ESL MAJOR SERIES !
ESL MAJOR SERIES !
hm wszyscy graja w TEAM a wix wyraznie napisal ze ROUNDS! anulowac mecze ;p
ESL MAJOR SERIES !
xDDDDDDDDD zabójczeJakub wrote:FF"BOB"X-Fi?MAXERRR wrote:FF'Bob"X-Fi 2 : 0 DiabloS'XXdobry meczyk ogolnie, gg panowie ;]
czyli jednak nie tylko na STC ta fuzja?

ESL MAJOR SERIES !
z chęcią bym wykorzystał propozycje Kinga, dzięki man.
Ale czy to się powiedzie? Mógłbym zagarć za niego?
Ale czy to się powiedzie? Mógłbym zagarć za niego?
„Jeśli gry komputerowe są jak narkotyk, to TrackMania jest najczystszą kokainą na rynku”
ESL MAJOR SERIES !
chyba już za późno...
[ Dodano 04 października 2008, 19:06 ]
[ Dodano 04 października 2008, 19:06 ]
damianhhh wrote:hm wszyscy graja w TEAM a wix wyraznie napisal ze ROUNDS! anulowac mecze ;p
a czy jest jakaś różnica poza wyglądem tabelki ?:P- Gramy w trybie rund do 7 pkt, punktacja 1-0
ESL MAJOR SERIES !
Nie ma, ale ładniej to w słupku wygląda.
Mało brakowało, a bym z Shadowem dodatkową mapę grał. Gdybym nie zjebał ostatniego zakrętu, to bym wygrał hocka ;p.
Mało brakowało, a bym z Shadowem dodatkową mapę grał. Gdybym nie zjebał ostatniego zakrętu, to bym wygrał hocka ;p.

[4 more]
09-11.07.10 | AGL Belldeco Cup 2010 Stęszew
[...?]
ESL MAJOR SERIES !
Chyba wiesz, że on teraz do NC ćwiczy Bilus ^^
"Człowiek uczy się na błędach" - nie jestem człowiekiem
ESL MAJOR SERIES !
przeciez się smieje Psik... chyba będę musial stosowac taktyke Olka, ze wszedzie usmieszki trzeba wstawiac;ff
btw ładny meczyk a wlasciwie niezly noobfight Bilus;d przy 6;5 dla mnie az sam nieco zadrzalem;d last tez kiepsko ale jakos tam dalem rade;p
btw ładny meczyk a wlasciwie niezly noobfight Bilus;d przy 6;5 dla mnie az sam nieco zadrzalem;d last tez kiepsko ale jakos tam dalem rade;p
ESL MAJOR SERIES !
no to niezla walka gg d
ESL MAJOR SERIES !
jakubie, bob był przed fuzja w FF i nadal jest, bob nigdy w pexg nie był
ESL MAJOR SERIES !
Matowi się na "Mam talent" spieszylo pewnie:Dmor_olo wrote:No i mecz kolejki zakończył się na gadu gadu
ESL MAJOR SERIES !
Oby tylko nie na "Po co oni śpiewają?"damianhhh wrote:Matowi się na "Mam talent" spieszylo pewnie:Dmor_olo wrote:No i mecz kolejki zakończył się na gadu gadu
"I Now Walk Into the Wild"
Christopher McCandless
Christopher McCandless
ESL MAJOR SERIES !
Z Jakubem w duecie 40:1... szkoda ze nie grali ;D
ESL MAJOR SERIES !
\Chyba wiesz, że on teraz do NC ćwiczy Bilus ^^
Jakby nie trenił do NC, to bym przegrał do zera ;p.
Noobfight czy nie, fajnie było ;p. Gygy.btw ładny meczyk a wlasciwie niezly noobfight Bilus;d

[4 more]
[...?]
ESL MAJOR SERIES !
I tak nie trenilem ESLa wcale to doszedlem do wniosku, ze nie ma po co marnowac czasu ;]

ESL MAJOR SERIES !
ohohoho gram z mor olem ;]
ESL MAJOR SERIES !
oho-przegrałeś ;E
ESL MAJOR SERIES !
To jaka mapa będzie tą trzecią w tej rundzie?
"Człowiek uczy się na błędach" - nie jestem człowiekiem
ESL MAJOR SERIES !
Mam dzisiaj grać, a ja ciągle nie wiem z kim.
Ludzie, jak rozegracie mecz, to wprowadzajcie wynik i zmuście przeciwnika do zatwierdzenia go. Bo później nie możemy iść do przodu z tabelką ;f.
Wychodzę z założenia, że gram z bałaganem, ale nie jestem tego pewien, bo nie zatwierdził wyniku, który wpisał Lewy. Rzal panowie, rzal.
Ludzie, jak rozegracie mecz, to wprowadzajcie wynik i zmuście przeciwnika do zatwierdzenia go. Bo później nie możemy iść do przodu z tabelką ;f.
Wychodzę z założenia, że gram z bałaganem, ale nie jestem tego pewien, bo nie zatwierdził wyniku, który wpisał Lewy. Rzal panowie, rzal.

[4 more]
[...?]