H5F Gaming szuka dywizji.
Witam,
Jestem przedstawicielem multigamingu Happy Five Friends. Dążąc do jeszcze lepszego pokazywania się na scenie polskiego esportu szukamy utalentowanych i utytułowanych dywizji TMNF. Aktualnie w naszych szeregach znajdują się takie dywizję jak:
-Counter-Strike 1.6
-Counter-Strike: Source
-Counter-Strike 1.6 Girls
-WarRock
-Call of Duty 4
Oferujemy:
- serwer ventrilo z niskim pingiem
- zniżki na sprzęt firmy xraypad (50%),
- serwer do treningów i meczów
Oczekujemy:
- średniej wieku w dywizji powyżej 16 lat
- osiągnięć
- zgrania (przynajmniej kilka miesięcy ze sobą)
Nasza strona:
www.h5f.pl
Kontakt:
michal.bogacz@h5f.pl
lub gg://1133623
Pamiętaj że pierwsze wrażenie jest najważniejsze.
Oferty zaczynające się od "siemqa ja w sprawie klaniq" są automatycznie odrzucane.
Oczekujemy tylko poważnych ofert.
Jestem przedstawicielem multigamingu Happy Five Friends. Dążąc do jeszcze lepszego pokazywania się na scenie polskiego esportu szukamy utalentowanych i utytułowanych dywizji TMNF. Aktualnie w naszych szeregach znajdują się takie dywizję jak:
-Counter-Strike 1.6
-Counter-Strike: Source
-Counter-Strike 1.6 Girls
-WarRock
-Call of Duty 4
Oferujemy:
- serwer ventrilo z niskim pingiem
- zniżki na sprzęt firmy xraypad (50%),
- serwer do treningów i meczów
Oczekujemy:
- średniej wieku w dywizji powyżej 16 lat
- osiągnięć
- zgrania (przynajmniej kilka miesięcy ze sobą)
Nasza strona:
www.h5f.pl
Kontakt:
michal.bogacz@h5f.pl
lub gg://1133623
Pamiętaj że pierwsze wrażenie jest najważniejsze.
Oferty zaczynające się od "siemqa ja w sprawie klaniq" są automatycznie odrzucane.
Oczekujemy tylko poważnych ofert.
Wiedziałem k**wa. Jak tylko zobaczyłem jakieś odpowiedzi, to byłem pewny, że to będzie Cheetah. Po Szynpolu też można się było tego spodziewać. k**wa MIAĆ! Czy wam się już całkiem w dupach przewraca?! To może teraz całe TMPL zjedzie was? Tak dla zasady, bo czego by nie?
Powiedzcie - co wy do kurwy nędzy wiecie o H5F? No co? Zapewne całe g*wno.
Owszem, jak się pojawia jakiś kolejny żal muligejming, to można go zjechać. Ale H5F można powiedzieć zyskał już sobie jakiś szacunek i jest w pewnym sensie rozpoznawany. Może to nie Delta czy SPQR, ale za to słyszałem o nich same pozytywne opinie
Szczególnie rzecz się tyczy miłego zarządu 
H5F jest warte polecenia, osobiście widzę tutaj XX w roli pretendenta do objęcia tego 'stanowiska'
TCW pewnie będzie mierzyć troszkę wyżej, ale nie ma się im co dziwić.
Także panowie z H5F powodzenia w szukaniu dywizji, zagadajcie do XX i TCW i jedna uwaga na przyszłość - zniżki 50% na sprzęt to wg. super sprawa, ale Trackmaniakom najbardziej zależy na serwerze do gry i opłaconych wyjazdach na LANy
I DEBILE TYPU CHEETAH ZAMKNĄĆ JAPY!
Jak to Cejrowski ładnie powiedział - "z debilami się nie rozmawia, przed nimi trzeba się bronić."
Powiedzcie - co wy do kurwy nędzy wiecie o H5F? No co? Zapewne całe g*wno.
Owszem, jak się pojawia jakiś kolejny żal muligejming, to można go zjechać. Ale H5F można powiedzieć zyskał już sobie jakiś szacunek i jest w pewnym sensie rozpoznawany. Może to nie Delta czy SPQR, ale za to słyszałem o nich same pozytywne opinie
H5F jest warte polecenia, osobiście widzę tutaj XX w roli pretendenta do objęcia tego 'stanowiska'
Także panowie z H5F powodzenia w szukaniu dywizji, zagadajcie do XX i TCW i jedna uwaga na przyszłość - zniżki 50% na sprzęt to wg. super sprawa, ale Trackmaniakom najbardziej zależy na serwerze do gry i opłaconych wyjazdach na LANy
I DEBILE TYPU CHEETAH ZAMKNĄĆ JAPY!
Jak to Cejrowski ładnie powiedział - "z debilami się nie rozmawia, przed nimi trzeba się bronić."
"I Now Walk Into the Wild"
Christopher McCandless
Christopher McCandless
jedyne utytulowane druzyny do tej pory w tmn to sa PexG, Fear Factory X-Fi, TCW i D-Link PGS.
zycze powodzenia w przekonaniu ich
no chyba ze TL tez się liczy...
... a jednak nie, bo convicted tez już jest w MG
a tak na serio, to w trackmanii trudno będzie wam znalesc dobra dywizje, wszystkie już sa pod jakims dachem.
zycze powodzenia w przekonaniu ich
no chyba ze TL tez się liczy...
... a jednak nie, bo convicted tez już jest w MG
a tak na serio, to w trackmanii trudno będzie wam znalesc dobra dywizje, wszystkie już sa pod jakims dachem.
TCW jest wolne z tych mocniejszych. No jeszcze KD i XX (chyba)
- OrdonekQ7
- Moderator
no KD, Jakub nie zapominaj ;p

