TS dla całej sceny - łączmy się!
niewiem czy mozna ;p ale widzialem ze pox tez ma kanal na tym ts'ie
czy moglbym prosic o dodanie tam także teamu XD ?
czy moglbym prosic o dodanie tam także teamu XD ?
potwierdzam.BTW. Sprawa zakończona
obejrzalem "the last samurai", poplakalem się, pelny emocji wszedlem na teamspeak i z serdecznym "dobra, zamknij jape" (to takie meskie "sorry") z diavlem się pogodzilismy.
btw: nie było ani jedneo kicka, ani nagrywania, ani nic.
Oglądnij "Królestwo niebieskie" albo "Źródło".Jakub wrote:obejrzalem "the last samurai", poplakalem się
"I Now Walk Into the Wild"
Christopher McCandless
Christopher McCandless
wole nie, bo jeszcze będzie mi się chcialo polaczyc z FF i ozenic mor_oloSykeS wrote:Oglądnij "Królestwo niebieskie" albo "Źródło".Jakub wrote:obejrzalem "the last samurai", poplakalem się
podejrzewam że wtedy wyszedłbyś za mąż ;] ale pewny nie jestem 
To jeszcze zostaje sprawa wyjaśnienia mojego głosu. 
Oglądaj w spokoju, na szczęście sama twoja wola nie wystarczyJakub wrote:wole nie, bo jeszcze będzie mi się chcialo polaczyc z FF i ozenic mor_oloSykeS wrote:Oglądnij "Królestwo niebieskie" albo "Źródło".Jakub wrote:obejrzalem "the last samurai", poplakalem się
*... i wszystko jasne.
No tak, wszyscy wiedzą, że jeszcze reszta temu musiałaby się zgodzić w sprawie tego połączenia z FFmor_olo wrote:Oglądaj w spokoju, na szczęście sama twoja wola nie wystarczyJakub wrote:wole nie, bo jeszcze będzie mi się chcialo polaczyc z FF i ozenic mor_oloSykeS wrote:Oglądnij "Królestwo niebieskie" albo "Źródło".Jakub wrote:obejrzalem "the last samurai", poplakalem się
"I Now Walk Into the Wild"
Christopher McCandless
Christopher McCandless
również obawiam się, ze king mnie nie odda mor_olowi, wiec jego zgoda tez będzie potrzebna, bo on przeciez taki zakochany wemnie jest.SykeS wrote:No tak, wszyscy wiedzą, że jeszcze reszta temu musiałaby się zgodzić w sprawie tego połączenia z FFmor_olo wrote:Oglądaj w spokoju, na szczęście sama twoja wola nie wystarczyJakub wrote:wole nie, bo jeszcze będzie mi się chcialo polaczyc z FF i ozenic mor_oloSykeS wrote:Oglądnij "Królestwo niebieskie" albo "Źródło".Jakub wrote:obejrzalem "the last samurai", poplakalem się
Ahh skomplikowane jest życie Jakuba...Jakub wrote:również obawiam się, ze king mnie nie odda mor_olowi, wiec jego zgoda tez będzie potrzebna, bo on przeciez taki zakochany wemnie jest.SykeS wrote:No tak, wszyscy wiedzą, że jeszcze reszta temu musiałaby się zgodzić w sprawie tego połączenia z FFmor_olo wrote:Oglądaj w spokoju, na szczęście sama twoja wola nie wystarczyJakub wrote:wole nie, bo jeszcze będzie mi się chcialo polaczyc z FF i ozenic mor_oloSykeS wrote:Oglądnij "Królestwo niebieskie" albo "Źródło".Jakub wrote:obejrzalem "the last samurai", poplakalem się
*... i wszystko jasne.
TS dla całej sceny - Łączmy się!
[02:57:06] Unable to login. Your IP has been banned.
GG
[02:57:06] Unable to login. Your IP has been banned.
GG
ehh i znow kurde jakieś zal kicki i bany :/
#TrackMania.pl
<FF|h0lus> czemu Coof ma bana ?:d
<MISI> chciałem rozruszac kanal
<MISI> d;
to zabawne ;F
<MISI> d;
to zabawne ;F

Chciał bym wszystkich przeprosić za kicki, bany itp. no ale widocznie przesadziłem z % :/ Mam nadzieje że się nie gniewacie na mnie...
I jeżeli ktoś został zbanowany i nie został mu zdjęty ban to piszcie :f
tak samo zabawne jak megaanonimowy, ale za to promadralinski pan misi jako admin tmpl.Coof wrote:#TrackMania.pl
<MISI> d;
to zabawne ;F
kurcze coś mi się powalilo z mikrofonem.. piszczy ciagle w nieboglosy.. wbilem na ts'a to mnie przerzucili na inny kanal(rozumiem
)
nie wiem co chyba stery trza przeinstalowac..
nie wiem co chyba stery trza przeinstalowac..

hyhy