Co myślicie o XD* ?
Co myślicie o XD* ?
Gildia czy plemie, jeden pies. ;p.

[4 more]
09-11.07.10 | AGL Belldeco Cup 2010 Stęszew
[...?]
Co myślicie o XD* ?
Ja bym stawiał na podróbe XX, sam mówił, że może będą drugim XX
Wystarczy spojrzeć na nazwę
Ja na miejscu XX czułbym się urażony 
Co myślicie o XD* ?
A spójrz na tag KD i XD. Też podobne. Czterema słowami: XD to podróba wszystkiego!

[4 more]
[...?]
Co myślicie o XD* ?
po pierwsze ja tag mam gleboko i dalekoMaciek wrote:Ja bym stawiał na podróbe XX, sam mówił, że może będą drugim XXWystarczy spojrzeć na nazwę
Ja na miejscu XX czułbym się urażony
po drugie xX ma tag z tylu nicku
po trzecie nie maja XX tak jak my XD tylko xX ;f
nie bo KD/Bilus wrote:A spójrz na tag KD i XD. Też podobne. Czterema słowami: XD to podróba wszystkiego!
a my XD' wiec jeśli widzisz az tak duze podobienstwo to kup se okulary ;f
a i jeszcze jedno jakos nigdzie nie było mowy ze free zone fx tag:fx ma taki sam tag jak frag executors ;f
Re: ...
Myślałem, że ktoś o tym wie, a jak nie wiesz, to po co odpowiadasz? Mniejsza o to.Maciek wrote:Omgggggggggggggggg, PL7 będzie zapewne pod koniec roku -.- Skąd mamy to wiedzieć do chuja ? :shock:Emsi wrote:Będzie w PL7 druga liga? Czy znów tylko jedna?
Może w "XD" jeżdżą zawodnicy wyrzuceni z XX i KD, żądni zemsty i wygranych. Wzięli sobie po jednej literce, żeby było po równo i czekaja na PL7
Co myślicie o XD* ?
To ile jest warty klan/gildia/klub/kółko tmn'owe/czy_ch*_wie_co pokazują zawsze turnieje. Takie bzdurne komentowanie kogokolwiek jest bez sensu. Nie specjalnie też rozumiem, dlaczego takie 'teamy' jak Evo, czy rzal czepiają się XD, skoro same wielką potęgą nie są.

h0lus 9:42:39
dobra ja ide kupic duży pokoj
Co myślicie o XD* ?
Nudzi mi się to się będę czepial...

A tam już koncze...
XD to raczej nie jest słowo... Bardziej by pasowało:Czterema słowami: XD to podróba wszystkiego!
Code: Select all
Tagiem i trzema słowami: ...skąd ci się wzielo xX??po trzecie nie maja XX tak jak my XD tylko xX ;f
A tam już koncze...

w którym miejscu wyrażasz swoją opinię ?Emsi wrote: Może w "XD" jeżdżą zawodnicy wyrzuceni z XX i KD, żądni zemsty i wygranych. Wzięli sobie po jednej literce, żeby było po równo i czekaja na PL7

