Mecz Polska vs Francja już jutro w HSTV!
[teaser=tmpl.info]http://www.cod4.pl/gallery/f2f61b58e1090f4a1.jpg[/teaser]Francuzi do tej pory wygrali już trzy edycje Nations Cup'a. W tym roku są także jednymi z największych faworytów. Chyba każdy gracz TM wie o tym, jak wielką potęgą są. Zaszczytem jest więc, dla nas, móc się z nimi zmierzyć. Powodzenia graczom reprezentacji! A innym pozostaje odpalić o 20.00 Headshot TV i trzymając kciucki za naszych, oglądać mecz roku.

Rozwalcie ich. Takim miłym akcentem zakończmy te wakacje 
dacie radę, polak potrafi ;d
powodzenia panowie,cala polska "xd" na was patrzy 
Klawiatury w ręce i do boju . Nie przynieść wstydu i dać z siebie 110% // Powodzenia
HI ALL ;D
Powodzenia, jesteśmy z wami!
.

[4 more]
09-11.07.10 | AGL Belldeco Cup 2010 Stęszew
[...?]
- tuner12
- Doświadczony driver
GoGo Poland! szkoda że ja gram stc o 20.00, bo chętnie bym obejżał relacje, GL HF
stc to grasz w poniedziałek.tuner12 wrote:GoGo Poland! szkoda że ja gram stc o 20.00, bo chętnie bym obejżał relacje, GL HF
nc jest w niedziele.
Powodzenia, wystarczy że się postaracie i może wygracie.
odważne suowa 
Walka przedewszystkim!
Walka przedewszystkim!
Suma sumarum na zwycięstwo nie mamy co liczyć (może za rok, dwa), ale bez walki macie się nie poddać!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
"I Now Walk Into the Wild"
Christopher McCandless
Christopher McCandless
Ja im tak życze powodzenia i zebyscie wygrali
E tam Sajks. Szanse sa zawsze. Wystarczy ze pod naciskiem tremy francuzi będą robić glupie bledy lub jeśli polacy pojada w tym meczu rewelacyjnie to zwyciestwo obu teamów jest zawsze mozliwe. GL & HF POLAND!!! 
Jak z Francja wygramy to z każdym wygramy
PS: Jaki jest skład Francji?
PS: Jaki jest skład Francji?
Oh dear, jak długo mnie tu nie było D:
- marcin18109
- Doświadczony driver
patrzac realnie, to ni z chuja szans, ale może niespodzianka ?
- FreshMeat_
- Jeździ konno
I znowu złapałem niesamowitego stresa przed relacją. Normalnie ta Wasza scena jakoś tak mnie przeraża.
Rozumiem jednak Wasze wysokie oczekiwania i sam pewnie też bym wymagał sporo. Dlatego znowu się modlę, żebym czegoś nie zjebał. AAAAAAAaaaaa....
Musiałem coś napisać, bo mi ciśnienie wzrosło. Dzięki wyżaleniu się i chybeckowi już mi przeszło.
Krytyka relacji mile widziana, ale konkretna. Błagam teksty "ch**owy komentarz" w ogóle nie mówią mi o tym co robię źle. W sumie tylko tyle.
No i jak nie wygracie chociaż jednej mapy to chyba sobie odpuszczę TrackManię
Rozumiem jednak Wasze wysokie oczekiwania i sam pewnie też bym wymagał sporo. Dlatego znowu się modlę, żebym czegoś nie zjebał. AAAAAAAaaaaa....
Musiałem coś napisać, bo mi ciśnienie wzrosło. Dzięki wyżaleniu się i chybeckowi już mi przeszło.
Krytyka relacji mile widziana, ale konkretna. Błagam teksty "ch**owy komentarz" w ogóle nie mówią mi o tym co robię źle. W sumie tylko tyle.
No i jak nie wygracie chociaż jednej mapy to chyba sobie odpuszczę TrackManię