to wszyscy poczekacie :]Cheetah wrote:A ja nadal czekam na miejsce w PGSieJakub wrote:a ja nadal czekam na stanowisko szefa microsoftu.Seque wrote:nadal czekam na moda w dziale pomoc...
Nowy nabór na moderatorów!!!

Czatowiec będzie dobym kandydatem
wylapie wszystki orty i literowki
a poza tym ma pojecie o okrecie
wylapie wszystki orty i literowki
a poza tym ma pojecie o okrecie
jakub: "u nas tshirty sa za darmo"
Czekam na moda w dziale ligi f1, za jakiś czas startujemy z 2 'sezonem' i przydały by się porządki...
właśnie ja chcę być w ManiaZonesi skasować wszystkie posty i zbanować Mod |GT|SAVES
ok, konkurs TMUF
aaaaaa09@02.pl - wejdź i napisz wiadomość z załącznikiem - instalator gry TMUF
Nagroda: 1000 miedziaków, które przyślę w ciągu 10 dni a jak nie uzbiorę - 60 miedziaków za dzień
aaaaaa09@02.pl - wejdź i napisz wiadomość z załącznikiem - instalator gry TMUF
Nagroda: 1000 miedziaków, które przyślę w ciągu 10 dni a jak nie uzbiorę - 60 miedziaków za dzień
to nie mania zones czlowieku, tylko tmpl, popros ripa na mania zones, może ci dac xddddddd
Hehe no to taki "maly" bląd ze strony Adi'ego
btw.
btw.
Stal Rzeszów 64:28 Lokomotiv Daugavpils +2,+1 

są inne leki ... bardziej skuteczne. Scary wymienił jeden w ostrzeżeniu dla tego typka.

h0lus 9:42:39
dobra ja ide kupic duży pokoj
-
Maxer
- Lubi ostrą jazdę
ale w sumie to Loxley ma racje, niedlugo się zbliza ten "2 sezon" ligi f1 i po odejsciu xyxa nie ma kto się tym zajac
ja proponuje przesunac termin rozpoczecia ligi F1 do pazdziernika, teraz będzie STC i NC4 także wielu graczy poprostu nie będzie mialo czasu na lige F1..
moim zdaniem warto wybrac już moderatora wlasnie na dzial ligi F1, bo było to coś naprawdę fajnego, i szkoda to zniszczyc. pozdro
ja proponuje przesunac termin rozpoczecia ligi F1 do pazdziernika, teraz będzie STC i NC4 także wielu graczy poprostu nie będzie mialo czasu na lige F1..
moim zdaniem warto wybrac już moderatora wlasnie na dzial ligi F1, bo było to coś naprawdę fajnego, i szkoda to zniszczyc. pozdro
jak coś mogę chętnię się tym zajmę. Piszę poprawnie po polsku.
Jeździłem w tej lidze więc wiem co i jak. grać możemy na servie ConvicteD na lige i treningi wszystko się ładnie ustawi myśle że nie sprawi to większego problemu dla nas. Tak więc byłoby mi miło. Pozdrawiam
Jeździłem w tej lidze więc wiem co i jak. grać możemy na servie ConvicteD na lige i treningi wszystko się ładnie ustawi myśle że nie sprawi to większego problemu dla nas. Tak więc byłoby mi miło. Pozdrawiam
Ssijcie mi jajca 
Moje ostrzeżenia roxują
Bo się najebał
Bo wpierdala jajecznice
Bo ma za mało
Lilililaj
Bo bawi się sutem Lewego
Moje ostrzeżenia roxują
Bo się najebał
Bo wpierdala jajecznice
Bo ma za mało
Lilililaj
Bo bawi się sutem Lewego
Loxley'owi dajcie moda, on się tą ligą zajmuje 
@Maxer - dużo razy już mówiłem, że liga będzie po STC ;P
@Słowik - serwa mamy, Majkel się nim zajmuje ;]
@Słowik - serwa mamy, Majkel się nim zajmuje ;]
Loxley, dlaczego wszyscy ignorują to, że xyx przekazał ligę Tobie?
Mam tylko takie wrażenie
.
Mam tylko takie wrażenie

[4 more]
09-11.07.10 | AGL Belldeco Cup 2010 Stęszew
[...?]
Mnie się pytasz?
Wybaczcie, ze jako niezobowiązany zdecydowalem się zajac servem, bo loxley mial z tym problemy ;p A z Xyxem da się jakos dogadac, tylko trza wierzyc ;d

Weźcie nie róbcie OT, liga ma swój dział ;f
loxley nie jest ambitny lepiej slowikowy.
moda ma Loxley ... na przyszłość nie musisz pisać w 154 miejscach, że nie masz moda na dziale F1 . Nie każdemu się daje moda, a ja wyznaję metodę, że najpierw myślę potem robię.

h0lus 9:42:39
dobra ja ide kupic duży pokoj
Dziękuję i obiecuję poprawę 
jeśli to wam ulatwi/utrudni (:)) zycie to zglaszam się na moda do dzialu klany/drużyny poniewaz robię tam ranking teamów noi chcialbym być za coś odpowiedzialny ^^
Fajnie, że robisz ten ranking, ale uważam, że mod nie pomoże ci nic w tym robieniu tego rankinguSzynpol wrote:jeśli to wam ulatwi/utrudni (:)) zycie to zglaszam się na moda do dzialu klany/drużyny poniewaz robię tam ranking teamów noi chcialbym być za coś odpowiedzialny ^^
<- Drzwi