4 DIMENSION
4 DIMENSION
Jak nie maja jak na pewno maja, zaloze się ze na pewno maja podpisane jakieś umowy i kontrakty, peXg na pewno tez
4 DIMENSION
nie maja, wiem bo bylem 
ej shadow, pozwol ze se przycytuje PW
pewnie macie jakieś kontrakty ze jak odejdziecie to będziecie musieli kupic 1000 skrzynek żubra brzerzowi
ej shadow, pozwol ze se przycytuje PW
a Ty mat mnie nie wkrecisz, Ty.. ty, ja wiem, ze nie macie, wy.. : DDDDDano nie mamy;d
pewnie macie jakieś kontrakty ze jak odejdziecie to będziecie musieli kupic 1000 skrzynek żubra brzerzowi
4 DIMENSION
aha ;]
no ale wiadomo, 4D jeszcze daleko brakuje do PGSu, choć memor stawia sprawe bardzo profesjonalnie.
zycze powodzenia
no ale wiadomo, 4D jeszcze daleko brakuje do PGSu, choć memor stawia sprawe bardzo profesjonalnie.
zycze powodzenia
4 DIMENSION
ja jak zawsze musze pokrytykowac.
proszę się nie gniewac, ale brac to jako konstruktywna krytyke.
po pierwsze, na tej stronie absolutnie nic nie ma, oprocz jednego jpg branego z trackmanii. ja bym ja prezentowal pozniej, jak już coś tam by się dzialo.
po drugie, 4. dimension, a nie 4 dimension, może nie wazne, ale wpada w oko.
po trzecie gra w ESL w trackmanii jest bardzo mało prestizowa, tu się liczy STC robiene przez et-tournaments lub w polsce PL6.
po czwarte nie rozumie calkiem, jak ktos może sponsorowac wyjazdy na lany, kiedy ten team jeszcze nic nie ogral i niewiadomo jaki jest poziom gry.
po piate jakos dalej nie chcemi się w to wierzyc, ze jest jeszcze wystarczajaco dużo graczy na scenie bez teamu, albo chętnych zmiany teamu, ktorzy maja skill na poziomie powiedzmy druyn PL6.
no i co najwazniejsze, nie wiem kto to jest ten memorial, ale patrzac na to, ze uwaza esl za wazny cel wydaje mi się, ze może nie jest jeszcze na szczycie jak chodzi znanju się na tmn. poza tym nie ma tam ani jenego czolowego graca, który moglby innych za soba ciegnac.
to takie moje szeguly co do tego nowego teamu.
ogolnie good luck, bo jakos się odroznia pozytywnie ten topic od innych nowych topikow nowych teamów.
ja w ten sukces nie wierze, ale mam nadzieje, ze pokaecie mi, ze się myle.
jeszcze raz good luck.
proszę się nie gniewac, ale brac to jako konstruktywna krytyke.
po pierwsze, na tej stronie absolutnie nic nie ma, oprocz jednego jpg branego z trackmanii. ja bym ja prezentowal pozniej, jak już coś tam by się dzialo.
po drugie, 4. dimension, a nie 4 dimension, może nie wazne, ale wpada w oko.
po trzecie gra w ESL w trackmanii jest bardzo mało prestizowa, tu się liczy STC robiene przez et-tournaments lub w polsce PL6.
po czwarte nie rozumie calkiem, jak ktos może sponsorowac wyjazdy na lany, kiedy ten team jeszcze nic nie ogral i niewiadomo jaki jest poziom gry.
po piate jakos dalej nie chcemi się w to wierzyc, ze jest jeszcze wystarczajaco dużo graczy na scenie bez teamu, albo chętnych zmiany teamu, ktorzy maja skill na poziomie powiedzmy druyn PL6.
no i co najwazniejsze, nie wiem kto to jest ten memorial, ale patrzac na to, ze uwaza esl za wazny cel wydaje mi się, ze może nie jest jeszcze na szczycie jak chodzi znanju się na tmn. poza tym nie ma tam ani jenego czolowego graca, który moglby innych za soba ciegnac.
to takie moje szeguly co do tego nowego teamu.
ogolnie good luck, bo jakos się odroznia pozytywnie ten topic od innych nowych topikow nowych teamów.
ja w ten sukces nie wierze, ale mam nadzieje, ze pokaecie mi, ze się myle.
jeszcze raz good luck.
4 DIMENSION
LoL pierwszy raz widzę poważnego krytyka teamu jak Ciebie 
4 DIMENSION
boi się konkurencji to pokazal, zbey se dali spokoj
:D
@jakub
coś musialem odpisac, tak mi się jakos napisalo
wybacz jak cie urazilem w co watpie bo chyba nic takiego nie powiedzialem (?)
@jakub
coś musialem odpisac, tak mi się jakos napisalo
Last edited by Twist on 29 May 2008, 22:27, edited 1 time in total.

