X-Trem-E MINI TOURNAMENT
X-Trem-E MINI TOURNAMENT
dzięki wix każda pomoc się przyda,
a zawodnikom zycze powodzenia w nadchodacych kwalifikacjach,
server już stoi nazwa: Xtrem-E Tournament,
jest już zalaczana mapa kwalifikacyjna, może być parę niespodzianek bo kazdego stac tam na niezly czas.
a zawodnikom zycze powodzenia w nadchodacych kwalifikacjach,
server już stoi nazwa: Xtrem-E Tournament,
jest już zalaczana mapa kwalifikacyjna, może być parę niespodzianek bo kazdego stac tam na niezly czas.
X-Trem-E MINI TOURNAMENT
Słuchajcie można tego 12 lipca zrobić kwali trochę wcześniej, żeby z WTCC nie koligowało? Na WTCC są dwa wyścigi o 18 i 20, więc mini by było idealnie ok. 17. Danke dobrzy ludzie ;].
X-Trem-E MINI TOURNAMENT
32. grono87 - podkarpackie - FF'Grono.x-fi
X-Trem-E MINI TOURNAMENT
E to mnie muck mozesz wypisac bo 12 albo 13 wyjezdzam to mnie nie będzie. 
X-Trem-E MINI TOURNAMENT
nie mam zamiaru cie wypisywac przyjdzie to zagrasz jeśli coś wypadnie to trudno,Szynpol wrote:E to mnie muck mozesz wypisac bo 12 albo 13 wyjezdzam to mnie nie będzie.
nie wiedzialem ze X-Trem-E koliduje z WTCC, pomysle nad tą godziną 17 w soboteBilus wrote:Słuchajcie można tego 12 lipca zrobić kwali trochę wcześniej, żeby z WTCC nie koligowało? Na WTCC są dwa wyścigi o 18 i 20, więc mini by było idealnie ok. 17. Danke dobrzy ludzie ;].
X-Trem-E MINI TOURNAMENT
33. chybeck-lubelskie-*tcw*chybeck
a co se bende;P
a co se bende;P
X-Trem-E MINI TOURNAMENT
znalazlem rozwiazanie 2 x quali w jednym dniu w sobote oczywiście mozna wystapic raz ;]
sobota 12 lipiec
godzina 17.00 i godzina 21.00
sobota 12 lipiec
godzina 17.00 i godzina 21.00
-
komandos Poland
- Jeździ konno
X-Trem-E MINI TOURNAMENT
34. komandos Poland - Mazowieckie - Komando
X-Trem-E MINI TOURNAMENT
Praktycznie to nie będę mial az tak dużo roboty chyba ze zawodnicy mnie do tego zmuszą :]wix wrote:pisz tylko muck, jak Ci mogę pomoc zebys sam wszystkiego robić nie musial.
Najwazniejsze będzie dopilnowanie by kwalifikacje przebiegly zgodnie z planem.
Apel dla graczy by wystapili z nickami ktore zarejestrowali w postach, bym nie mial problemu z weryfikacją.
Niedlugo podam link do forum na ktorym gracze wybiorą mapy sposrod 5 wyznaczonych w czesci drabinki, której się znajdą.
Na koniec kwalifikacji zostaną wykonane zrzuty ekranowe z wynikow, a nastepnie przepisane na forum.
Wyniki staną się oficialne w momencie zakonczenia dwoch sesji kwalifikacyjnych ktore odbeda się w godzinach 17.00 i 21.00 dzień Sobota 12 lipiec.
X-Trem-E MINI TOURNAMENT
Bo to zjebana mapa była

X-Trem-E MINI TOURNAMENT
Super - dostałem się.
O kułwa - jak ja mam wygrać z Corey'em?
.
O kułwa - jak ja mam wygrać z Corey'em?
X-Trem-E MINI TOURNAMENT
Wpierw musisz się z nim dogadac co do mapy, jak nie masz msn to ci w tym pomoge
X-Trem-E MINI TOURNAMENT
Dzięki wielkie, w ogóle bym się z nim nie dogadał. Jak mi podasz gg na pw, to Ci podam jaka mapa mi pasuje oraz termin. Danke dobry człowieku. ;].