LAN PARTY WINTER 2008/2009 by Scary&Scrappler - Lam's pa
bieszczady piękne i wcale nie tak drogo ;]
- gregorian
- Pirat drogowy
He ja tam mogę do Szklarskiej Poręęęęęęęęęęby tylko i tak mam daleko i tak... ode mnie do S.P jest ponad 500 a do Bieszczad to oooo k**wa cała polska ponad 600 chyba ale jak mial bym z kims jechac a nie sam to chetnie pojade (chodź sam tez mogę)
Podkarpacie (Bieszczady prawie) miejscowość Strzyżów -> Stok Narciarski (500m [ wiem ze maly ale wystarczy bo po chLanie będzie tam ciężko]) -> Hotelik pod stokiem obok klub dyskotekowy (ze 100 metrów) tam by się dało wszystko ładnie zorganizować :] kulig też by się dało załatwić (tyle nie wiem czy konny)...
(ale pewnie i tak moja propozycja odpadnie ...)
(ale pewnie i tak moja propozycja odpadnie ...)
<AlekSior> wrote:lokalizacje małopolskie :
* Białka Tatrzańska
* Bukowina Tatrzańska
* Chochołów
* Kościelisko
* Kraków
* Krynica Zdrój
* Murzasichle
* Muszyna
* Nowica
* Piwniczna Zdrój
* Poręba Wielka/ Koninki < szczególnie polecam
* Rabka Zdrój
* Szaflary
* Szczawnica
* Trybsz
* Witów
* Zakopane
Hahaha xDDD Krynica Zdrój xDDD Muszyna xDDD Leże
był w muszynie nie polecam nic tam nie ma ;/ i jeszcze chłopaką wkurwiające tam mieszkają pojechałem na oboz ide sobie do sklepu a typ do mnie na ch** się patrzysz mi chciał mi z pałki jakieś wy***ać zasłoniłem się reka i wy***ałem mu bułe i ciota zjechała na dół wdrapała się po mojej kurtce i do mnie i co chcesz jeszcze??:D:D
- <AlekSior>
- Jeździ konno
ehehehe, buda!
wkleiłem z jakiegoś przewodnika 
a tak serio, to tak jak pisałem wcześniej. Trasa Dobczyce - Zakopane...
a tak serio, to tak jak pisałem wcześniej. Trasa Dobczyce - Zakopane...
pomysl jak najbardziej dobry co do lanu, ale musze coś od siebie powiedziec 
zaczne od tego ze chetnie przyjadę !
ale chce pomoc i udzielic dobrej rady mianowicie:
gory w sezonie zimowym sa drogie, tak ceny sklepowe jak i ceny za noclegi. sa nastawione na narciarzy. wiec nie wiem czy to jest dobra opcja z malopolska. nie wiem jak jest w tym czasie w innych rejonach, ale jestem pewny ze jest taniej w stosunku do gor. lecz nie wiem czy cena ma tutaj takie znaczenie
zaczne od tego ze chetnie przyjadę !
ale chce pomoc i udzielic dobrej rady mianowicie:
gory w sezonie zimowym sa drogie, tak ceny sklepowe jak i ceny za noclegi. sa nastawione na narciarzy. wiec nie wiem czy to jest dobra opcja z malopolska. nie wiem jak jest w tym czasie w innych rejonach, ale jestem pewny ze jest taniej w stosunku do gor. lecz nie wiem czy cena ma tutaj takie znaczenie
Krynica jest dobra, ale dosyć drogo w sezonie więc odradzam ;]
podać adres... już wyjeżdzam 
OMG
, adres, adres achtóng, adres ooooooooooooooo ni ma adresa
ale to jak nima adresa to przyjedź do nie a adres się dokoptuje

...
elvis miejsce dla mnie w samochodzie po proszę 
-
Maxer
- Lubi ostrą jazdę
to jak, chlan u mnie na chacie ? xDDD
tzn w mieście :FF
tzn w mieście :FF
kurła nie pisać mi tu chlan!!!!! bo potem widzący monochromayczne widza tylko Scrapplera co to rozpija nieletnich. TFU!!! Na next LAN PARTY będzie sztywna zasada: only 18 i więcej, a nieletnich będziemy weryfikować zapraszając osobiście tych których uznamy że nie narobią kłopotów. Człowiek się narobi a potem słyszy takie coś o rozpijaniu to go szlak trafia, pomijając aspekt rodzicielki... więc buda dla CHLANU, jes LAN party. Nie chcę (już to mówiłem) by imprezy naszego grona kojarzyły się bezpośrednio z alkoholem lub z jego przesadą bo popiwkować przecież można czy na dzioba też ale to wśród dorosłych i z umiarem.
[ Dodano 05 września 2008, 7:43 ]
to się przejąłem, ze zapomnialem napisac co chciałem
ale nobster ze mnie
.
MAXIU dawaj adres mendo to się zdziwisz, aha powiedz mamie żeby zarządziła remont po naszej wizycie

Tak btw, to Szklarska hmmm ciekawa pomsła, ciekawa
[ Dodano 05 września 2008, 7:43 ]
to się przejąłem, ze zapomnialem napisac co chciałem
MAXIU dawaj adres mendo to się zdziwisz, aha powiedz mamie żeby zarządziła remont po naszej wizycie
Tak btw, to Szklarska hmmm ciekawa pomsła, ciekawa
...
Oj Panowie Panowie znowu drugi koniec Polski dla mnie... nieładnie 
Zawoja ;] . Jest w miarę tanio i bardzo ładnie, a sam pomysł to rewelka
. Ale ja chętnie przyjadę i do Międzyzdrojów
.

h0lus 9:42:39
dobra ja ide kupic duży pokoj
Jak będzie data to dam znać.
jedzie ktos z/przed Reykjavik by mnie zabrac ? :E
a może w ogóle w reykjaviku zróbmy? tam zimą na pewno będzie śnieg, buahhaa 
scrapp, jeżeli mówimy o chlaaam paarty to w jak najbardziej pozytywnym znaczeniu tego słowa:) oczywiście osoby, które myślą mniej niż widzą powiedzą, ze sz. p. Scrapplerowski powinien być osądzany za rozpijanie nieletnich i niewinnych istot. ale mamy szczęście, że np. pan Pośpieszalski nie wchodzi na nasze forum. więc niech będzie chlam, lan, stokrotka czy kapsel party jedziemy pobyć razem i znakomicie się bawić, niekoniecznie chlać.
a co do tych osób, które jadą się napierdolić to po prostu poziom żuław wiślanych (nie chcę tutaj obrazić nikogo kto tam mieszka), czyli poniżej normy i za takie zachowanie powinno się dawać bana na lany czy coś takiego.
scrapp, jeżeli mówimy o chlaaam paarty to w jak najbardziej pozytywnym znaczeniu tego słowa:) oczywiście osoby, które myślą mniej niż widzą powiedzą, ze sz. p. Scrapplerowski powinien być osądzany za rozpijanie nieletnich i niewinnych istot. ale mamy szczęście, że np. pan Pośpieszalski nie wchodzi na nasze forum. więc niech będzie chlam, lan, stokrotka czy kapsel party jedziemy pobyć razem i znakomicie się bawić, niekoniecznie chlać.
a co do tych osób, które jadą się napierdolić to po prostu poziom żuław wiślanych (nie chcę tutaj obrazić nikogo kto tam mieszka), czyli poniżej normy i za takie zachowanie powinno się dawać bana na lany czy coś takiego.

<- Drzwi