac.
na orawde nie raz na glowie stawalismy zeto mialo rece i nogi. nie było łatwo. jak wyszlo to sami ocenicie. relacja turniej staralem się jak moglem. poczytam opinie z zaciekawieniem na pewno i liczesie z krytyka bo jest na pewno co krytykowac.
Lan Party - Elbląg 2008
wykurwisty komentarz, gj wix! graty szym :]
-
Maxer
- Lubi ostrą jazdę
Lan Party - Elbląg 2008
gg olek ! no w końcu biacz wygrales , tak ma być
i teraz jesteście zaskoczeni ? FF było ostatnie w pl6, ale na lanach naprawdę pokazujemy na co nas stac
pozdro !
i teraz jesteście zaskoczeni ? FF było ostatnie w pl6, ale na lanach naprawdę pokazujemy na co nas stac
Lan Party - Elbląg 2008
graty olek a jak reszta podium ?
Lan Party - Elbląg 2008
1. mor olo
2. lookash
3. szym
4. shadow
5. mozo
6. levy
7. gregorian
ostatnich miejsc nie jestem pewien
2. lookash
3. szym
4. shadow
5. mozo
6. levy
7. gregorian
Lan Party - Elbląg 2008
ee to slabo było poza top 4 mozo to wielki wymiatacz jakiś nie jest nie ? ;pSeque wrote:1. mor olo
2. lookash
3. szym
4. shadow
5. mozo
6. levy
7. gregorian
Lan Party - Elbląg 2008
GG Olek
GG Lokash : ) BG Shadow ;D
Lan Party - Elbląg 2008
pfff nic się nie dzieje? kurfa ten komentat0r z boszej łaski mnie osłabia, naprawdę ja nie wiem co ma takiego WoW, a czego nie ma TM, nic nie widziałem ciekawego w potyczce jakichś tam krzywych stworów, a TrackMania opiera się głównie na agresywnej dynamice, przy jeździe bark w bark, każde wejście w nie wygodny zakręt to kropla potu i żyłka na czole więcej, co prawda nie było to za ciekawie ukazane, już sam fakt pomijając że na przemian pokazywane były obie gry i to jeszcze w takich m0mentach ja dojazd na mete, czy błąd któregoś gracza przed metą, to ofkrs było pokazane, Mor_olo wykorzystał błąd lookasha na ostatniej prostej...no ale bądźmy szczerzy, cholera jak widz się może zainteresować relacją walki kilku stworów których i tak nie można tak sobie odróżnić, kamera głównie stoi w miejcu, z lotu ptaka, się przesunie parę gremlinów w bok, napindalają się na jakieś punkt many i wielkie chalo i leż w tym jestem emocji ojapierdole :?
Lan Party - Elbląg 2008
nom, zalowy PL6, gdzie gra cala polska scena to nic dla was, ale lan gdzie było raptem 4 graczy z MG to jest coś, z czym trzeba się chwalic.MAXERRR wrote:gg olek ! no w końcu biacz wygrales , tak ma być![]()
i teraz jesteście zaskoczeni ? FF było ostatnie w pl6, ale na lanach naprawdę pokazujemy na co nas stacpozdro !
coś ci ostatnio odbija, maxer
jeszcze raz gratki mor_olo, z tym co pisze do maxera wcale nie chce zmiejszac twojego sukcesu i choć elblag nie nalezy do tych wiekszych lanow, oczywiście tez chetnie bysmy wygrali.
Lan Party - Elbląg 2008
Dopiero teraz jestem w stanie coś napisać mimo, że cały finał oglądałem(złośliwość losu ;] ).
Dopóki w nasz finał nie zaczął pakować się komentator W3, to oglądałem go z dużą przyjemnością. Komentarz wixa miałem okazję słyszeć już wcześniej, więc w sumie spodziewałem się, że dopuszczą go do mikrofonu i dla niego wielkie brawa za odwagę, a zarazem całkiem profesjonalne podejście.
Jednak największe gratulacje oczywiście dla zwycięzców. Jednemu z nich gratulowałem już wczoraj, więc napiszę tylko GG mor_olo, GG lokash. W zasadzie właśnie tak obstawiałem podium więc jestem zadowolony z faktu, że i nasz gracz znalazł się na podium(GG Szym
).
