Czego słuchasz w tej chwili?
siekiera, jakiego behapeka 'znacznika' używasz ze ci widnieje playlista?
Massive Attack - Teardrop . Genialny kawałek, każdy kto zna opening do amerykańskiej wersji House'a to wie mniej więcej jakie to zajebiste
.
Nie mam pojęcia jakie klimaty lubisz, ale IMO The slip oraz The Fragle najlepsze płyty, a z preety hate machine to tylko "Terrible Lie" ;].no kur** prubuje te nine ich nailsy sluchac, ale jakos nie podoba mi się.

[4 more]
09-11.07.10 | AGL Belldeco Cup 2010 Stęszew
[...?]
Noir Désir - Fin de siècle
Massive Attack - Dissolved Girl

[4 more]
[...?]
hmm jakub nie dziwie się że Tobie NIN nie wchodzi... słuchając takiego czegoś jak SOD(?) nie może ci się to podobać... wiem że LP i LB to jest muzyka dla dzieciaków, ale o co Tobie chodzi z POD?? Pewnie słyszałeś może z 2-3 utwory tego zespołu, i do tego nie zrozumiałeś ich. z Nine Inch Nails posłuchaj Just Like You Imagined... jeśli to ci się nie spodoba to źle z Tobą i po prostu nie jest to muzyka dla Ciebie.
@pitman o co dokładnie chodzi nie rozumiem tej wypowiedzi
bilus fragle left czy right było lepsze dla Ciebie?
@pitman o co dokładnie chodzi nie rozumiem tej wypowiedzi
bilus fragle left czy right było lepsze dla Ciebie?
http://intothevoid.cba.pl/ mój blog klik klik klik
Juelz santana - there it go xDDD
już się poprawiam.....chodzi mi konkretnie o twój podpis, masz playliste... jakiego znacznika używasz by widniała bezpośrednio ze strony (a tak nawiasem się pytając to on się scrobluje?) bo chce w podpisie też ustawić...
Arabian Prince - Professor X Saga
niczego nie słucham
dzisiaj bylem w naszej Szanownej Sluzbie Zdrowia i jak sobie sluchalem Ostatniego Przyjaznego Odtwarzacza MP3 to w glowie ulozylem sobie moj wlasny top10 4ever
:
1. Sabaton- Primor Victoria i 40:1
2. E-Type- True Believer
3. BeeGees- all
4. TeriyakiBoyz- Tokyo Drift
5. Europe- The Final Countdown
6. Bon Jovi- It's my life!
7. Lordi- Hard Rock Hallelujah
8. Pet Shop Boys- Go west
9.Michael Jackson- Thriller
10. hmmmm... nie wiem czemu ale od czasu do czasu lubie sobie odgwizdac Hymn Rosji , jakos tak nastwia mnie bojowo
BTW. czy zauwazyliscie ze Rosja jako jeden z NIELICZNYCH krajow ma hymn, który naprawdę do niej pasuje , tzn. taki ... imperialny jest
1. Sabaton- Primor Victoria i 40:1
2. E-Type- True Believer
3. BeeGees- all
4. TeriyakiBoyz- Tokyo Drift
5. Europe- The Final Countdown
6. Bon Jovi- It's my life!
7. Lordi- Hard Rock Hallelujah
8. Pet Shop Boys- Go west
9.Michael Jackson- Thriller
10. hmmmm... nie wiem czemu ale od czasu do czasu lubie sobie odgwizdac Hymn Rosji , jakos tak nastwia mnie bojowo
BTW. czy zauwazyliscie ze Rosja jako jeden z NIELICZNYCH krajow ma hymn, który naprawdę do niej pasuje , tzn. taki ... imperialny jest

Massive Attack - Mezzanine

[4 more]
[...?]
Lamb - Gorecki
Aereogramme - Barriers
Caly nowy album "Death Magnetic" by Metallica 
nic nie leci,jestem u brata na pc 
Massive Attack - Teardrop
Przestać słuchać nie mogę.
Przestać słuchać nie mogę.

[4 more]
[...?]
@Siekiera czepiasz się, bo Ci się nie podoba czy tak sobie, bo lubisz? Ja tego słucham i jakoś nie uważam, żeby to była muzyka dla dzieciaków. W ogóle co to za podział dla dzieciaków i dla dorosłych? NIN okej, ma poważne teksty, ale zastanawiam się, czy Ty akurat je rozumiesz, skoro nie dostrzegłeś tego samego w tekstach Linkin Parku lub Limpa Bizkita. Zanim zaczniesz obrażać czyjś gatunek muzyczny nie podając konkretnych powodów takiego a nie innego osądu, zastanów się, co gadasz. Z góry dzięki.LP i LB to jest muzyka dla dzieciaków
już nie obrazaj nirvane i soad z tymi innymi zal grupami w twojej playliscie
@Jakub po tym tekście można wysunąć dwie tezy: albo słuchasz tego, co kumple, czyli boisz się wyłamać z ram społeczeństwa, albo kompletnie nie rozumiesz, że każdy człowiek ma indywidualne gusta. Sam wybierz, który z danych opisów odzwierciedla Twoje podejście do muzyki.
Last edited by iam on 22 September 2008, 17:20, edited 1 time in total.
The Rasmus - In The Shadows
Lady Pank-Marchewkowe pole