Jeśli pytania siępowtarzały to przepraszam.
kOLEJNE PYTANIA :)
Jak można zrobić swój manialink i jak zrobić gps 
a więc jak zrobić GPS to dział poradniki ( o madiatrackerze) a pytanie 1 to nie wiem

═╦═╔╦╗
Mam jeszcze jedno pytanie jak można zrobić własny model auta (3D)??
Do tego też jest poradnikKrage wrote:Mam jeszcze jedno pytanie jak można zrobić własny model auta (3D)??

Gps - MediaTracker w grze, poszukaj na forum, raczej łatwa sprawa
Model 3D - po pierwsze musisz umieć modelować, potem zapisany model w formacie 3ds "zmienić" by działał w TM - może na CarParku będzie
ManiaLink - cholerna sprawa. Musisz najpierw sporządzić dokumenty .xml (inaczej: zrobić stronę-manialinka z maniacode) oraz "wyeksportować" do systemu ManiaLink. Poradników jak na lekarstwo (nawet w angielskim!!). Jeśli jednak robiłeś już kiedyś strony internetowe powinno ci to ułatwić sprawę.
reasumując: bez doświadczeń typu kodowanie oraz modelowanie 3D nie zrobisz ManiaLinka ani modelu 3D. Jedynie GPS jest w miarę łatwy do zrobionia. Link: www.tmu.boo.pl/porad2.php
Model 3D - po pierwsze musisz umieć modelować, potem zapisany model w formacie 3ds "zmienić" by działał w TM - może na CarParku będzie
ManiaLink - cholerna sprawa. Musisz najpierw sporządzić dokumenty .xml (inaczej: zrobić stronę-manialinka z maniacode) oraz "wyeksportować" do systemu ManiaLink. Poradników jak na lekarstwo (nawet w angielskim!!). Jeśli jednak robiłeś już kiedyś strony internetowe powinno ci to ułatwić sprawę.
reasumując: bez doświadczeń typu kodowanie oraz modelowanie 3D nie zrobisz ManiaLinka ani modelu 3D. Jedynie GPS jest w miarę łatwy do zrobionia. Link: www.tmu.boo.pl/porad2.php
Zajmowałem się już różnymi rzeczami od blogów, komponowania muzyki aż do robienia tekstór do tm ale ze stronami się nie udało
nie chciały się publikować
, ale ogólnie wiem co gdzie i jak > 
Dziękuje za pozostałe odpowiedzi.
Dziękuje za pozostałe odpowiedzi.
- McProGamer
- Samochodowy prawiczek
Mam problem
w TMUF jak chcę włączyć jakieś inne środowisko niż Stadium to mi pisze, że nie może wczytać trasy bo nie mam jakiejś kolekcji....
I o co chodzi?
Z góry dzięki za pomoc
pozdrawiam
w TMUF jak chcę włączyć jakieś inne środowisko niż Stadium to mi pisze, że nie może wczytać trasy bo nie mam jakiejś kolekcji....
I o co chodzi?
Z góry dzięki za pomoc
pozdrawiam
Po co odgrzewasz kotleta i zakładasz nowy temat i piszesz to samo? :?
raz wystarczy
moją odp masz w twoim temacie
raz wystarczy
moją odp masz w twoim temacie

═╦═╔╦╗