Nowy team |NF| rekrutacja
A do TL się czemuście nie zapisali?
i tak do zera będzie...
to może wpisz adres www do dzialu "druzyny" lub popros irreda zeby wam wpisal.KRYNIN 4 wrote:Co wy chcecie Mamy Już 10 Osób i Stronę na dobrym hostingu
A NF jeszcze istnieje??
A co żeś myślał??
Ja mogę grać z Radusem w teamie ;p

[4 more]
09-11.07.10 | AGL Belldeco Cup 2010 Stęszew
[...?]
Ja bym zagrał spokojnie pytanie brzmi: Ile osób zagra i kiedy? Podejrzewam, że techy byście chcieli. No problemo;) Jakieś się wybierze, ale najpierw skonsultuję się z kumplami z teamu to zobaczymy:)RaDuS wrote:to gracie tego spara?:d
mowie 3vs3 wy wystawiacie sklad i dajecie mapy (nie lole nie nadeo) jakieś techy wy wybieracie wszystkie 3 dajecie nam 3 dni na trening i jedziemy ja dobiore sobie 2 osoby (jedna już wyzej napisala;))

Hura, gram z radusem
.

[4 more]
09-11.07.10 | AGL Belldeco Cup 2010 Stęszew
[...?]
Hlip... to se tera nie pogramy bo lider wyjeżdża, a chce grać i dopiero za 2 tyg.RaDuS wrote:mowie 3vs3 wy wystawiacie sklad i dajecie mapy (nie lole nie nadeo) jakieś techy wy wybieracie wszystkie 3 dajecie nam 3 dni na trening i jedziemy ja dobiore sobie 2 osoby (jedna już wyzej napisala;))
no i ja się dolacze :}
no to bez lidera mozecie grać nie? to jest spar 4fun by zobaczyc jak się kreuje młoda scena TMNF 

Ja mogę na spectcie posiedziec ;d
kurde:( już jest sklad ja, Bilus i Envy, może jak ktorys nie będzie gral to zagracie:p cheetah i Diavel:P chyba ze chca grać 5vs5;>

Dobra dawajta 5 vs. 5 NF vs. Gwiazdy Polskiej Sceny TM
Tylko kiedy gramy?
Tylko kiedy gramy?
Oh dear, jak długo mnie tu nie było D: