Nasza scena vs. nowe drużyny/MG

Wszystko powiązane z klanami/drużynami
tuner12
Doświadczony driver

Post by tuner12 »

cheetach, przyznaj szczerze, ile postów z szympolem nabiliście na tym topicu? nie idzie napisać przepraszam i koniec? zresztą, przez wasze zachowanie w końcu dojdzie do tego że żaden mg nie ogłosi się na naszym forum bo będzie panować w esporcie przekonanie że scena trackmanii jest "be" i że trzymać się od niej z daleka. tego chcecie? wywalić spamerów, modzi i admini wziąć się do roboty bo to jest bajzel, pozdr.
Image
Jakub
Pradziad żuli - żywa legenda

Post by Jakub »

star, piczunio, przypominam tylko jedna rzecz.
http://tmpl.info/forum/viewtopic.php?t= ... c&start=60
wally, irred, 5. strona.
pierdolisz, to nasza strona, cipo :)
Szynpol
Pirat drogowy

Post by Szynpol »

Tuner ja już przepraszalem chyba z 3 razy. A jak nie chce wam się szukac to jeszcze raz PRZEPRASZAM. Po za tym mi tam o ilosc postow nie chodzi. Nie zalezy mi na tym w ogóle.
Maybe.
Pirat drogowy

Post by Maybe. »

Szynpol.. nie zachowuj się jak baba.. starczy już tego przepraszania. A co do zachowania, to tak było, jest i będzie. Przynajmniej do tej pory była luźna atmosfera, a teraz panowie pr0 wyskoczyli z wielkimi hasłami niczym Papież lub Dalajlama i chcą zmienić świat na lepszy ^^
iam
Admin Mniejszy

Post by iam »

Szynpol, teraz to mnie wkurwiłeś totalnie. Naucz się czytać i skończ pierdolić przepraszam przepraszam przepraszam... Po prostu zamknij się, a jak chcesz pierdolić o niebieskich migdałach to wynocha na inne forum. "Nie chodzi mi o ilość postów". To po co, do ciężkiej cholery, piszesz po raz enty "przepraszam"? Morda w kubeł śmieciu, a moderatorów proszę o (na razie) upomnienie dla tego buca...
Gobis
Lubi ostrą jazdę

Post by Gobis »

Ehh iAm gdyby moderatorzy byli moderatorami to forum było by jak nalezy ;)
RaDuS
Lubi ostrą jazdę

Post by RaDuS »

jeszcze ekwador zaczyna wkurwiac, idz do ekwadoru i nie wracaj tez nabijasz bezsensownie posty a reszta pro elo spamerow i gejow mordy w snieg a jak nie to do lodowki i się k**wa nie odzywac nie pytani^^
Image
;) ~FM~ just ~FM~ hate it or love it^^
IrRed
Emerytowany Admin

Post by IrRed »

Leon wrote:Ehh iAm gdyby moderatorzy byli moderatorami to forum było by jak nalezy ;)
w takim razie kim są :?:

@Topic - Ja zauważyłem, że na forum przez weekend pojawiło się 500 postów, z których może 50 wartych jest przeczytania... tzn że mam im wszystkim dać ZP, albo bana :?: ... to faktycznie byłoby 'dobre' rozwiązanie ... poziom wypowiedzi świadczy o osobie ...
Image
Image
Image
h0lus 9:42:39
dobra ja ide kupic duży pokoj
vix
Samochodowy prawiczek

Post by vix »

Iam prawdę gada, po co pisać 5 razy głupoty jak można wyrazić swoje zdanie raz a konkretnie. ...a co do zlewania innych którzy dopiero wchodzą na scenę tm to się również z tym zgodzę, fakt jest faktem. Sam stałem się ofiarą nagonki za to że gracz z mojego teamu umieścił temat ze szukamy graczy a ja wstawiłem się za nim chcąc go bronić, wiec nie rozumiem po co komentarze podgrzewające atmosferę a zarazem nie mające zupełnie nic wspólnego z tematem poza szukaniem zaczepki. Chyba większość z was - Tu grających i czytających te posty jest poważnymi ludźmi więc powinniście podchodzić do tego odpowiedzialnie, a jeśli ktoś nie rozumie bądź nie potrafi to może jeszcze nie dorósł do odpowiedniego wieku świadczącego o tym iż nie jest jeszcze godny aby wypowiadać swoje zdanie na określony temat. To tyle z mojej strony. Mam nadzieje ze wypowiedź ta nie sprowokuje żadnej zaczepki w stosunku do mojej osoby. :)
Image
IrRed
Emerytowany Admin

Post by IrRed »

Bo widzisz Vix, doszedłeś do sedna sprawy. Najczęściej szydere z nowych teamów/gamingów na scenie robią sobie nie doświadczeni gracze, którzy coś już wiedzą na te tematy, ale śmierdzące bonki, które wyleciały z gaci i nie mają się gdzie podziać. Zdania takich ludzi nie ma sobie co brać do serca. Zapewniam Cię, że nikt poważny tutaj sobie takich zabaw nie urządza, no ale nie da rady, żeby mod siedział na forum 24h/dobę. Staram się jak mogę usuwać pierdoły wypisywane przez 'coponiektórych'. A najlepszą radę jaką mogę dać Tobie i wszystkim którzy chcą cokolwiek zdziałać to po prostu róbcie swoje, konsekwencja popłaca ;). Pozdro
Image
Image
Image
h0lus 9:42:39
dobra ja ide kupic duży pokoj
DiabloS_CRB
Pirat drogowy

Post by DiabloS_CRB »

IrRed jesteś tylko człowiekiem ;-) ale jak jest więcej ludzi (moderatorów) to jest większa kontrola i dłuższa zarazem ;-) więc może znajdź sobie jakiegoś pomocnika nolifera ;-) najlepiej :-D
Image
Image
Image
Post Reply

Return to “Klany/Drużyny”