1. Bilus (2 kierowca Hondy)
2. Nuclear (3 kierowca Hondy)
3. Pikuś (4 kierowca Hondy)
Ksyksuś dopisz no do Hondy Nucleara i Pikusia.
Gratuluje wszystkim którzy przyszli.
Sato wrote:są jeszcze jakieś miejsca do teamów f1
[ Dodano 06 lipca 2008, 18:54 ]
bo nie mogłem jeżdzić w wyścigu o 3 kierowce hondy(nie byłem w domu)
przyjeto mnie do spykera na 2 wGp przed końcem sezonu. Na jedno Gp się spóźniłem z 10 minut, a an drugie wpadłem wcześneij z 40 minut zeby pocwiczyć. Ale szanowny pan xyx razem z kingiem mnie wyrzucili z pokoju. Czego wolałbym nie komentować.Szynpol wrote:Ciechan gdybys pokazal coś w poprzednim sezonie to bym cie wzial na trzeciego ale ze nie pojawiles się na zadneym wyscigu to nie wiem jak jezdzisz.
będą ,wiekszosc drużyn pewnie zrobi rekrutacje na 4 kierowceSato wrote:będą jakieś rekrutacje????
raz się spóźniłem o parę minut a drógim razem byłem dużo wcześniej. Między mną a kingiem wywiązała się "miła rozmowa" po czym na prae minut przed startem on dał głosowaniew o zbanowanie mnie wiec szybko uciekłem jak wróciłem było już hasło na serw, pisze do Ciebei byś dał mi hasło a Ty mi mówisz że nie jadę w tym GP. Więc Ty już tu nie wkręcaj bo nawet śmieszny nie jesteśXyX wrote:heh, nawet nie wiem o czym mowisz, ciechan. smieszny jesteś ; ]
jakim pokoju? ; p
spozniales się na wyscigi, raz o godzine, raz mniej, także to już nie nasza wina ;>
pzdr