BCE
BCE
nazwa-Buhhclaneuropen
tag-BCE
data powstania-2008:05
lider-Creative i Aristwolf
liczba członków-14
strona www lub kontakt-www.bce.hekko.pl i gg 2655919
czy przyjmuje nowych członków?tak
krotka historia:nasz klan zostal zalozony po to aby wygrywac...chetnui pisać na gg...REKRUTACJA
tag-BCE
data powstania-2008:05
lider-Creative i Aristwolf
liczba członków-14
strona www lub kontakt-www.bce.hekko.pl i gg 2655919
czy przyjmuje nowych członków?tak
krotka historia:nasz klan zostal zalozony po to aby wygrywac...chetnui pisać na gg...REKRUTACJA
Re: BCE
ile razy już to slyszalem i lipa z klanu ^^iglak13 wrote: krotka historia:nasz klan zostal zalozony po to aby wygrywac
BCE
życzę wam powodzenia na polskiej scenie Trackmanii - nie będzie wam łatwo. Mam nadzieję iż będziecie istnieć dłużej niż tydzień / miesiąc :]
Good Luck & Have Fun
Good Luck & Have Fun
Od kołyski aż po grób wierzę w ukochany klub..
LEGIAWARSZAWA
"Należy walczyć, nawet w przegranej sprawie !!"
LEGIAWARSZAWA
"Należy walczyć, nawet w przegranej sprawie !!"
BCE
tia, z nami... to wyglądało tak, że pewien gość od nas, niepoważny (już go w rh zresztą nie ma), wyzwał ich tak sobie, ktoś tam jeszcze był chyba, jechali coś tam od razu na nadeo chyba, nikt o tym nie wiedział, d*pa nie mecz. ja się dowiedziałem że coś takiego było 3 dni po fakcie... i teraz się nuby chwalą, że wygrali z wielką rh ;f
a tak w ogóle to co za nazwę macie?
a tak w ogóle to co za nazwę macie?
BCE
fajnt spar 2v1 oczywiście jakas nie powazna osoba zalatwila spara 2v2 ^^ i poszla
zreszta 1 raz jechalem na mapach nadeo
nie wybieralem swoich trackow wiec jak mozesz to nazwac meczem
a zreszta czy to wazne
zreszta 1 raz jechalem na mapach nadeo
nie wybieralem swoich trackow wiec jak mozesz to nazwac meczem
a zreszta czy to wazne

mister kratka z browarkiem
BCE
[/quote]wiśnia wrote:"zreszta 1 raz jechalem na mapach nadeo" kłamiesz, każdy grał nadeo![]()
gram od 1 lipca serio nie gralem na nadeo może raz w nocy jak bylem z Jakubem na ts i on był na serwerze POL nadeo

BCE
kur** nie gralem na nadeo 
zacząłem grać w nocy spotkalem Dertego;Majkela ;Diablosa i Aleksa od tamtej pory gralem tam gdzie oni przez kilka dni a pozniej to jakos poszlo ^^
jakby inni nie marnowali czasu na nabijanie pkt medali czy v** wie czego to może coś by z nich było
zacząłem grać w nocy spotkalem Dertego;Majkela ;Diablosa i Aleksa od tamtej pory gralem tam gdzie oni przez kilka dni a pozniej to jakos poszlo ^^
jakby inni nie marnowali czasu na nabijanie pkt medali czy v** wie czego to może coś by z nich było