Feed the fire, break your vision
Throw your fists up, come on with me!
- <AlekSior>
- Jeździ konno
Prezentujecie się rzeczywiście nie najgorzej 
Ja osobiście może byłbym skłonny podjąć pozytywną decyzje...
Pozostaje opinia klanu i zdanie lidera.
W razie czego zostawiam kontakt do Siebie : gg 2579528
Pozdr.
Ja osobiście może byłbym skłonny podjąć pozytywną decyzje...
Pozostaje opinia klanu i zdanie lidera.
W razie czego zostawiam kontakt do Siebie : gg 2579528
Pozdr.
-
balaganmen
- Zaczyna szaleć na ulicach
Ej no a RH i NN:D przecierz wedlug "rankingu klanów" zajmują calkiem wysokie lokaty jak na swiezynki:]
A mnie się wydaje, że temat o powstaniu RH był jakieś pół roku temu może. No ale ja się często mylę
[ Dodano 29 sieprpnia 2008, 17:17 ]
zapisujcie się do H5F, bo ten mg dobrze się zapowiada na przyszlosc.
[ Dodano 29 sieprpnia 2008, 17:17 ]
zapisujcie się do H5F, bo ten mg dobrze się zapowiada na przyszlosc.

Widzę że niektórzy potrafią sobie znaleźć byle powód aby rozpocząć zażartą dyskusję, nierzadko uraczoną przekleństwami. No ale nic, nie wiedziałem że gdy daję ogłoszenie o poszukiwaniu drużyny to jestem narażony na opinię o tym jaki to "żel multigejmink".

