STC - grupy z udziałem Polaków
tak prawda USSR nie miało składu i walkower dla ConVicted więc 3-0.
Co prawda walkower to tak jak nie wygrana, ale i tak bardzo cieszy bo to nam daje jeszzce szanse na wyjście z grupy. Dostałem info od peXg FF że MKL nie wie co to regular wiec jak dobrze wytrenimy są w naszym zasięgu i niemożliwe może stac się faktem że 2 polskie teamy będące razem w grupie awansuja. Byłoby naprawdę super tak wiec do roboty i trzeba trenic. Odrazu też thx peXg FF że wygraliście 3-0 bo teraz nawet 2-1 daje nam awans tak więc jeszcze raz thx i Poland Power!!!!!!!!
Co prawda walkower to tak jak nie wygrana, ale i tak bardzo cieszy bo to nam daje jeszzce szanse na wyjście z grupy. Dostałem info od peXg FF że MKL nie wie co to regular wiec jak dobrze wytrenimy są w naszym zasięgu i niemożliwe może stac się faktem że 2 polskie teamy będące razem w grupie awansuja. Byłoby naprawdę super tak wiec do roboty i trzeba trenic. Odrazu też thx peXg FF że wygraliście 3-0 bo teraz nawet 2-1 daje nam awans tak więc jeszcze raz thx i Poland Power!!!!!!!!
Ssijcie mi jajca 
Moje ostrzeżenia roxują
Bo się najebał
Bo wpierdala jajecznice
Bo ma za mało
Lilililaj
Bo bawi się sutem Lewego
Moje ostrzeżenia roxują
Bo się najebał
Bo wpierdala jajecznice
Bo ma za mało
Lilililaj
Bo bawi się sutem Lewego
Serwer naszych przeciwników to żal.ukraina.Win'a wrote:Szybka piiłka:PGS wygrał nie wiadomo ile bo to cyrk a nie mecz,pexg/ff 21-3 rozwaliło a cinvicted dostało prawdopodobnie walkower ;]
W pewnym momencie wyjebało wszystkich graczy z serwera i była 5 minutowa przerwa
Do tego co runde mialem disconnecta (na ostatniej mapie), ale na szczescie zdazalem na start nastepnej ;]
7-2, 7-2, 7-2.
Powinno być do zera, ale ujnia jednym slowem z tym serwem.
To naprawdę ładnie Polsce idzie w tym turnieju. No nie liczac KD. Jeszcze zobaczymy jak XX. 3 teamy już maja play-offy, 2 nie wiadomo i 1 odpada niestety 
jedziemy z brazylia 

Bum tarararara za oknami noc
Czego chcesz dziewczyno ja wiem - Tarzana!
Takich lagów w życiu nie miałem, pawła co chwila wywalało i grał w co 2 rundzie
Na hocku zamieniłem się z shadowem bo nie dało się już grać wyszedłem na chwile, wszedłem patrze a tam jakub popyla 

wbijajcie na p4g serv ;d
no nasz mecz masakra, pawła wywala, ja z pingiem 120 i 16 fpsami, coof po 2h treningu i jakub - no i diav3l hói, który się nie zakwalifikowal 
Do boju z Brazylia :}
Do boju z Brazylia :}
niewiem co checie, uratowalem wam dupe 
3-0 w tylek u nas
7-5
7-4 chyba
7-4 chyba
no niestety problem ze skladem i czasem bla bla bla... zawalilismy kompletnie, a i tak na kazdej mapce mielismy takowe sznase
Trudno STC jeszcze nei dla nas ;d... GG reszta
7-5
7-4 chyba
7-4 chyba
no niestety problem ze skladem i czasem bla bla bla... zawalilismy kompletnie, a i tak na kazdej mapce mielismy takowe sznase

macie,jeszcze jeden mecz nie poddawajcie się ;d
- DiabloS_CRB
- Pirat drogowy
Win to mecz z "One" albo się ugadamy z nimi na wina 3:0 albo damy passy Jarkowi Khasiusowi Lechowi foxiemu itp :-P
[ Dodano 08 września 2008, 21:34 ]
Win'a nie wiem jak Twój nick pisać ;d
[ Dodano 08 września 2008, 21:34 ]
Win'a nie wiem jak Twój nick pisać ;d

A king thx za "gl" na kwali
Tak szybko uciekles ze nie blyo czasu podziekowac 

A wez mnie nie wkurwiaj o lagach ... trenilem haze k**wa chciałem sobie zagrac a takDiav3l wrote:Takich lagów w życiu nie miałem, pawła co chwila wywalało i grał w co 2 rundzieNa hocku zamieniłem się z shadowem bo nie dało się już grać wyszedłem na chwile, wszedłem patrze a tam jakub popyla
server gamehost niby ping 150 ale lag na czacie 5-6 sec lag na starcie 25sec
server hostage wpisuje hasło pojawia się te czarne tlo (przed ladowaniem mapy) i nagle polaczenie zostalo przerwane
.
k**wa.
Szkoda mi XX. W koncu to moj ulubiony klan ^^. Dawac chlopaki nie podawac się. jeśli będziecie chcieli to wygracie. GL 
Diablos u nas był ten sam problem niestety ten pierwszy tydzień spierdolił wszystko bo naprawdę trochę więcej treningu a i wynik mógł być dużo lepszy
- DiabloS_CRB
- Pirat drogowy
DiabloS :-P to 1
a 2 to racja u nas też zadecydował trening. Karma grali też jak ostatnie cioty przez 3/5 meczu i moglibyśmy ich spokojnie ograć ale za mało treningu przez szkołę oczywiście -.-
[ Dodano 08 września 2008, 21:52 ]
a btw Szynpol się podlizuje chyba chce dołączyć do nas
a 2 to racja u nas też zadecydował trening. Karma grali też jak ostatnie cioty przez 3/5 meczu i moglibyśmy ich spokojnie ograć ale za mało treningu przez szkołę oczywiście -.-
[ Dodano 08 września 2008, 21:52 ]
a btw Szynpol się podlizuje chyba chce dołączyć do nas

Eh. Dolaczyc pewnie ze bym chciał ;p A podlizywac się nie podlizuje tylko mowie jaka prawda ^^
jak jakąś mape wytrenie a u was xx nie będzie gracza akurat to mgoe grać,i tak trenie na spar z TCW 
spar z TCWWin'a wrote:jak jakąś mape wytrenie a u was xx nie będzie gracza akurat to mgoe grać,i tak trenie na spar z TCW

h0lus 9:42:39
dobra ja ide kupic duży pokoj