Co myślicie o XD* ?
A wy jesteście potęgą? <lol>IrRed wrote:Nie specjalnie też rozumiem, dlaczego takie 'teamy' jak Evo, czy rzal czepiają się XD, skoro same wielką potęgą nie są.
Tylko "potęgi" mogą wyrażać swoje zdanie na temat innych zespołów??
Udział w PL6 to nie jest immunitet,ani dostęp do możliwości czepiania się innych zespołów.
Wyrażam swoją opinie tym co miejscu zacytowałeś, dokładnie pisząc, bo chyba nie zrozumiałeś, wyrażam co myślę na ten temat, chyba, że zdanie z przemyśleniami twoim zdaniem jest tylko jak poprzedza je "Moim zdaniem", "Ja uważam", ale to już twoja sprawa
Co myślicie o XD* ?
ok jak mam wyrazic swoją opinie to:
Uważam że
jest Pr0 Evo Rzalem
Dziekuje dozobaczenia
Uważam że
Dziekuje dozobaczenia
Ssijcie mi jajca 
Moje ostrzeżenia roxują
Bo się najebał
Bo wpierdala jajecznice
Bo ma za mało
Lilililaj
Bo bawi się sutem Lewego
Moje ostrzeżenia roxują
Bo się najebał
Bo wpierdala jajecznice
Bo ma za mało
Lilililaj
Bo bawi się sutem Lewego
Co myślicie o XD* ?
a gdzie ja coś takiego napisałem ?!Emsi wrote:A wy jesteście potęgą? <lol>
Nie wiem. Może.Emsi wrote: Tylko "potęgi" mogą wyrażać swoje zdanie na temat innych zespołów??
Tak. Faktycznie teamy z PL6 się strasznie czepiają. Szczególnie w tym temacie. Immunitet daje tylko klękanie Jakubowi.Emsi wrote: Udział w PL6 to nie jest immunitet,ani dostęp do możliwości czepiania się innych zespołów.
Myślę, że powinieneś wrócić się do podstawówki, żeby się nauczyć czytać i pisać ze zrozumieniem. Chyba, że nadal jesteś w podstawówce. Istnieje subtelna różnica pomiędzy wyśmiewaniem się z kogoś, a wyrażania swojego zdania na jego temat. Dla mnie Evo i XD to ten sam koszyk/worek/co_tam_sobie_chcesz , więc nie wiem dlaczego się z nich wyśmiewasz. Chyba, że sam uważasz siebie za równie śmiesznego.Emsi wrote: Wyrażam swoją opinie tym co miejscu zacytowałeś, dokładnie pisząc, bo chyba nie zrozumiałeś, wyrażam co myślę na ten temat, chyba, że zdanie z przemyśleniami twoim zdaniem jest tylko jak poprzedza je "Moim zdaniem", "Ja uważam", ale to już twoja sprawa

...
IrRed k***a, to, że jesteś w TCW nie daje ci prawa rozsyłania słabszych zespołów do "koszyków" i klasyfikacji ich,ok? Nie, nie probuje być śmieszne, porostu napisałem co myślę, i kultura podpowiada mi, żeby ci ustąpić, unikając kłótni. Koniec na ten temat
Ty kolego masz zdecydowany problem z samym sobą. Jakieś kompleksiki ?! Trudno powiedzieć. Nie czytasz meritum wypowiedzi tylko czepiasz się najmniej znaczącego słowa w całej wypowiedzi. Jesteście teamami o podobnym stażu i z taką samą ilością osiągnięć (równą zeru). O to mi chodziło.Emsi wrote:IrRed k***a, to, że jesteś w TCW nie daje ci prawa rozsyłania słabszych zespołów do "koszyków" i klasyfikacji ich,ok? Nie, nie probuje być śmieszne, porostu napisałem co myślę, i kultura podpowiada mi, żeby ci ustąpić, unikając kłótni. Koniec na ten temat
@Twojej Kultury : ...

Co myślicie o XD* ?
a skąd to wiesz ?SGMateusz wrote:ok jak mam wyrazic swoją opinie to:
Uważam żejest Pr0 Evo Rzalem
Dziekuje dozobaczenia
Co myślicie o XD* ?
Ale rzal to nie team/klan. Ewentualnie plemię. No i się nie czepiam, nie mam im nic do zarzucenia.IrRed wrote:Nie specjalnie też rozumiem, dlaczego takie 'teamy' jak Evo, czy rzal czepiają się XD, skoro same wielką potęgą nie są.
Ale "D" macie dokładnie w tym samym miejscu, jak to wytłumaczysz? To nie może być przypadek!kalfu wrote:nie bo KD/
a my XD' wiec jeśli widzisz az tak duze podobienstwo to kup se okulary ;f
Btw, noszę okulary. ;p.
Dobrze mój błąd, udowodniłeś mi żem głupi. Wybacz. ;]Majkel wrote:XD to raczej nie jest słowo... Bardziej by pasowało:
Kod:
Tagiem i trzema słowami: ...
Dlaczego mi się wydaje, że wszystko tutaj bierzesz super-ultra poważnie? ;].kalfu wrote:a skąd to wiesz ?

[4 more]
[...?]
Co myślicie o XD* ?
a ja tu coś powiem o slowiku
czepia się KD/ jak mowia o conVicteD a sam się czepia innych klanow ;f
czepia się KD/ jak mowia o conVicteD a sam się czepia innych klanow ;f
Co myślicie o XD* ?
Ale macie k**wa problemy:] Pozdro:)