A tak poza tym: "w ogóle" OLABOGAJEZUSMARIA!
// I jeszcze bardzo proszę: czytamy ze zrozumieniem.
Ktoś przed chwilą napisał mi żebym nie szukał dywizji CS i COD na forum TM
Jak się czyta tylko nazwy gier i prospekt to tak bywa.
Serio myślisz że byśmy Cię przyjęli?Cheetah wrote:tak w ogóle to GLHF, może faktycznie do was dołącze
A tak poza tym: "w ogóle" OLABOGAJEZUSMARIA!
// I jeszcze bardzo proszę: czytamy ze zrozumieniem.
Ktoś przed chwilą napisał mi żebym nie szukał dywizji CS i COD na forum TM
nie no h**** cheetah czy hujteh jeden huj nie dosc ze wszyscy cie zjechali to jeszcze masz odwage odpisywac? wez zamknij morde i wyjazd z naszej piaskownicy proste! to ze zjezdzamy różne multigejmingi ok ale k**wa nie odzywaj się pierwszy! gl chlopaki pogadajcie z TCW bo jak dorzucicie wyjazdy na lany to ja chetnie bym był za;dd

No ale to jest swietna okazja dla was Lox na mg. Trzeba korzystac jak daja. Mysle ze ziom sam by z tego skorzystal gdyby nie to ze jesteśmy już w cnP ;p
@Loxley dobra sorry,
@Szynpol Kto wie
Lox zastanow się,wybor nalezy do Ciebie
@Szynpol Kto wie
RH-New Wave of Polish Trackmaniacs

1. Koniec jazdy z wyzywaniem
2. Koniec kłótni kiedy powstało RH
3. Nie jesteście za bardzo pewni siebie? Kłócicie się kto ma "dojść" do h5f, a nie wpadliście na to, że najpierw oni muszą się na to zgodzić?
4. Jak wpadnie jakiś mod, to proszę o wyczyszczenie tematu, bo żal.ru.
I nie życzę sobie dalszych niepotrzebnych dyskusji, bo może nie założyłem tego tematu, ani nie mam moda, ale za to mam rację.
EOT.
2. Koniec kłótni kiedy powstało RH
3. Nie jesteście za bardzo pewni siebie? Kłócicie się kto ma "dojść" do h5f, a nie wpadliście na to, że najpierw oni muszą się na to zgodzić?
4. Jak wpadnie jakiś mod, to proszę o wyczyszczenie tematu, bo żal.ru.
I nie życzę sobie dalszych niepotrzebnych dyskusji, bo może nie założyłem tego tematu, ani nie mam moda, ale za to mam rację.
EOT.
"I Now Walk Into the Wild"
Christopher McCandless
Christopher McCandless
peXg SykeS: prawdę gada, polać mu!
Tak naprawdę to wszyscy się deklarują, a dostałem raptem kilka propozycji. Albo ja coś przeoczyłem albo o czymś nie wiem
Więc może koniec czczego gadania i bierzemy się do roboty?
(...)
No! Właśnie
Tak naprawdę to wszyscy się deklarują, a dostałem raptem kilka propozycji. Albo ja coś przeoczyłem albo o czymś nie wiem
(...)
No! Właśnie
ale dobrego teamu bez MG to raczej nie znajdziesz, z tych lepszych to pozostaje XX lub TCW...michalekk wrote:peXg SykeS: prawdę gada, polać mu!
Tak naprawdę to wszyscy się deklarują, a dostałem raptem kilka propozycji. Albo ja coś przeoczyłem albo o czymś nie wiemWięc może koniec czczego gadania i bierzemy się do roboty?
(...)
No! Właśnie
- OrdonekQ7
- Moderator
taa a KD to k**wa słaby team tyta?

Feed the fire, break your vision
Throw your fists up, come on with me!
*TCW*, XX oraz KD zostają
Masz 9889 postów na forum od ostatniej wizyty -.-
ordon wal to, jak już ktoś ma takie mniemanie to już jego sprawa, ja mam to w d*pie czy ktoś mówi o nas czy o innym teamie, nie sugeruj się tym, jeszcze będzie wiele okazji by pokazać swoje oblicze
Dobra zróbcie sobie melisę czy coś w ten deseń.
KONIEC SPAMU.
Temat uważam za zamknięty.
KONIEC SPAMU.
Temat uważam za zamknięty.