Egh... ze wszystkiego zrobią off topa ;p
Rekrutacja była przyjeliśmy Radusa i Xenuna, więc temat do zamknięcia dzieci xDxDxD
NAR rekrutacja!
-
balaganmen
- Zaczyna szaleć na ulicach
NAR rekrutacja!
sykes rulzz hehe:D:] spadłem z krzesla jak to pzeczytalem hahaha:DSykeS wrote:Kolejno: Tata Słowika, Mama Słowika, Brat Słowika, Siostra Słowika, Pies SłowikaSłowik wrote:swoje lata mają : 34l ; 27l ; 24l ; 24l ; 21l ;
POzdro moj kompanie z KO:D
NAR rekrutacja!
otóż teraz Kolego śmiejesz się z osób które są u nas i tyle lat mają kolejnobalaganmen wrote:sykes rulzz hehe:D:] spadłem z krzesla jak to pzeczytalem hahaha:DSykeS wrote:Kolejno: Tata Słowika, Mama Słowika, Brat Słowika, Siostra Słowika, Pies SłowikaSłowik wrote:swoje lata mają : 34l ; 27l ; 24l ; 24l ; 21l ;
POzdro moj kompanie z KO:D
MarCus 36 Wizard 27 Lewy 24 ( był w Elblągu ) Kohn 24 i Kostek 21 potem kilku po lat 17-19 i chyba 3 w moim wieku
Ssijcie mi jajca 
Moje ostrzeżenia roxują
Bo się najebał
Bo wpierdala jajecznice
Bo ma za mało
Lilililaj
Bo bawi się sutem Lewego
Moje ostrzeżenia roxują
Bo się najebał
Bo wpierdala jajecznice
Bo ma za mało
Lilililaj
Bo bawi się sutem Lewego
NAR rekrutacja!
Rany Słowik, choćbyście mieli po 90 lat Nobla nie dostaniecie, możesz się wreszcie zacząć śmiać razem z nami? -.-
Jeszcze chwila i jakąś aferę zrobisz.
NAR rekrutacja!
k**wa wasza mac 
przestancie się już udzielac i niech ktos wreszcie zamknie ten temat!!
przestancie się już udzielac i niech ktos wreszcie zamknie ten temat!!
NAR rekrutacja!
nie zrobie afery bo słowa balagana mam akurat głęboko w d*pie, ale proszę tylko by mnie nie obrażał czy to takie trudne???Fan wrote:Rany Słowik, choćbyście mieli po 90 lat Nobla nie dostaniecie, możesz się wreszcie zacząć śmiać razem z nami? -.-
A Tobie Sykes tym razem joke nie wyszedł bo nie mam ani brata ani siostry ani psa po za tym trochę by było dziwne gdyby moja mama rodziła dzieci w wieku kilku lat.
Leon co do Twojego posta czysta racja i dobrze że się Redzik zajmie bo wkurzające jest gdy balagan jak tylko widzi NAR albo coś z tym teamem związane musi swój nochal wciskac by napisac pościka wyśmiewającego ten team
Last edited by Słowik on 01 October 2008, 14:31, edited 2 times in total.
Ssijcie mi jajca 
Moje ostrzeżenia roxują
Bo się najebał
Bo wpierdala jajecznice
Bo ma za mało
Lilililaj
Bo bawi się sutem Lewego
Moje ostrzeżenia roxują
Bo się najebał
Bo wpierdala jajecznice
Bo ma za mało
Lilililaj
Bo bawi się sutem Lewego
NAR rekrutacja!
Spash klnać nie musisz
Myślisz że będziesz fajniejszy jak napiszesz ku*** ? Przyjdzie Redzik to zaopiekuje się tematem.
NAR rekrutacja!
widac, ze nie znacie praw murphiego: "nie polemizuj z glupkiem, bo ktos może nie zauwazyc roznicy"