Labirynt track
Labirynt track
oto moja pierwsza mapka...mam do was prosbe powiedzcie czy dalej mam robić mapki czy nie...ocencie ja
a tu adres do mapki:
http://odsiebie.com/pokaz/449936---271f.html
a tu adres do mapki:
http://odsiebie.com/pokaz/449936---271f.html
Labirynt track
Heh...szkoda było ściągac
Liiiiiiiipa chyba,że ktoś lubi lole (maxxxymalne)
Liiiiiiiipa chyba,że ktoś lubi lole (maxxxymalne)
Stal Rzeszów 64:28 Lokomotiv Daugavpils +2,+1 

Labirynt track
racja snopek.
chociaż mogłes dac gps
chociaż mogłes dac gps
Labirynt track
jezu a myślalem ze to ja robię chore mapy... watpie aby ta była na jakiś zawodach
na moje to się poddaj w mapingu albo zmień styl 

- marcin18109
- Doświadczony driver
Labirynt track
jakos każdy kto przychodzi na moj serw xhwali sobie tą mape....ku**a jak jesteście lepsi to zrobcie jakos a nie pierdo****e bez sensu
Labirynt track
Widocznie przychodza tam nuuby jak ty 
Labirynt track
człowieku o czym ty w ogóle mówisz?! przecież taka mapa to jedno wielkie g*wno.. ja może lepszy nie jestem bo nie robię mapek ale chyba masz za wysokie mniemanie o sobie i swoim wątpliwym talencie do robienia map. trochę map w TMNF już jeździłem i nie dorastasz do pięt autorom żadnej z nich
no aż się zdenerwowałem przez kolesia...
no aż się zdenerwowałem przez kolesia...

Labirynt track
kur*a chciałem tylko zebyscie oceniali mape a nie krytykowali...Sam jesteś kur*a noob...Ja robię mapy dlatego ze chce a nie dlatego zebys się nasmiewal...ku**a już mowilem zrób lepsza to pogadamy...ta trasa to jest lol a nie jakiś tech...mogę się zalozyc ze mialem problemy z przejechaniem jej noobie:)pozdro
Labirynt track
Iglak rob mapy na PL 7 
Ja jej nie jechalem bo szkoda moich palcow na ten syf
chciałeś oceny ta ja masz wiec po co się dusisz?
Ja jej nie jechalem bo szkoda moich palcow na ten syf
Labirynt track
to jednak wez przejedz i powiedz z jakim czasem dojechales
Labirynt track
moja ocena
0/10
nawet jej nie jeździłem ale już po screenie Leona widać że to jeden wielki SHIT ;]
nie chodzi o to zeby mapa byla durna tylko zeby dalo się ja jakos w miare normalnie przejchac....drifty i te inne sprawy to next w planach
porob coś w miare NORMALNEGO i się nie denerwuj bo ci zylka pierdzaca pierdnie
0/10
nawet jej nie jeździłem ale już po screenie Leona widać że to jeden wielki SHIT ;]
nie chodzi o to zeby mapa byla durna tylko zeby dalo się ja jakos w miare normalnie przejchac....drifty i te inne sprawy to next w planach
porob coś w miare NORMALNEGO i się nie denerwuj bo ci zylka pierdzaca pierdnie
Od kołyski aż po grób wierzę w ukochany klub..
LEGIAWARSZAWA
"Należy walczyć, nawet w przegranej sprawie !!"
LEGIAWARSZAWA
"Należy walczyć, nawet w przegranej sprawie !!"
Labirynt track
ok ale LEGIA WARSZAWA TO KU**Y
pozdro...spoko zajme się iinym mapami
Labirynt track
iglak13 wrote:kur*a chciałem tylko zebyscie oceniali mape a nie krytykowali...Sam jesteś kur*a noob...Ja robię mapy dlatego ze chce a nie dlatego zebys się nasmiewal...ku**a już mowilem zrób lepsza to pogadamy...ta trasa to jest lol a nie jakiś tech...mogę się zalozyc ze mialem problemy z przejechaniem jej noobie:)pozdro
na byle czym nie jeżdżę więc wybacz ale nie ściągne tej mapki. screen daje wiele do myślenia.
Ja jestem noob? Ciekawe... usłyszeć takie coś po 1,5 roku gry... hmmmm
a ty dziecko drogie ile czasu grasz/tworzysz mapy lub masz cokolwiek wspólnego z tą grą co? pewnie od maja - jak ci rodzice na komunie neostradę kupili...
edit - mój ostatni post w tym temacie. nie mam zamiaru dalej ciągnąc tej jałowej dyskusji bo nie warto
"Nie sprzeczaj się z idiotą, bo najpierw sprowadzi Cię do swojego poziomu, a potem pokona doświadczeniem."

Labirynt track
koleś mam wystarczajaco lat aby dyskutowac...w tm gram 6 miesiecy mam swoj team który zaczyna odnosci sukcesy jeszcze coś??dla mnie to i tak noob jesteś
Labirynt track
1:13:65 za 2 razem
poniżej min. z palcem w d... po kilku przejazdach mozna zrobić.Jeszcze coś?
Labirynt track
już nic...ggratuluje...ale przyzanj ze nie jezdzilo się az tak zle?
Labirynt track
ja ta mape tylko raz jechalem zeby ja na serw swoj wrzucic