Dopóki w nasz finał nie zaczął pakować się komentator W3, to oglądałem go z dużą przyjemnością. Komentarz wixa miałem okazję słyszeć już wcześniej, więc w sumie spodziewałem się, że dopuszczą go do mikrofonu i dla niego wielkie brawa za odwagę, a zarazem całkiem profesjonalne podejście.
Jednak największe gratulacje oczywiście dla zwycięzców. Jednemu z nich gratulowałem już wczoraj, więc napiszę tylko GG mor_olo, GG lokash. W zasadzie właśnie tak obstawiałem podium więc jestem zadowolony z faktu, że i nasz gracz znalazł się na podium(GG Szym
Lan Party - Elbląg 2008
najs ,ze ktoś z HSTV mój nick popierd... gdzie na koszulce było wyraźnie. ;/Psikuta wrote:Lookash, Szym, Mor_Olo, Shadow, Baggio, Gregorian, Levy i Moro
cała 4 to Polacy ?? (pogrubiona)
dużo nie brakowało a byłoby nic, gdyby nie wix. ja tam jeszcze z bluzgami a koleś z kamera jak się podoba turniej, ahha. reszte dopowiedzial mor_olo w wywiadzie. tak btw. opanowany chłopak imo się spocił ze stresu. ;FJakub wrote:gratki mor_olo!!!, gratki lokash, gratki szym, gratki shadow.
nie ,ale mogłeś przyjechać i mnie wyprzedzić.szopek wrote:ee to slabo było poza top 4 mozo to wielki wymiatacz jakiś nie jest nie ? ;pSeque wrote:1. mor olo
2. lookash
3. szym
4. shadow
5. mozo
6. levy
7. gregorian
I jescze od siebie. dzięki wszystkim za udana zabawe, atmosfera imo bardziej mi się podobala niz na eswc, pojeżdzone, pogadany i wypite. GG wszystkim. cu @ next lan ;]
brawo wix i elvis. a było ciężko ...
-
Maxer
- Lubi ostrą jazdę
Lan Party - Elbląg 2008
no jasne , ze mi odbija, wczoraj bylem na grilu i się najebalem totalnie, dlatego mam dobry humor xDDDDJakub wrote:nom, zalowy PL6, gdzie gra cala polska scena to nic dla was, ale lan gdzie było raptem 4 graczy z MG to jest coś, z czym trzeba się chwalic.MAXERRR wrote:gg olek ! no w końcu biacz wygrales , tak ma być![]()
i teraz jesteście zaskoczeni ? FF było ostatnie w pl6, ale na lanach naprawdę pokazujemy na co nas stacpozdro !
coś ci ostatnio odbija, maxer
jeszcze raz gratki mor_olo, z tym co pisze do maxera wcale nie chce zmiejszac twojego sukcesu i choć elblag nie nalezy do tych wiekszych lanow, oczywiście tez chetnie bysmy wygrali.
pl6 = nie będę się wypowiadal, i tak znacie moje zdanie na ten temat. nie chce znowu niepotrzebnej klotni i wiecznego pisania o jednym i tym samym, ;]
ale nawiazujac do tematu, gg Olo !!!! ;p
Jakub, odbija mi, to ten alkohoL ;d
Lan Party - Elbląg 2008
Nie tylko twójmoZo wrote:najs ,ze ktoś z HSTV mój nick popierd... gdzie na koszulce było wyraźnie. ;/Psikuta wrote:Lookash, Szym, Mor_Olo, Shadow, Baggio, Gregorian, Levy i Moro
cała 4 to Polacy ?? (pogrubiona)
Potwierdzam. Gdyby nie Wix i Elwis była by jedno wielkie nicmoZo wrote:dużo nie brakowało a byłoby nic, gdyby nie wix. ja tam jeszcze z bluzgami a koleś z kamera jak się podoba turniej, ahha. reszte dopowiedzial mor_olo w wywiadzie. tak btw. opanowany chłopak imo się spocił ze stresu. ;FJakub wrote:gratki mor_olo!!!, gratki lokash, gratki szym, gratki shadow.
Lan Party - Elbląg 2008
Zgadzam się z resztą. Wix i Elvis odwalili kawał dobrej roboty! Mimo że gracze z CSa "pożyczyli" sobie od nas kompy, to szybko zorganizowali coś innego i mogliśmy jechać! GJ Panowie!
No i oczywiście gg dla finalistów!
No i oczywiście gg dla finalistów!

<- Drzwi