Loxley wrote:Całe tmpl, każda okazja do spamu dobra
ci dam spam.
ludzie poprostu pokazuja solidarnosc i chca wrescie zobaczyc zdjecie macka, który boi się je wyslac, a jednak smieje się z czata, który ma chorobe i przez to jest 3 lata mniej rozwiniety niz powinien być na swoj wiek.
Loxley wrote:Całe tmpl, każda okazja do spamu dobra
ci dam spam.
ludzie poprostu pokazuja solidarnosc i chca wrescie zobaczyc zdjecie macka, który boi się je wyslac, a jednak smieje się z czata, który ma chorobe i przez to jest 3 lata mniej rozwiniety niz powinien być na swoj wiek.
To zacytuj gdzie się śmiałem >.> Nie musze dawać fotki jeśli mi się tak podoba, więc w czym problem ?
To "Ten na zdjęciu to Ty ?" to nie była żadna sugestia tylko normalne pytanie, nie wiem o co Ci chodzi.
tu chodzi ogolnie o to, ze jesteś dzieciak chowajacy się za monitorem i wysmiewasz się innych (sam sprawdz swoje posty na innych topikach dotyczacych czata).
czat jest w twoim wieku i poza tym ma powazna chorobe, wiec lepije milcz na ten temat, jak nie masz odwagi się pokzac.
te twoja fotke poprostu chcemy dlatego, aby zobaczyc jak slodziudko wyglądasz, sadzic po zdieciach twoich kolegach na naszaklasa.pl wyglądasz na male baby a cwaniakujesz jakbys był dorosly (glupi)człowiek.
poprostu chcilelismy ci (humorystycznie) pokazac jaka masz opinie na scenie i wymyslelismy napisac 100 razy "dokładnie" pod moj post, aby ci pokazac jak się osmieszasz i ze nie ładnie smiac się z czata, jak jest się z tej samej kategorii.
Jakub wrote:tu chodzi ogolnie o to, ze jesteś dzieciak chowajacy się za monitorem i wysmiewasz się innych (sam sprawdz swoje posty na innych topikach dotyczacych czata).
czat jest w twoim wieku i poza tym ma powazna chorobe, wiec lepije milcz na ten temat, jak nie masz odwagi się pokzac.
te twoja fotke poprostu chcemy dlatego, aby zobaczyc jak slodziudko wyglądasz, sadzic po zdieciach twoich kolegach na naszaklasa.pl wyglądasz na male baby a cwaniakujesz jakbys był dorosly (glupi)człowiek.
poprostu chcilelismy ci (humorystycznie) pokazac jaka masz opinie na scenie i wymyslelismy napisac 100 razy "dokładnie" pod moj post, aby ci pokazac jak się osmieszasz i ze nie ładnie smiac się z czata, jak jest się z tej samej kategorii.
A jaki związek ma wygląd moich kolegów do mojego wyglądu ? Gdzie się śmiałem z Czata ? Chyba, że jesteś na tyle leniwy że nie chce Ci się zaglądać do tematów, w których (Twoim zdaniem) śmiałem się z Czatowca
..::GTS::.. --ten team jest obdarzony wybitnym chamstwem i grubiaństwem.
Na moje pytanie "czy mogę z nimi pojeździć?" otrzymałem odpowiedź
--cyt--"jeżeli nie jesteś w naszym teamie to wypier....laj"
Za takie zachowanie powinno się banować cały team.
A wystarczyło napisać "sorry to nasz klan ma teraz trening"--i wystarczy