STC5, faza PLAY OFF

Informacje na temat różnych konkursów i zawodów w TM
Grono
Pirat drogowy

STC5, faza PLAY OFF

Post by Grono »

szkoda, w STC6 pojdzie wam lepiej
Szynpol
Pirat drogowy

STC5, faza PLAY OFF

Post by Szynpol »

Ile było??
ShaDDy
Emerytowany Admin

STC5, faza PLAY OFF

Post by ShaDDy »

udala Ci się ironia Grono ;]
Grono
Pirat drogowy

STC5, faza PLAY OFF

Post by Grono »

jaka ironia? na serio szkoda :?
Jakub
Pradziad żuli - żywa legenda

STC5, faza PLAY OFF

Post by Jakub »

gratulacje TCW i peXg.

dla nas niestety nie starczylo.
marrek13
Zaczyna szaleć na ulicach

STC5, faza PLAY OFF

Post by marrek13 »

damianhhh wrote:i przejebane kur**, za***iscie ze polowa nie treni a druga polowa ma chujowe radiowki kur**...
Jakby to ująć... w odniesieniu do zawodników idealnie pasuje stwierdzenie: Jeden dzień wiosny nie czyni.

Szkoda niewątpliwie, że odpadliście, ale IMO to podziękować możecie za wspaniały serwer panom z zarządu, no i tym którzy olali temat. Mogliście wygrać bo wynik o tym jednoznacznie świadczy, ale po co...

Dołączam się do pseudoironii Grona.
W@ND@L
Team Poland

STC5, faza PLAY OFF

Post by W@ND@L »

Jaki wynik?
Grono
Pirat drogowy

STC5, faza PLAY OFF

Post by Grono »

4-7 4-7
Pawel
Team Poland

STC5, faza PLAY OFF

Post by Pawel »

Grono & marrek:
Mocni jesteście, polecam jednak zagrać z jedny top12 teamów w trackmanii i powiedziec, jakie to uczucie, n/c.

Wandal: 4-7, 4-7
Image
mat154
V.I.P.

STC5, faza PLAY OFF

Post by mat154 »

xLo 2:0 PGS 7:4 7:4
Image
ShaDDy
Emerytowany Admin

STC5, faza PLAY OFF

Post by ShaDDy »

marrek13 wrote:ale IMO to podziękować możecie za wspaniały serwer panom z zarządu, no i tym którzy olali temat. Mogliście wygrać bo wynik o tym jednoznacznie świadczy, ale po co...
tlumaczymy im to od 3 miechow! ale tak nas kochaja ze nawet reki^^ im się ruszyc nie chce zeby serwer w miare sprawnie dzialal. ostatnio dali jakubowi zajebisty panel przez którego mozna wykonywac mniej niz przez masteradmina:FF

Dodano 22 Wrz 2008, 21:53 ]
Pawel wrote: Mocni jesteście, polecam jednak zagrać z jedny top12 teamów w trackmanii i powiedziec
przeciez wygrali z nami w PL6, wiec xLo to płyszcz;] buda pawelku;]
Grono
Pirat drogowy

STC5, faza PLAY OFF

Post by Grono »

Pawel wrote:Grono & marrek:
Mocni jesteście, polecam jednak zagrać z jedny top12 teamów w trackmanii i powiedziec, jakie to uczucie, n/c.

Wandal: 4-7, 4-7
pawel bez nerwow, czy ja gdzies napisalem ze my bysmy z nimi wygrali?
Pawel
Team Poland

STC5, faza PLAY OFF

Post by Pawel »

Już jestem cicho, przeciez to oczywiste, ze xLo by nie miało szans, a Kluhut to by się normalnie chowal!
Image
Maxer
Lubi ostrą jazdę

STC5, faza PLAY OFF

Post by Maxer »

spokojnie Paweł, to tylko gra... nie real life :) mowi się trudno, może nie ten dzień, może rywal za mocny , a może trzeba szukac winy u siebie, która może być spowodowana brakiem treningu lub serwera. no mowi się trudno :?
" 2008 - 2011 stare dobre czasy - Pozdrawiam Wszystkich :)"
Image <- Drzwi :D
www.pureskillers.eu
Wix
Pirat drogowy

STC5, faza PLAY OFF

Post by Wix »

IMO Paweł to nie należy teraz wspominąć o tym ze oni sa top12 na swiecie, choć nie przecze ze tak nie jest. Napomne tylko, ze problemy zaczely się z waszej strony a nie z etog jak mocny był przeciwnik.

Jakub wymienial na tsie wasze braki kadrowe, co bez watpienie nie odbilo się bez echa. Dodatkowo brak serwera co podkreslil shadow i to uwazam za bardzo sluszne. Bo skoro wasi gracze nie moga grać na zagraniczych serwach <podobnie jak u nas z niektorymi> dlatego gaming musi zapewnic im serwer do gry...

