Polski ESL 1on1 TimeAttack Ladder - Wyzwania aktywowane
sry lewy: Możesz grać z tym samym przeciwnikiem tylko raz w przeciągu 7 lub 14 dni. Sprawdź punkt 4.2.1 regulaminu oraz jego podpunkty, aby przeczytać o przerwach w meczach pomiędzy tymi samymi zespołami. Zasada ta obowiązuje również w przypadku anulowanych wyzwań i służy zabezpieczeniu się przed popularnym niegdyś spamowaniem wyzwań, a następnie ich masowym anulowaniem. Pamiętaj zatem w przyszłości, iż anulowanie wyzwania przeciw danemu zespołowi oznacza, że nie będziesz mógł wyzwać tego zespołu przez kolejne 7-14 dni. ||||||||||| może ktoś inny?
No to trudno
Jak coś to ja tez jestem chetny na jakieś meczyki godziny dzisiaj mi pasujace to 21:00 - 24:00 

mi pasują godziny 22-24 dzisiaj !!! chętni zgłaszać się!!
Fajna zabawa, ale chcialbym wszystkich zainteresowanych powiadomić, że od czwartku 13.04 prawdopodobnie nie będę miał dostępu do netu przez jakiś tydzień, może dłużej, tak że nie wyzywajcie mnie na razie 
pozdrawiam wsztystkich!
ps. nawias dołącz do 1 on 1, nie chcę być ostatni!! joooke
pozdrawiam wsztystkich!
ps. nawias dołącz do 1 on 1, nie chcę być ostatni!! joooke
Yard mam taką małą sugestię. Może byś zrobił specjalne subforum dla TM NAtions o nazwie ESL TMN Leagues. Widzę, że na łamach tego forum prowadzone są dyskusję na temat tej ligi i taki oddzielny dział niebyłby chyba głupim pomysłem.
To bylby bardzo dobry pomysl bo na przyklad mozna by było się spokojnie umawiac na mecze i dopiero jak by się tu umowilo spokojnie tam by mozna było zatwierdzic a nie wysylac tam na chybil trafil i potem zmieniac albo co gorsza anulowac.
Dzisiaj jestem dostepny caly dzień także smialo mozeie mnie wyzywac.

uwaga , proszę wszystkich niech wchodzą na ten kanał (mIRC) #esl.tmn.pl albo trackmania.pl @quakenet , gdy ktoś będzie chciał grać to napisze ogłosznie wzor : 1 on 1 teraz , nie mogę hostować esl.pl = 1 on 1 now cant host esl.pl
Trackmania Nations ESL Admin
nie mogę się zapisać do 1on1 time attack :/ Pisze że nie mam podanego kontaktu ICQ lub tego drugiego, a przecież napisałem ICQ. Dlaczego nie mogę się zapisać?
A wpisałeś ten numer w : Centrum Dowodzenia>Edytuj personalia > i w 5 rubryce?
Trackmania Nations ESL Admin
Podejrzewam ze wpisal tylko nie zaznaczyl tego kwadracika zeby to było publiczne. jeżeli tak jest to musisz odchaczyc ten kwadracik kolo icq.

po pierwsze - wielkie dzięki dla komandosa, bo w końcu mogłem się zapisać 
a po drugie - no cóż graty dla mor_olo. Trasowo wygrał 2:1, ale gdybym się przygotował się na ten mecz, który nagle rozegraliśmy to mogłoby mi być łatwiej. gg
a po drugie - no cóż graty dla mor_olo. Trasowo wygrał 2:1, ale gdybym się przygotował się na ten mecz, który nagle rozegraliśmy to mogłoby mi być łatwiej. gg
a gdybym ja się przygotowal na ten mecz:P..... wszyscy się tak tlumacza no i dobrze bo w koncu musimy cwiczyc na mecz z Francuzami.
*... i wszystko jasne.
może ktoz by zagral jakieś 1 vs 1 ze mną jak coś to GG ub od razu wyzwijcie mnie na ESL:D
Siekiera=Siekierka
Dziękuje naszym administratorom za to że od miesiąca czekam na zdjęcie niesprawiedliwego zakazu pisania.
Dziękuje naszym administratorom za to że od miesiąca czekam na zdjęcie niesprawiedliwego zakazu pisania.