Progressive Gaming - turniej rekrutacyjny.

Wszystko powiązane z klanami/drużynami
KeUriO
Doświadczony driver

Post by KeUriO »

Ja już jestem w NN :P
Image
Image
Image
Bilus
Moderator

Post by Bilus »

Najszybsze Noobki? :D.
Image
[4 more]
09-11.07.10 | AGL Belldeco Cup 2010 Stęszew
[...?]
Hypno
Jeździ konno

Post by Hypno »

KeUriO wrote:Ja już jestem w NN :P
A to sry nie wiedziałem bo nie masz obok nicka nazwy NN xD
Image
KeUriO
Doświadczony driver

Post by KeUriO »

Niepokonane Nooby ^^
Image
Image
Image
Bilus
Moderator

Post by Bilus »

Hm... najszybsze pokręciło mi się z niepokonanymi ;p.
Zawsze tam można wstawić "największe" :D.
Żart, żeby nie było ;p.
Image
[4 more]
09-11.07.10 | AGL Belldeco Cup 2010 Stęszew
[...?]
KeUriO
Doświadczony driver

Post by KeUriO »

Foch :lol:
Koniec Spamu ;P
Image
Image
Image
tyta
Zaczyna szaleć na ulicach

Post by tyta »

z tym serwerem to taka sprawa...no więc chcemy miec serwa, nikt z nas nie ma dosyc szybkiego neta na postawienie dedyka, a nie mamy na niego sponsora ;/ i sami musimy go utrzymac, wiec skladamy się na niego, miesieczna suma na jednego użytkownika to ok 3-4 zł na miesiąc, wiec nie jest to jakas wysoka kwota....
SykeS
Pirat drogowy

Post by SykeS »

Fajnie, że ktoś o tym napisał w pierwszym poście. Gdybym się zakwalifikował, a potem odmówił płacenia za serwer, zlinczowalibyście mnie?
mogłbyś nie wysmiewać innych tylko dlatego że jesteś w peXg który już troszkę istnieje....
Mogę być i w d*pie Maryni - to nigdy nie zmieni mojego zdania i zapamiętaj sobie raz na zawsze Ty, jak i inni, że moje zdanie jest zawsze zdaniem MOIM. Może się zdarzyć, że nie jest słuszne, ale jestem tylko człowiekiem. To że jestem w peXg nijak się ma do tego, że jesteście słabi.

Żeby sprostować obecnie jest jeden sponsor (było dwóch ale jakoś nie czuje obowiązku pisania o tym) i szukamy drugiego.
Cóż takiego zajefajnego sponsoruje ten sponsor, że i tak się zrzucacie na serwer?

Mam gdzieś co o tym myślisz. Smiej się a my tymczasem będziemy trenować.
ooooooo tak. Szczególnie to ostatnie bardzo wam polecam. Bo po ostatnim meczu peXg vs PoX, jestem zdania, że w waszym przypadku trochę za wcześnie w bawienie się w coś tam gaming, szukanie sponsorów i nie słuchanie bardziej doświadczonych osób. Tylko tak trzymać.
"I Now Walk Into the Wild"
Christopher McCandless
PITMaN
Pirat drogowy

Post by PITMaN »

noo tym razem musze przyznać sajxowie racje, nijak się kupy trzymała ta odpowiedź na ostatni post z 1 strony, przemyślcie to sobie, czy warto brać sponsora, skoro i tak się składacie naserwer, a to mimo wszystko najważniejsze imo skromnym zdaniem, nie trzymam żadnej strony, ale dobrze by było przymyśleć sens tej spółki, bo jeżeli dobrze zrozumiałem, to sami opłacacie serwer tak?
Image
Image
Image
Maciuś
Lubi ostrą jazdę

Post by Maciuś »

SykeS wrote:
Żeby sprostować obecnie jest jeden sponsor (było dwóch ale jakoś nie czuje obowiązku pisania o tym) i szukamy drugiego.
Cóż takiego zajefajnego sponsoruje ten sponsor, że i tak się zrzucacie na serwer?
No jak to co ? Sponsor stawia a oni płacą ^^
RaDuS
Lubi ostrą jazdę

Post by RaDuS »

@up: xDDD niezle sponsor jest i ch**** zeby nie było ze nie maja sponsora a co on robi to już jego biznes^^:D
Image
;) ~FM~ just ~FM~ hate it or love it^^
Maybe.
Pirat drogowy

Post by Maybe. »

Panie i Panowie, Chłopcy i Dziewczynki, Trolle, Nooby i inne Ufoludy ;d

Wiadomo, że panuje tu zasada co u niektórych: "jeżdżę lepiej od Ciebie -> mogę jechać po Tobie" ale ja nie o tym. Nie jestem graczem Progressive, ani nie zamierzam być, ale tak: (tu chłopaki z PG sorry, ale napiszę prawdę, mimo, że was lubię) RaduS, SykeS.. znajdziecie takiego jelenia, który by opłacał serwer Teamowi, który przegrywa każdy mecz z graczami na poziomie? Nie znajdziecie, więc z czego tu się śmiać? Nie sztuką jest wygrywać z SMD, NH (byłym już) i innymi sezonowymi drużynami. Dlatego odszedłem i nie interesują mnie już takie Teamy. Każdy myśli, że zwojuje świat, a zawsze kończy się to tak jak tu.. Wyśmiewaniem przez inne, doświadczone Teamy. Nawet ConVicted.. Jest o niebo lepsze od PG, a i tak jedziecie po nich niemiłosiernie ;)

Ale dla tych Teamów, to jest zabawa.. (mam nadzieje, że tak jest, bo jeśli są to chore ambicje, to się skończy na próbie samobójczej skoczenia z dywanu, bądź powieszenia się na klamce.. ) i jeśli ktoś nowy chce dołączyć i się świetnie bawić grając w grupie naprawdę fajnych ludzi, to czemu, nie? 3-4 zł za serwer miesięcznie to nie dużo. A gdyby grał sam, nie miałby go wcale. Więc i tak zyskuje miejsce do grania i trenowania. (Plus szpan, że ma TAG i może koszulkę w przyszłości ;) Ale to swoją drogą :P )

Wiadome jest, że PG nigdy nie wygra z peXg, PGS'em, FF czy innym XX, ale to jest tylko zabawa i nie widzę nic złego w takiej zabawie. No chyba, że to przestaje być tylko zabawą, to coś tu jest nie tak..

