Witam, wszystkich.

Wlasnie wrocilem z GF08:) czytajac kilka ostatnich stron tego tematu postanowilem coś skrobnac.
Odnosnie finalu. Sprawa byla dosyc zagmatwana, mianowicie po kilku pierwszych godzinach od otwarcia GF dużo osob zdalo sobie sprawe ze zabraknie komputerow. Na dodatek nawalilo Whiterabbit z serwerami bodajze pod CoDa4, a trzeba wspomniec o 9 kompach ktore zostaly spalone wlasnie przez ta gre. Ilosc sprawnych pecetow zmalala i admini musieli się jakos ratowac. Niestety ucierpialo w3 i tm. Planowane zakończenie imprezy mialo być o godzinie 21, organizatorzy naciskali aby zakończyć rozgrywki jak najszybciej, stad wiec taka a nie inna decyzja o rozegraniu finalu.
jeśli chodzi o komentarz TMN to naleza się wyrazy uznania dla Wixa, z checia pomogl mi w moim de facto pierwszym komentarzu TMN (mam nadzieje, ze to nie ostatni moj raz). z pewnością wiekszosc was ogladala final, Wix odwalil kawal dobrej, profesjonalnej roboty

GJ i wielkie dzięki

jeśli chodzi o wcinanie się komentatora w3 - Berosa to hmm, mysle, ze trzeba mu to wybaczyc, wydaje mi się, każdy faworyzowalby 'swoja' gre. To był debiut HSu w dzielonej relacji 2 finalowych spotkan, szkoda, ze mielismy tak mało czasu na przygotowania. Robilismy wszystko co w naszej mocy, aby każdy fan, zarowno w3 jak i TMN mogl obejrzec final 'swojej' gry.
Gratulacje dla wszystkich zawodnikow grajacych w finale, w szczegolnosci dla zwyciescy mor_olo
już niedlugo na stronie headshotu pojawi się material video z trackmanii na GF08