mrooziokonczy z TMN
mrooziokonczy z TMN
mroz se robi iaia nie wierzcie mu ;d on nas nie zostawi ;>
mrooziokonczy z TMN
Mrozek wtf ? k**wa ile Ty masz lat... ja pi***olę.

Bum tarararara za oknami noc
Czego chcesz dziewczyno ja wiem - Tarzana!
mrooziokonczy z TMN
mrooziokonczy z TMN... i zaczyna z TMNF 
mrooziokonczy z TMN
mrooziokonczy z TMN
100% wkręt. Napisał tylko jedno zdanie, które można by skrócić do 3 słów. Mrozio pewnie kończy z TMN, ale tlyko dzisiaj 
mrooziokonczy z TMN
Z TMN jak to już ktos napisal se konczyc może. Ale z tmnf nie ;p
mrooziokonczy z TMN
Szynpol - raczej gra Ci się nie zepsuje jeśli on odejdzie, więc nie płakaj :p
mrooziokonczy z TMN
Wytrzezwieje to wróci 
mrooziokonczy z TMN
DAWAJ !!!!!!!
mrooziokonczy z TMN
czizas, przed meczem ze mna powiedzial ze jak zdupi to odchodzi o tak jest 
będzie picza grala z akademika ;]
będzie picza grala z akademika ;]
mrooziokonczy z TMN
Ja nie plakam tylko szkoda takiego gracza.Maybe. wrote:Szynpol - raczej gra Ci się nie zepsuje jeśli on odejdzie, więc nie płakaj :p
mrooziokonczy z TMN
Szynpol wrote:Ja nie plakam tylko szkoda takiego gracza.Maybe. wrote:Szynpol - raczej gra Ci się nie zepsuje jeśli on odejdzie, więc nie płakaj :p
Ciebie tez mi szkoda ....
mrooziokonczy z TMN
Weź się k**wa od****dol, daj jakiś powód, dlaczego ciągle go czepiasz, albo zamknij jape®...shamp0n wrote:Szynpol wrote:Ja nie plakam tylko szkoda takiego gracza.Maybe. wrote:Szynpol - raczej gra Ci się nie zepsuje jeśli on odejdzie, więc nie płakaj :p
Ciebie tez mi szkoda ....
mrooziokonczy z TMN
a ty się mnie kurfa czemu czepiasz? bo nie jestem pr0 ? bo nie mam przed nickiem tagu PGS ? tylko tacy mogą "pouczac" takich jak szynpol cheetach czatowiec czy huj wie co jeszcze ?
się pytam po huja szynpol takie bezsensowne posty piszesz ? mozesz pogadac sobie z kolegą na gg czy płakasz czy nie .......
się pytam po huja szynpol takie bezsensowne posty piszesz ? mozesz pogadac sobie z kolegą na gg czy płakasz czy nie .......
mrooziokonczy z TMN
O boze. A ten znowu coś do mnie. Popatrz lepiej na swojego posta:
I kto tu niby pisze bezsensowne posty? Ja napisalem posta wnoszacego coś do tematu w przeciwienstwie do Ciebie. I nie mam zamiaru dalej ciagnac tej rozmowy tutaj zasmiecajac ten temat wiec jak chcesz porozmawiac szampon to mi na gadu pisz a nie tu.shamp0n wrote: Ciebie tez mi szkoda ....
mrooziokonczy z TMN
po krotkim detox'ie, wypiciu 2 litrow kefirku i przeanalizowaniu calej sytuacji stwierdzam iz:
najebany wykrecilem najlepszy czas chlana wiec BUDA!! kupe walnalem i gramy dalej
najebany wykrecilem najlepszy czas chlana wiec BUDA!! kupe walnalem i gramy dalej

mrooziokonczy z TMN
Hah. Jaki Mroziek ;p. Witamy z powrotem. ;p
mrooziokonczy z TMN
A czy ja Cię pouczam ? Mam przed nickiem tag PGSu ? Nie i nie będę nigdy miał, ale to nie ma znaczenia, bo (podobno także tu) każdy jest równy wobec prawa, więc jeżeli Tobie coś przeszkadza, to możesz mi to powiedzieć, tak jak każdy innyshamp0n wrote:a ty się mnie kurfa czemu czepiasz? bo nie jestem pr0 ? bo nie mam przed nickiem tagu PGS ? tylko tacy mogą "pouczac" takich jak szynpol cheetach czatowiec czy huj wie co jeszcze ?