czemu modu nie dzalaja
czemu modu nie dzalaja
siema mam taki problem pobralem sobie mody i wgralem sobie widac mi je ale jak wezme na to na przyklad biore ice age i mam zwykly plis pomozcie

- Captain Jack Sparrow
- Gangsta Mapper
czemu modu nie dzalaja
moim zdaniem, to za mało informacji dałeś kolego, bo nie wiem o co Ci w ogóle chodzi, a od modów, to coż, nieskromnie powiem, jestem specjalistą
Weź napisz jakoś jaśniej to może Ci pomoge
czemu modu nie dzalaja
mam tak sciągnołem sobie mody wgralem tam gdzie pokazuje na stronce tu masz stronke http://cablemodem.fibertel.com.ar/rebel ... F/En/Mods/ sciągnołem z tad i w wgralem sobie tam gdzie pisze no i mi widzalo ale ja na przyklad wziąlem Ice age to mam zwykly

czemu modu nie dzalaja
Do TMN to dawales czy do TMNF
Place the mods and locators in the following folder:
Trackmania Nations ESWC/GameData/Skins/Stadium/Mod
- Captain Jack Sparrow
- Gangsta Mapper
czemu modu nie dzalaja
no ale przecież tam nie ma modów do TMNF, z czego widać są tylko do TMN i United
czemu modu nie dzalaja
Gdzie tam widzisz mody do TMU ? :shock:
czemu modu nie dzalaja
One zostały stworzone do TMN, ale w TMNF również pójdą (wtedy jednak kolorystyka bloków wprowadzonych w dodatku Forever nie zmieni się). Jeśli w TMNF jest tak samo jak w TMUF, to te mody powinieneś wklejać teraz do
Moje Dokumenty/TrackMania/Skins/Stadium/Mod Jeśli się mylę poprawcie mnie, mam United Forever więc nie mogę być pewny wszystkiego
Moje Dokumenty/TrackMania/Skins/Stadium/Mod Jeśli się mylę poprawcie mnie, mam United Forever więc nie mogę być pewny wszystkiego
czemu modu nie dzalaja
Mam pytanie: czy można zmienić mod na dowolnej trasie?
czemu modu nie dzalaja
można 
trzeba wejść w edytor/wczytaj trase
i jak bęziesz wybierał naciśnij ctrl i trzymaj jak klikniesz na trase to się pojawi do wyboru pora dnie i mod
( aha ctrl możesz już puścić
)
trzeba wejść w edytor/wczytaj trase
i jak bęziesz wybierał naciśnij ctrl i trzymaj jak klikniesz na trase to się pojawi do wyboru pora dnie i mod

═╦═╔╦╗
czemu modu nie dzalaja
Dzięki wielkie
-
szybki bil
- Samochodowy prawiczek
czemu modu nie dzalaja
Użyj google albo poszukaj na forum!!

Stal Rzeszów 64:28 Lokomotiv Daugavpils +2,+1 

Re: siema jestem nowy
szybki bil wrote:chłopaki a co to są mody?
Jeszcze jakieś pytania?Modyfikacja gry komputerowej (lub po prostu mod) jest to jej przeróbka wykonana przez społeczność graczy albo producenta gry (np. Half-Life 2: Lost Coast). Zmiany mogą polegać np. na dodaniu nowych rodzajów broni, przedmiotów, przeciwników, postaci, trybów gry, plansz czy fabuły. Jeżeli zmiany dodają jedynie nowe elementy do oryginalnej gry, mod nazywamy z angielskiego partial conversion (częściowa przeróbka). Jeśli natomiast stworzona zostanie nowa gra, jest to total conversion (całkowita przeróbka)
-
szybki bil
- Samochodowy prawiczek
czemu modu nie dzalaja
NIE MAM PYTAń JEDNOCZEśNIE DZIENKS JA WIE JAK ZROBIć BY MODY DZIAłAłY! NIESTETY TYLKO AUTA GDY SCIąGNIESZ DAJ NA TO PRAWY PRZYCISK MYSZY PóżIEJ DAJ NA OTWóRZ FOLDER ZAWIERAJąCY {BęDZIESZ MIAł TO ZAZNACZONE NA NIEBIESKO OD RAZU} I DAWAJ NA TO PRAWY PRZYCISK MYSZY DAJ KOPIUJ I DAWAJ KOLEJNO:MOJE DOKUMENTY TRACKMANIA SKINS VECHICLES STADIUM CAR I WLEP TO TAM UFFFFFFFFFF JAK się ROZPISAłEM
jetem dobry w TMNF więc postanowiłem dołączyć :}
czemu modu nie dzalaja
Ale krzyczec nie musisz :? Chyba ze masz slaby wzrok ze z capsa piszesz?
czemu modu nie dzalaja
taki przycisk
na lewo od przycisku "A"
na lewo od przycisku "A"
czemu modu nie dzalaja
Ja mam TMNF i pobierałem mody z różnych stron a także z tej co się tutaj pojawiła wklejałem tam gdzie podawaliście i mi naal niedziała woóle mi niewidzi tych modów.
i jeszcze jest taki problem że gdy wchodzę w folder Moje Dokumenty/TrackMania/Skins to dalej już niemam folderu "Stadium" ani "Mod"
czemu modu nie dzalaja
To stwórzmcaron wrote:Ja mam TMNF i pobierałem mody z różnych stron a także z tej co się tutaj pojawiła wklejałem tam gdzie podawaliście i mi naal niedziała woóle mi niewidzi tych modów.i jeszcze jest taki problem że gdy wchodzę w folder Moje Dokumenty/TrackMania/Skins to dalej już niemam folderu "Stadium" ani "Mod"
czemu modu nie dzalaja
stworzyłem i niedziała
(Dodano 17 lutego 2009, 15:05)
oo utworzyłem folder nietam gdzie trzeba teraz już prawie jest dobrze prawie bo mogę wybrać skórkę ale gdy jestem już w edytorze to mam tak jak na początku
(Dodano 17 lutego 2009, 15:05)
oo utworzyłem folder nietam gdzie trzeba teraz już prawie jest dobrze prawie bo mogę wybrać skórkę ale gdy jestem już w edytorze to mam tak jak na początku