STC5, faza PLAY OFF
STC5, faza PLAY OFF
tu mata ladniutkie drzewko fazy playoff STC5.
http://www.bracketmaker.com/tmenu.cfm?t ... TC-bracket
i tu (link może nie działać)
http://web28.s4.mein-host.de/v1/index.p ... 3&Itemid=1
trochę chujowe losowanie dla TCW i D-Link PGS.
TCW w pierwszej rundzie powinni wygrac z Ottoman Teamem, ale już potem czeka ich nWo.
PGS już na samym poczatku trafia na mocny team excello a potem ewentualnie na równo mocny one.
peXgFF ma na poczatku trochę latwiej, Elf (nie mylic z eL)f nie będzie dla nich na pewno problemem a także z Majesty moga wygrac.
good luck!
http://www.bracketmaker.com/tmenu.cfm?t ... TC-bracket
i tu (link może nie działać)
http://web28.s4.mein-host.de/v1/index.p ... 3&Itemid=1
trochę chujowe losowanie dla TCW i D-Link PGS.
TCW w pierwszej rundzie powinni wygrac z Ottoman Teamem, ale już potem czeka ich nWo.
PGS już na samym poczatku trafia na mocny team excello a potem ewentualnie na równo mocny one.
peXgFF ma na poczatku trochę latwiej, Elf (nie mylic z eL)f nie będzie dla nich na pewno problemem a także z Majesty moga wygrac.
good luck!
Last edited by Jakub on 16 September 2008, 13:48, edited 1 time in total.
STC5, faza PLAY OFF
No TCW i D-Link PGS mają bardzo ciężką przeprawę w kierunku ćwierćfinału. qrg nWo ... jak to zobaczyłem to mi witki opadły ;p ... no ale nie poddajemy się
z drugiej strony zostało już tylko top64 zespoły na świecie, więc nie ma się co dziwić, że trafia się na mocarzy
... trzeba walczyć
;] ... póki co trzeba wygrać pierwsza rundę playoff ... GL HF 

h0lus 9:42:39
dobra ja ide kupic duży pokoj
STC5, faza PLAY OFF
jak wszystko dobrze pojdzie to w top16 spotykamy się z n!faculty :/
STC5, faza PLAY OFF
oby wszystko dobrze poszlo, a z n!faculty to trzeba będzie jeździć jak repra francjienvy wrote:jak wszystko dobrze pojdzie to w top16 spotykamy się z n!faculty :/
STC5, faza PLAY OFF
hmm D-Link PGS jak się mocno alee to baaardzo mocno postaracie i tacy gracze jak Lokash , Hack , Lechu , Khasius , Shadow etc wytrenią mapki w 100% mozecie to wygrac
ale będzie ciężko
GL 
TCW pierwszy mecz powinniscie wygrac
lecz w drugim zmierzycie się z nWo strasznie to wyglada lecz to już nie jest to samo nWo co kiedyś jest szansa (mala) ale jest i wierze ze wygracie
peXg FF.X-Fi hmm pierwsze 2 mecze powinnismy wygrac lecz z n!Faculty nawet nie ma co marzyc o wygranej także konczymy w last 16 (tak wiem ze powinienem być optymistycznie nastawiony na to ale niestety jestem realista :p ) nie jest to zly wynik skończyć w last 16 (narazie pierwszy team który tak daleko dojdzie:) O ILE DOJDZIEMY XD i nie przejebiemy jakiegoś meczu przez glupote).
TCW pierwszy mecz powinniscie wygrac
peXg FF.X-Fi hmm pierwsze 2 mecze powinnismy wygrac lecz z n!Faculty nawet nie ma co marzyc o wygranej także konczymy w last 16 (tak wiem ze powinienem być optymistycznie nastawiony na to ale niestety jestem realista :p ) nie jest to zly wynik skończyć w last 16 (narazie pierwszy team który tak daleko dojdzie:) O ILE DOJDZIEMY XD i nie przejebiemy jakiegoś meczu przez glupote).
STC5, faza PLAY OFF
szkoda tylko ze w fazach play off nie ma CV 
no ale nie trzeba się zrazac tylko trza się brac do roboty
gl:
D-Link PGS
peXg FF.X-Fi
TCW
no ale nie trzeba się zrazac tylko trza się brac do roboty
gl:
D-Link PGS
peXg FF.X-Fi
TCW
STC5, faza PLAY OFF
no naprawdę tylko dignitas chyba bylby gorszy przeciwnik z 2. miejsca.
ale nie ma co, excello przegrali z fuka (który jest dobry, ale bez przesady), wiec tez z nami moga przegrac.
mamy niezly sklad, wierze ze z motywacja i treningiem na niedzielny mecz repry pociegniemy także w poniedzialku.
ale nie ma co, excello przegrali z fuka (który jest dobry, ale bez przesady), wiec tez z nami moga przegrac.
mamy niezly sklad, wierze ze z motywacja i treningiem na niedzielny mecz repry pociegniemy także w poniedzialku.
STC5, faza PLAY OFF
Nie ma się co dziwic ze trafiacie na tak mocne teamy. W koncu sa to mistrzostwa swiata. Nikt nie mowil ze będzie łatwo. A "im dalej w las tym wiecej drzew" ;p
STC5, faza PLAY OFF
no niby tak jest, ale z 1. miejsca w grupie od razu w 1/32 final trafic na 12. team na swiecie (wedlug ET ranking) to naprawdę trochę niefartowy los.Szynpol wrote:Nie ma się co dziwic ze trafiacie na tak mocne teamy. W koncu sa to mistrzostwa swiata. Nikt nie mowil ze będzie łatwo. A "im dalej w las tym wiecej drzew" ;p
za to jak mielibysmy wygrac, będzie respekt miedzynarodowej sceny, wiec będziemy się starac, jak tylko mozemy.
STC5, faza PLAY OFF
z tymi elfami co wy graliście? byli 2 w grupie?
STC5, faza PLAY OFF
TCW vs. DoS
Aurum: 7-0
Mecas: 7-0

Aurum: 7-0
Mecas: 7-0
STC5, faza PLAY OFF
pexg.ff vs Elf 2:0 (7:0 7:1)
STC5, faza PLAY OFF
pgs narazie przegrywa 
STC5, faza PLAY OFF
1mape przegrali? a jak idzie na drugiej?
Last edited by Grono on 22 September 2008, 20:34, edited 1 time in total.
STC5, faza PLAY OFF
Szkoda
.
Btw. To fajno ze oni jedna mape grali 90 minut ;p
STC5, faza PLAY OFF
TCW vs. #DOS
7 : 0
7 : 1 (gralismy 3vs4
) TCW we trzech 
7 : 1 (gralismy 3vs4
STC5, faza PLAY OFF
mogli się umowic ze mecz zaczynaja o 21Szynpol wrote:Szkoda.
STC5, faza PLAY OFF
Myslalem ze musza się o 20 zaczynac. Znowu moj blad
. Ja się na STC nie znam i napisalem to na podstawie wlasnych wnioskow ;p
STC5, faza PLAY OFF
jak już coś to mecze w stc zaczynaja się o 20:30 a nie 20 
STC5, faza PLAY OFF
i przejebane k**wa, za***iscie ze polowa nie treni a druga polowa ma chujowe radiowki k**wa...
... GO repra^^
... GO repra^^