Witam ;-)
Mam kilka pytań. Mam pudełko i instrukcję od TMU.(Płyta pękła)
Bardzo chciałbym zagrać w TMU , najlepiej w TMUF.
Czy jest jakiś sposób , by wpisując tylko Cd-key-a ściągnąć i móc grać w TMUF?
2.
Klucz od TMU przypisałem do TMNF , czy może kotś mi wymienić jakie korzyści otrzymałem(ew. co straciłem) , no i czy mogę grać tak w TMUF ;-S?
Klucz od TMU w TMF
Klucz od TMU w TMF
Jeśli masz klucz do TMU to chyba wystarczy ci patch TMUF do TMNF.
Klucz od TMU w TMF
sciągnij z jakiegoś torenta lub byle czego nie zcracowanego tmu lub tmuf (płytka zniszczona) i wpisz oryginalny cd-key 
Klucz od TMU w TMF
Wystarczy, że ściągniesz z jakiegoś torrenta TMUF jak mówił vojak. Przy tworzeniu konta zaznaczysz opcje "mam już konto" i podasz login i hasło z konta, do którego wpisałeś oryginalny kod TMUF (czyli tego co używałeś na TMNF).
Powinieneś mieć grę TMUF z kontem TMUF. Dla wyjaśnienia, teraz masz też konto TMUF, ale grę TMNF dlatego nie możesz z tego skorzystać.
Mam nadzieję, że się nie zamotałem.
.
Powinieneś mieć grę TMUF z kontem TMUF. Dla wyjaśnienia, teraz masz też konto TMUF, ale grę TMNF dlatego nie możesz z tego skorzystać.
Mam nadzieję, że się nie zamotałem.

[4 more]
09-11.07.10 | AGL Belldeco Cup 2010 Stęszew
[...?]
Klucz od TMU w TMF
No niestety jak techland ma taki support to jedyne słuszne wyjście jest powyżej... ;]
CDP by ci za darmo wymienił ;p
CDP by ci za darmo wymienił ;p
Klucz od TMU w TMF
No dobra a co mi dało przypisanie klucza TMU do TMNF?
Klucz od TMU w TMF
Sciagnij sobie TMU z TEGO linka.To zwykla instalka niepotrzebujaca plyty.Nastepnie jeżeli zakladales już swoje konto to przy uruchomieniu wpisz swoj login z TMU i hasło
Nastepnie sciagnij patch pod TMUF i powinno grać 
Klucz od TMU w TMF
wyslalem ci na PW linki do instalki odrazu TMUF ... tydzien temu pobieralem z tych samych linków
Klucz od TMU w TMF
To, że jak ściągniesz TMUF to na tym koncie będziesz mógł grać na tym koncieEwe0Goggo wrote:No dobra a co mi dało przypisanie klucza TMU do TMNF?