hyhy
4 DIMENSION
Twist wrote:boi się konkurencji to pokazal, zbey se dali spokoj:D
konkurencja dla nas to jest FF, TCW i może PexG, nie team bez graczy.ja w ten sukces nie wierze, ale mam nadzieje, ze pokaecie mi, ze się myle.
poza tym bez konkurencji nie ma sceny, nie ma meczow, nie ma sponsorow itp wiec trochę dziwny post walneles.
4 DIMENSION
Heh w niektorych przypadkach się mylisz, sponsorem jest firma z którą wspołparcuje już od ponad 2 lat, ona jest wstanie zasponsorowac wyjazdy,
A po drugie, IMO pl6 już się rozpoczelo tak jak mamy tam wystapic wiec chyba ESL jest lepszym rozwiązaniem niz grać na publikach hmm ?
Co do www to co ma powstac strona na której jest już 100 newsow ? niebardzo. pomnalutku pomalutku.
btw. czym się roznia te nazwy ktore zaznaczyles w swojej wypowiedzi bo cyfre nie koniecznie odziela się od wyrazu, szczegolnie iz posiada to wspólna forme.
btw2. dzięki za krytyke ale nie zniecheca mnie to.
A po drugie, IMO pl6 już się rozpoczelo tak jak mamy tam wystapic wiec chyba ESL jest lepszym rozwiązaniem niz grać na publikach hmm ?
Co do www to co ma powstac strona na której jest już 100 newsow ? niebardzo. pomnalutku pomalutku.
btw. czym się roznia te nazwy ktore zaznaczyles w swojej wypowiedzi bo cyfre nie koniecznie odziela się od wyrazu, szczegolnie iz posiada to wspólna forme.
btw2. dzięki za krytyke ale nie zniecheca mnie to.
4 DIMENSION
Hmm, dla początkującego teamu każdy turniej czegoś nauczy. Powoli a do przodu
Hmm, dla początkującego teamu każdy turniej czegoś nauczy. Powoli a do przodu
4 DIMENSION
konstruktywna krytyka nie ma zniechacac, ale dac do myslenia z wynikiem albo i nawet bez.btw2. dzięki za krytyke ale nie zniecheca mnie to.
jesteś trochę zlosliwy.
pogadajmy jeszcze raz za dwa miesiace, wtedy już zobaczymy, co z tego wyszlo.
4 DIMENSION
a jak to jest po angielsku to nie powinno być 4th dimension?
bo coś mi się zdaje ze tak
bo coś mi się zdaje ze tak

hyhy
4 DIMENSION
Ja bylbym zainteresowany...jeżeli to wszystko się sprawdzi to mi to pasuje. Co do mojej osoby to wszystko najwazniejsze znajduje się tu http://tmpl.info/forum/viewtopic.php?t=4629 . A na jazde testowa mozna się umowic....gg:3848478[/url]
4 DIMENSION
jak objecalem, tak robię.Jakub wrote:konstruktywna krytyka nie ma zniechacac, ale dac do myslenia z wynikiem albo i nawet bez.btw2. dzięki za krytyke ale nie zniecheca mnie to.
jesteś trochę zlosliwy.
wiec, co z tego wyszlo?
- OrdonekQ7
- Moderator
4 DIMENSION
Jakub jasnowidz ;d

Feed the fire, break your vision
Throw your fists up, come on with me!
4 DIMENSION
jak to za przeproszeniem mówią - g*wnoJakub wrote:jak objecalem, tak robię.Jakub wrote:konstruktywna krytyka nie ma zniechacac, ale dac do myslenia z wynikiem albo i nawet bez.btw2. dzięki za krytyke ale nie zniecheca mnie to.
jesteś trochę zlosliwy.
wiec, co z tego wyszlo?