wszyscy cię właśnie chwalą za komentarzwixiarz___POL wrote:powiem tak odnosnie samego turnieju:
iwem tez ze moj komentarz nie był zbyt prO ale nie mialem z tym wczesniej doczynienia niestetymoże kiedyś będę mogl jeszce sprobowac sowich sil to chetnie
![]()
Lan Party - Elbląg 2008
Lan Party - Elbląg 2008
Masz 9889 postów na forum od ostatniej wizyty -.-
Lan Party - Elbląg 2008
było git wix, brakuje wam (jakubowi tez) do wiadpa jeszcze tego zeby mowic bardziej ciągle i wiecej wstawek opisujacych graczy, milo się was slucha i nie ma jakiś wielkich bledow.
*... i wszystko jasne.
Lan Party - Elbląg 2008
poszkodowany jest Shadow, ponieważ to jemu się zacieła klawiatura gdy zostało tylko 4 graczy, i niestety zrezygnował a mógł powalczyc z szymem o 3 miejsce
Lan Party - Elbląg 2008
Mi się zacięła jak nas trzech zostało... a wygrywałem
i później 0pkt i już była d*pa... A zresztą jak Shad już zrezygnował to mor_olo był trzeci 

Lan Party - Elbląg 2008
za pierwszym razem tracilem 2 pkt do Ciebie:} no ale coz, czwarte miejsce i wrocilem z koszulka MASS EFFECT i kubkiemSzym wrote:Mi się zacięła jak nas trzech zostało... a wygrywałemi później 0pkt i już była d*pa... A zresztą jak Shad już zrezygnował to mor_olo był trzeci
Lan Party - Elbląg 2008
a za 5 co ? dokładnie to samo koszulka MASS EFFECT i kubek msi ahahdamianhhh wrote:za pierwszym razem tracilem 2 pkt do Ciebie:} no ale coz, czwarte miejsce i wrocilem z koszulka MASS EFFECT i kubkiemSzym wrote:Mi się zacięła jak nas trzech zostało... a wygrywałemi później 0pkt i już była d*pa... A zresztą jak Shad już zrezygnował to mor_olo był trzeci
Lan Party - Elbląg 2008
No Szym rozumiem ze grał na jakiejs tandecie od organizatorow (o czym mowili wczensiej), ale Shadow przeciez dostajecie tam jakiś sprzet od pgs'u chyba nie musisz grać na klawiaturze która się zacina.
*... i wszystko jasne.
Lan Party - Elbląg 2008
TYLKO kubek?damianhhh wrote:za pierwszym razem tracilem 2 pkt do Ciebie:} no ale coz, czwarte miejsce i wrocilem z koszulka MASS EFFECT i kubkiemSzym wrote:Mi się zacięła jak nas trzech zostało... a wygrywałemi później 0pkt i już była d*pa... A zresztą jak Shad już zrezygnował to mor_olo był trzeci
nasraj tam dobrze i brzerz ci zaplaci 1000 zlotych
Lan Party - Elbląg 2008
dostanie klawe jak wysle podpisany kontraktmor_olo wrote:No Szym rozumiem ze grał na jakiejs tandecie od organizatorow (o czym mowili wczensiej), ale Shadow przeciez dostajecie tam jakiś sprzet od pgs'u chyba nie musisz grać na klawiaturze która się zacina.
Lan Party - Elbląg 2008
Zapraszam na krotka relacje video z eventu:
http://www.gamersuniverse.com/pl/tv_det.php?vidid=416
http://www.gamersuniverse.com/pl/tv_det.php?vidid=416
Lan Party - Elbląg 2008
nie ma co relacja zajebista, z 2 sec widac mor ola ;P
Lan Party - Elbląg 2008
mnie tez widac, nawet wtedy gdy morola