W najblizsza niedziele (09.04) o 20.00 rozegramy kolejny mecz w ramach NationsCup, tym razem naszym przeciwnikem będzie Portugalia.
Jak już wiadp1 wspominal w tym meczu będziemy mogli wreszcie wystawic nowych graczy, wiec jeśli ktos jest zainteresowany to zapraszam do zapoznania się z trasami (link poniżej) oraz uczestnictwa w treningach. Treningi na razie sa planowane dwa (w środę i piatek o 20.00)+ ewentualnie kwalifikacje.
Szczegoly dotyczace treningow będą dostepne na stronie glownej.
Link do tras: http://electronictournaments.com/temp/nc-r4-maps.rar
POL vs BRA
POL vs BRA
okazało się, że Portugalscy gracze byli offline, więc graliśmy sparing z Brazylią. Był to naprawdę zacięty mecz - na A na początku Polska jechała wyśmienicie (6-0), ale Brazylia się nie poddała i zebrała punkty dla siebie (6-6). Ostatnia runda w A w końcu wygrana ponieważ... jeden z Brazylijczyków wyszedł z serwera a inni nacisneli Enter
na B już było troszke gorzej. Brazylia wygrała, a Polska zebrała 5 wygranych rund na B. Popisywaliśmy się ale jednak ulegliśmy.
A na Multilapie C było naprawdę różnie, w wielu rundach gracze wypadali z trasy (mi się to zdarzyło tylko raz). Końcówke musieliśmy zagrać 4 na 4, ponieważ jeden z Brazylijczyków wyszedł z serwera, a pozostali byli offline. Z polaków wyszedł Boski, który czasami ładnie jeździł. Finałowy wynik na C - 5-3
Trasowo wygraliśmy: 2-1
Punktowo wygraliśmy: 17-16
na B już było troszke gorzej. Brazylia wygrała, a Polska zebrała 5 wygranych rund na B. Popisywaliśmy się ale jednak ulegliśmy.
A na Multilapie C było naprawdę różnie, w wielu rundach gracze wypadali z trasy (mi się to zdarzyło tylko raz). Końcówke musieliśmy zagrać 4 na 4, ponieważ jeden z Brazylijczyków wyszedł z serwera, a pozostali byli offline. Z polaków wyszedł Boski, który czasami ładnie jeździł. Finałowy wynik na C - 5-3
Trasowo wygraliśmy: 2-1
Punktowo wygraliśmy: 17-16
POL vs BRA
Huh takich emocji przy kompie dawno nie przezywalem ( no może z wyjatkiem horrorow ogladanych o 2 w nocy ;] ) Zarowno na kwalifikacjach jak i na meczu serce walilo 2 razy szybciej a temperatura palcow byla na minusie. Co do kwalifikacji to musze przyznac ze Polska ma w miare dobry i w miare wyrownany sklad no może z wyjatkiem nawro i yarda ktorzy w kwalifikacjach byli bezkonkurencyji i wymieniali się 1 stopniem podium. Na meczu z emocjami wszystkich bywalo roznie co sprawialo ze raz jechali dobrze a raz trochę gorzej znowu z wyjatkiem nawro który z pierwszej piatki praktycznie nie wypadal. Na pierwszej mapie od poczatku wszyscy jechalismy wyśmienicie. Gdyby mapa konczyla się na 6 wygranych to bysmy Brazylijczykow wysmiali
jednak oni przebudzili się po 6 laniu i odrobili straty. Kontrowersyjnie skończył się ostatni wyscig na A w ktorym wiekszosc graczy jechala do polowy mapy po czym niektorzy z BRA zorientowali się ze jednego ich teammata nie ma na serwerze i przestali jechac. Dobrze ze był to tylko friendly match bo do tego cupa pewnie byloby o wiele gorecej i musielibysmy powtarzac mape. O mapie B dużo nie mogę powiedziec poniewaz na niej nie gralem ale Polacy walczyli ładnie no ale coz nie wyszlo ;]. Na C Brazylijczycy jezdzili najszybciej tylko ze czestotliwosc z jaka dojezdzali do mety byla niska co za tym idzie opanowani (z wyjatkiej jednego biego w ktorym w barwach Polski do mety dojechal tylko Yard :PP ) Polacy znow skopali im tylki.
Screeny z kwalifikacji:

Oraz z meczu z 2 i 3 mapy

Screeny z kwalifikacji:

Oraz z meczu z 2 i 3 mapy

POL vs BRA
Mecz był piękny, ale najbardziej zaimponowała mi Brazylia, która w sytuacji beznadziejnej,kiedy większość teamówzrezygnowana oddałaby ostatnią rundę potrafilła niesamowicie się zmobilizować i wykazała się olbrzymią wolą walki. Byliśmy poprostu beradni i tak naprawdę pomógł nam przypadek, o którym napisał nawro.
Jednak nie zmienia to faktu, że mecz wygraliśmy i to w pięknym stylu. A Brazylia to chyba nasz najbardziej wymagający przecinik do tej pory, nie licząć UK
. Za tydzień arcytrudny mecz z Francją. Teoretycznie nasze szanse są niewielkie,ale praktycznie [rzy takim teamie jaki obecnie posiadamy wszystko się może zdarzyć 
Jednak nie zmienia to faktu, że mecz wygraliśmy i to w pięknym stylu. A Brazylia to chyba nasz najbardziej wymagający przecinik do tej pory, nie licząć UK
POL vs BRA
pff, no mecz rzeczywiście był bardzo fajny, koledzy już dokładnie opisali przebieg, serwer nie był może najlepszy, ale tak to jest, ajk się gra z przeciwnikami odleglymi o ponad 10.000 km

dokładnie, a jeszcze jak Toxic będzie mogl grać i solidnie potrenujemy, to nie będzie zlewiadp1 wrote:Teoretycznie nasze szanse są niewielkie,ale praktycznie przy takim teamie jaki obecnie posiadamy wszystko się może zdarzyć
POL vs BRA
Dobra gra panowie
Załuje ze nie mogłem grać ale takie zycie, narazie to ucze się gry na Padzie wiec trochę mi to zajmie ale postepy sa i mam nadzieje ze niedlugo dołacze na jakiś mecz, gratuluje zwycięstwa, pozdro...
----------------------------------------------