No wlasnie. Mysle ze aby dodac druzyne powinni ludzie się zgłaszać do moderatora/admina. Trzeba by podac stronke, nicki czlonkow itd. Bo bez stronki klan jest niczym. I to musi być stronka a nie forum bo forum to se mogę zalozyc i 50 klanow bd mial.
Szynpol źle mówi, bo stronkę nie każdy chce. No i z tymi drużynami prezz moda czy admina będzie tak samo. Proszę dodać drużynę "zaleciałe majtki". Ok, doda drużynę a po tygodniu się rozpadnie. ;p.
Dajcie mi moda, nie odbija mi, jak mam ważną funkcję .
[4 more]
09-11.07.10 | AGL Belldeco Cup 2010 Stęszew
[...?]
To tez zalezy jak w czym jest obczajony. Ja kiedyś mialem swoj klan (z dwoma kuzynami zlaozylem) który dalej tu jest na naszej stronece (trochę Male N00bki). Oni już nie jeżdżą w trackmanie a ja odszedlem wiec klan jest nie potrzebny i mozna usunac. Ale nie o tym chciałem mowic. Chodzi o to ze my jako Klans/gildia/Plemie zalozylismy forum. I wlasnie w tym rzecz. Zalozylismy forum. CHodzi o to ze każdy Klans/... będzie zakladal raczej forum niz strone.
witam serdeczne jesteśmy nowom druzynom i jusz mamy sparingi i chcemy grać chodzi mi oto ze niemoge zalogowac sfojej druzyny jest nas 5 osub proszę o kontakt
unrew wrote: witam serdeczne jesteśmy nowom druzynom i jusz mamy sparingi i chcemy grać chodzi mi oto ze niemoge zalogowac sfojej druzyny jest nas 5 osub proszę o kontakt
unrew wrote: witam serdeczne jesteśmy nowom druzynom i jusz mamy sparingi i chcemy grać chodzi mi oto ze niemoge zalogowac sfojej druzyny jest nas 5 osub proszę o kontakt
mhahahaha nie powiem bo wiecej bledow popelniles niz moja siostra która jest w przedszkolu^^