Amen.
SykeS
Pirat drogowy

Post by SykeS »

Zabawa?

To wytłumacz mi:
- Dlaczego mają nazwę "xxx Gaming"?
- Po co im sponsor, przecież to zabawa?
- czy nazwa "turniej rekrutacyjny", jak dla teamu dla zabawy jest odpowiednia?
- na jakiego czorta jest im serwer?! Mało jest na świecie? Muszą mieć koniecznie swój?
Christopher McCandless
Maybe.
Pirat drogowy

Post by Maybe. »

No dobra.. Prawda jest taka, że odszedłem m.in. dlatego, bo to właśnie przestała być zabawa. Trochę może to teraz niespójne, ale w sensie zabawy mówiłem w sumie ogólnie o "sezonowcach" :)
SykeS wrote:- Dlaczego mają nazwę "xxx Gaming"?
Trzeba by zapytać ich. W sumie to ja to wszystko zacząłem, a teraz doszło już do tego, że jest gejmink. Ze względu na brak korzyści płynących z przystąpienia do gejminku nie potrafię Ci odpowiedzieć :P
SykeS wrote:- Po co im sponsor, przecież to zabawa?
Równie dobrze tym sponsorem mógłbyś być Ty, bo nie musiałbyś nic robić, a by Cię reprezentowali. Może się skusisz?
SykeS wrote:- czy nazwa "turniej rekrutacyjny", jak dla teamu dla zabawy jest odpowiednia?
Nie, nie jest. Tymbardziej, że dostanie się do Progressive mogłoby być szczytem marzeń jedynie dla Czatowca. No ale jest to jakieś urozmaicenie, więc ja się nie czepiam.
SykeS wrote:- na jakiego czorta jest im serwer?! Mało jest na świecie? Muszą mieć koniecznie swój?
Wiadomo, że co własne, to lepsze :P Możliwość wrzucania tras jakich się tylko chce jest niewątpliwie jednym wielkim plusem ;)
SykeS
Pirat drogowy

Post by SykeS »

Równie dobrze tym sponsorem mógłbyś być Ty, bo nie musiałbyś nic robić, a by Cię reprezentowali. Może się skusisz?
CHCE CHCE CHCE! Skoro nic nie będę musiał robić, to mi to pasuje. Jeszcze się tylko zastanowię, czy nie będzie to dla mnie zbyt duża antyreklama...

A ty w międzyczasie się zastanów jeszcze raz nad swoimi argumentami, bo wszystkie są z dupy i żaden w rzeczywistości nie jest silniejszy od mojego.
Christopher McCandless
Maybe.
Pirat drogowy

Post by Maybe. »

Haha.. no już więcej nic nie wymyślę na ich "obronę" i szczerze to nie mam ochoty.

Poddaje się.

1:0 for You.
Hypno
Jeździ konno

Post by Hypno »

OK sykes... to że jesteś na scenie dłużej i jesteś w peXg (chociaż to nie ma znaczenia) może i pozwala ci wiedzieć więcej, ale na pewno nie pozwala ci jeździć po ludziach. Gram w pg i co... jajco nie powinno cie interesowac czy mamy sponsora czy nie. Nie powinno cię interesować również to jak odbywa się rekrutacja. Napisałem turniej rekrutacyjny bo niby co to jest, bo ja myślę że według tych zasad to właśnie nazywa się turniej. Nie robiliśmy normalnej rekrutacji wylawiajac koleś po postach na forum i sprawdzajac ich ponieważ chcieliśmy zrobić coś odmiennego. A i jescze jedno fajnie maybe że jeszcze ktoś jest po naszej stronie. Spoko Sykes jeździj po innych jak po mnie i po pg dalej bo widze że to ci sprawia największą frajdę z życia. My i tak będziemy w MG tym czy innym i ty ani nikt ze sceny tego nie zmieni bo nie jest w pg ani nie był w POX i nie ma prawa głosować ani za ani przeciw.
Image
BoLLeK
Jeździ konno

Post by BoLLeK »

wpadne na rekrutacje ale nie chce konkurowac o dojscie do teamu , chce zagrac 4fun , i zobaczyc przy okazji kto się dostanie :D

z tego co już pisales to mozna tak wpasc ??
Image
Image
Hypno
Jeździ konno

Post by Hypno »

Jasne oczywiście zapraszam chętnie
Image
tyta
Zaczyna szaleć na ulicach

Post by tyta »

nie wiem co SykeS ma na mysli ale, ale wydaja mi się ze do MG muszą należec teamy z czołówki, a słabsze już nie!!
Hypno olej to co sykes pisze, mi to jednym uchem wchodzi a drugim wychodzi, ja go mam w d***e...dla mnie jest on nikim, to nie jest topic do kłótni z nikim tylko topic o rekru...Hupno po porostu omijaj posty sykesa i każdy będzie zadowolony
Post Reply

Return to “Klany/Drużyny”