Ludzie to jest gra która ma nam sprawiać przyjemność, a nie na odwrót. Gryziecie się o byle g*wno, przecież na tej grze życie się nie kończy.
Teraz coś chciałem wyjaśnić, aczkolwiek sam z własnej woli odszedłem z peXg, bo mi się tam nie podobało i tyle. Niewiem dlaczego się tak na mnie wkurwiliście ... byłem u Was 3 tygodnie ? Przygotowałem już Was na te odejscie tydzień przed... Lojalność? Może jakbym was poznał na rl i przywiązał się bardziej do tego teamu to co innego. Teraz już wiem że nie byłem godzien być w takim dobrym teamie. Zaskoczyło mnie to że zamiast pożegnać mnie jako drużyna z dobrej strony to zjechaliście mnie jak jakiegoś najgorszego skurwiela, może nim jestem, no ale z drugiej strony to coś świadczy o Was. Ja już przecież i tak jestem skończony na scenie tmnf, zaliczyłem z 5 top klanow polskich w jakieś 2 miesiace? No to chyba rekord nie myślicie? Ale k**wa jestem dobry!!
Dowiedziałem się też ostatnio że są plotki o tym, iż poszedłem do PGSu bo poleciałem na kase?! hahaha. No pozdro dla tych co te ploty roznoszą. Sam niemam zielonego pojęcia czy w ogóle coś dostane...
Nastepna sprawa. Niektórzy mówią że tu nie pasuje, jestem za słaby na PGS? Przyszedłem tu żeby szlifować skilla jak to mówią koxy ;]
A co z resztą? ch** wam w dupe, chcecie coś o mnie mówić to prosto w twarz, a nie jak jakieś chuje obgadywać za plecami. I tu pozdro dla kinga
No to tyle z mojej strony, dobrze wiecie że Was wszystkich kocham