[ Dodano 22 września 2008, 20:59 ]
Pawel wrote:
Już jestem cicho, przeciez to oczywiste, ze xLo by nie miało szans, a Kluhut to by się normalnie chowal!
A ta ironia to już trochę przeginasz...
Ale ja nie jestem człowiek kłótliwy i pamietliwy...
Image
mat154
V.I.P.

STC5, faza PLAY OFF

Post by mat154 »

Skonczcie już pierdolic, teraz ruszamy na NORWEGIE !!!
Image
prezes
Team Poland

STC5, faza PLAY OFF

Post by prezes »

Nie płacz Pawełku :roll: ironiarzu ty nadworny ;]

Może jak jeszcze przekupicie jareckiego, foxego i innych pr0 elo, to dacie rade, bo chyba hack, diavel i hektor to za mało zakupów jak na to okno pseudo transferowe :) Szejkowie manchesteru city się chowają normalnie :] Rozwalić składy dwóm czołowym drużynom się da, a rozwalić top12 na swiece się nie da (dla was ? ekhm nie wierze).

Pozdło i szczery żal z powodu waszej klęski :(

P.S I przepraszam za SZCZERE wyrażenie swojej opinii bez obrażania żadnej pojedyńczej jednostki.

@Psikuta

Nie dopisałem temu, bo to był jedyny "normalny" transfer PGS-u, w sensie pomiędzy sezonami, wtedy normalne są jakieś migracje pomiędzy teamami. Natomiast wyrywanie graczy(nie interesuje mnie czy na kase, czy na ładniejszą koszulkę, czy w "celu rozwoju") podczas grania turniejów jest conajmniej nie fair i tyle. I zaden to rozwoj dla tych graczy(poza wzbogacaniem się, bo pgs to przeciez firma placaca krocie swoim graczom ;> ), bo trackmania to nie cs, gdzie horyzonty sa zamkniete w niektorych teamach i dopiero w lepszych się otwieraja.

@mat

A ja ci powiem, że gdybyś miał wgląd na nasze konfy jakieś 3-4 miechy temu, to zdanie Hacka i Diavela o PGS(czy tam wildzie niewazne) było gorsze od tego jakie macie teraz o mnie(niezle beszty lecialy), więc naprawdę musiało coś "drgnąć" miedzy wami, jeśli to takie lajtowe przejscie. Hack`a to nawet nie chce cytowac z rozmow, bo on sam się pogubil w tym co pisal po eswc, jednym mowil, ze zostaje, innym ze pgs to nie dla niego towarzystwo, a jeszcze innym ze FF forever.
AHa i nie pinkol tu bzdur jakiś pokojowych bo koleś który leje na wilde i dziwi się odejsciu hacka tu dowod(o dziwo publiczny i nawet z waszej strony esports.pl) - http://img221.imageshack.us/my.php?imag ... 209de0.jpg
nagle staje się wiernym druzynie ? to jest normalne ? Hmm no chyba tylko w Polsce :(:(:(:(
Niewazne, króciutko chciałem nawiazac do nieudanej proby stworzenia profesjonalnego teamu. Może za rok kilku dojrzeje i będzie dobry team.
Last edited by prezes on 22 September 2008, 21:29, edited 5 times in total.
Pawel
Team Poland

STC5, faza PLAY OFF

Post by Pawel »

To nie ja zaczalem ironizowac, ale ja zakoncze. Sorry, przepraszam, wkurzony jestem na siebie, serwer (zarzad) PGSu i przegrana, choć moglismy i powinnismy znacznie mocniej powalczyc. choć raki kadrowe okropnie daly się we znaki, co potwierdza moja obecnosc na tym meczu, ludzie, nie wymagajcie ode mnie cudow, ja 3 miesiace temu jeszcze w kd jezdzilem, a to jest moj debiut, znaczy był w stc.
Peace i przepraszam, jeśli kogos urazilem, ide się zatopic w muzyce.

Prezes, odezwal się ironiarz ;] Wcale nie placze, choć nie, ryczalem jak bobr normalnie...
Psik
Pirat drogowy

STC5, faza PLAY OFF

Post by Psik »

paweł za to "jeszcze w kd"- foch x[

już miałem pisać czemu prezes nie dopisał pawła do tych elo pro ale niestety... :/ trudno ludzie się zmieniają ...

Graty PGS ...
Graty TCW
Graty peXg.FF
Pawel
Team Poland

STC5, faza PLAY OFF

Post by Pawel »

paweł za to "jeszcze w kd"- foch x[
Musialem znalezc jakiś punkt odniesienia, niemniej przepraszam, ale dobrze wiecie, ze naprawdę to czwarte miejsce było sporym sukcesem, ale brakowalo mi ogrania na arenie miedzynarodowej (alez to ładnie ujalem).
Image
Locked

Return to “Turnieje”