czyli wg Ciebie wyznacznikiem umiejętności jest jazda na nadeo?iglak13 wrote:ale wciska kit i tyle ze nie gral nigdy na nadeo...poprostu slaby jest i tyle
BCE
BCE
skończcie spamować i idźcie na gg ... następne posty nie na temat = warn

h0lus 9:42:39
dobra ja ide kupic duży pokoj
BCE
hahaha zapraszam chętnie napisz na gg albo coś dogadamy się możesz mi podać swój adres jeśli masz do mnie jakieś ale .... odwiedzę cie z przyjemnością chyba ze po prostu jesteś zwykłym dzieciakiem który dostał na gwiazdkę kompa i neo
czy ja komus coś zrobilem trudno uwierzyc ze nie gralem na nadeo ?
z zreszta c** cie to obchodzi
koffam takich ludzi
Ps IrRed nie widzialem twojego posta zaczym zacząłem pisać ^^
czy ja komus coś zrobilem trudno uwierzyc ze nie gralem na nadeo ?
z zreszta c** cie to obchodzi
koffam takich ludzi
Ps IrRed nie widzialem twojego posta zaczym zacząłem pisać ^^

mister kratka z browarkiem
BCE
ostatnio przegrales i co???Chyba slaby jesteś i musisz się z tym pogodzic.Ostatnio przeciez na tym wedlug Ciebie niby sparze jakos sam zdobywalem punkty a prowadziles 9-3 a spotkanie zakonczylo się 10-9 dla nas ...z tego wynika ze nie będę się zniazal do twojego poziomu..pozdrawiam...
BCE
hehe oki niech będzie jestem ch**** nie potrafie grać ale to moja sprawa gram w tm dla przyjemności(narazie
) a jeśli się jedzie 1 raz trase to tak jest wygrywalem bo nie obijałem o bandy jakimś cudem i to na was wystarczalo
ale jeśli już tak uwazasz to wybierz 2 tracki ja wybiore również i zagramy to nie problem chyba
ale jeśli już tak uwazasz to wybierz 2 tracki ja wybiore również i zagramy to nie problem chyba

BCE
jakaś lipa jest z tą stronką www.bce.hekko.pl bo u mnie to ona nie dziala:
This account has been suspended.
Either the domain has been overused, or the reseller ran out of resources.

BCE
Może już się rozpadlivix wrote:jakaś lipa jest z tą stronką www.bce.hekko.pl bo u mnie to ona nie dziala:
BCE
ok nie odezwe się już ^^Loxley wrote:Kiszon, zamilcz, to polecenie od lidera zespołu![]()
"Nie warto dyskutować z idiotą, najpierw sprowadzi cię do swojego poziomu a potem pokona doświadczeniem."
ale pisać mogę

BCE
loxlej sam jesteś idiota a to ze starzy cie nie wychowali no twoj jeb**y problem...zamilcz jak do mnie mowisz!!!!stronke wylaczylem jest teraz tylko forum...www.buhhclaneuropen.fora.pl
BCE
nie no sorry idiota jesteś, nie moglem się powstrzymac^^iglak13 wrote:loxlej sam jesteś idiota a to ze starzy cie nie wychowali no twoj jeb****y problem...zamilcz jak do mnie mowisz!!!!stronke wylaczylem jest teraz tylko forum...www.buhhclaneuropen.fora.pl

BCE
czy wy k**wa myslicie ze jesteście fajni???no raczej nie wy tylko k**wa umiecie rozkazywac a jakby przyszlo co do czego to bys spierdalał...żal mi was drogie dzieci bo k**wa skoro ktos napisze normalny post a wy się przypierdalacie do tego to ch** wam w dupe dzieci neo...pozdro