Trackmania Original Individual Tournament
Cześć!:D
Razem z sebikiem wpadliśmy na pomysł turnieju w stylu PIT (jeśli nie kojarzysz, użyj opcji szukaj ;d) z TMU, ale tym razem z wykorzystaniem dostępnego dla wszystkich dema Trackmanii Original. Zasady oraz możliwość zapisania się w TYM temacie.
Razem z sebikiem wpadliśmy na pomysł turnieju w stylu PIT (jeśli nie kojarzysz, użyj opcji szukaj ;d) z TMU, ale tym razem z wykorzystaniem dostępnego dla wszystkich dema Trackmanii Original. Zasady oraz możliwość zapisania się w TYM temacie.
naprawdę swietnie ripek ale watpie zeby nadawalo się to na newsa -.-
Re: Trackmania Original Individual Tournament
R1p wrote:ale tym razem z wykorzystaniem dostępnego dla wszystkich dema Trackmanii Original/quote]
Bezsens.
Może i na newsa zbyt mało ważne, ale nie musicie od razu krytykować wszystkiego co nie ma związku z wersją Nations. Rip tu się poświęca i organizuje jakąś alternatywę od Stadionu, a wy się rzucacie. Wiem że Desert i Stadium to dwa inne "światy", w których panuje zupełnie inny gameplay, ale kogo nie interesuje TmOriginal to trudno, nie musi fascynować się turniejem, ale nie sprowadzać go do rangi "podrzędnego". Tyle ode mnie - uważam że Rip postąpił słusznie próbując jakoś "integrować" (?) scenę TMN i TMU, ale wy uważacie że TmU to zuo :/
Mi się pomysl bardzo podoba, gdybym mial mnostwo czasu na pewno bym zagral.
Jedyne zastrzezenie moje co do TMO, mysle ze lepiej by to było zrobić na TMU.
A ty Sebik się nie spinaj tak od razu:P Napisaly zaledwie 2 osoby i to jeszcze, nie znalazlem w ich slowach jakiegoś wielkiego ataku na TMU
Jedyne zastrzezenie moje co do TMO, mysle ze lepiej by to było zrobić na TMU.
A ty Sebik się nie spinaj tak od razu:P Napisaly zaledwie 2 osoby i to jeszcze, nie znalazlem w ich slowach jakiegoś wielkiego ataku na TMU

ja nic nie mam do tmu bo nie mam tmu to się nie mam co spinac, i se k**wa walic a nie się czepiac od takl
- OrdonekQ7
- Moderator
Ja mógłbym z chęcią zagrać. 

Feed the fire, break your vision
Throw your fists up, come on with me!
Lepiej by było, jakby turniejek był na TMU. Po prostu stabilniej, nie ma problemów z podłączeniem do neta, gdzie przy demie TMO mogą się takie problemy pojawiać (nie wiem, nie grałem, ale to starsza gra, a widzą jakie są problemy z TMN, można się domyślić o co mi chodzi).
Jestem za, ale TMU ;p.
Jestem za, ale TMU ;p.

[4 more]
09-11.07.10 | AGL Belldeco Cup 2010 Stęszew
[...?]
Brawo RiP
W końcu jakiś turniej na klasycznej scenerii TM. Mam taki sentyment do Desert, że chyba aż się skuszę na grę w tym turnieju.
A opcja z demem jest o tyle lepsza, że każdy może je sobie ściągnąć i zagrać. A tak dyskryminuje się graczy nie posiadających TMU.
Więc jakby co, to ja jestem chętny
W końcu jakiś turniej na klasycznej scenerii TM. Mam taki sentyment do Desert, że chyba aż się skuszę na grę w tym turnieju.
A opcja z demem jest o tyle lepsza, że każdy może je sobie ściągnąć i zagrać. A tak dyskryminuje się graczy nie posiadających TMU.
Więc jakby co, to ja jestem chętny
http://przygodowkomania.blox.pl - darmowe przygodówki
http://anegdotki.blog.onet.pl - moje refleksje na temat świata
http://anegdotki.blog.onet.pl - moje refleksje na temat świata
Bosh. Nie chodzilo mi o to ze pomysl jest bee i do dupy i w ogóle trza go zjesc. Chodzi o to ze moim zdaniem to news nie powinien być. Ja bym to poprostu wklepal w dzial zawody/konkursy i po klopocie.
Po prostu wtedy 90% nie zobaczy, że taki turniej jest
A tak poza tym to chciałem zobaczyć, czy wystarczy przenieść temat do działu news, zeby się pojawił ;d
A tak poza tym to chciałem zobaczyć, czy wystarczy przenieść temat do działu news, zeby się pojawił ;d
o.O niezły pomysł R1p z tym turniejem
w takim razie ja też się zgłaszam 
brutalność zUo ]:->
Rip - można wiedzieć kiedy koniec zapisów i podanie map?
Koniec w tą sobotę
W niedzielę/poniedziałek ewentualne kwalifikacje (jeśli będzie niewygodna liczba zawodników ;p)
We wtorek mapy na 1. kolejke
W niedzielę/poniedziałek ewentualne kwalifikacje (jeśli będzie niewygodna liczba zawodników ;p)
We wtorek mapy na 1. kolejke
Napiszę za Ripka bo on offline a pewnie są chętni aby poznać w której są grupie 
Po pierwsze sięgamy po pł0 movie by Saves:
http://pl.youtube.com/watch?v=DNYqmERLWCo
A teraz już formalnie grupy (kolejność wg. wylosowania):
Grupa 1
-Chool
-Rip
-Baserone
-Słowik
-Lonxey
Grupa 2
-Siekiera
-Sebik1992
-Ziomek_pol
-Kiszonek
-Maciek
Grupa 3
-Envy
-Bilus
-Qrdonek
-wiadp1
-Voj4k
Grupa 4
-Spy
-Rad
-Remix
-Derty
-Arken
Mam nadzieję, że trafiliście do odpowiadających wam grup. Mappack na pierwszą rundę zostanie opublikowany w poniedziałek.
Po pierwsze sięgamy po pł0 movie by Saves:
http://pl.youtube.com/watch?v=DNYqmERLWCo
A teraz już formalnie grupy (kolejność wg. wylosowania):
Grupa 1
-Chool
-Rip
-Baserone
-Słowik
-Lonxey
Grupa 2
-Siekiera
-Sebik1992
-Ziomek_pol
-Kiszonek
-Maciek
Grupa 3
-Envy
-Bilus
-Qrdonek
-wiadp1
-Voj4k
Grupa 4
-Spy
-Rad
-Remix
-Derty
-Arken
Mam nadzieję, że trafiliście do odpowiadających wam grup. Mappack na pierwszą rundę zostanie opublikowany w poniedziałek.
grupa wydawalaby się prosta gdybym umial grać w tmo i gdyby nie wiadp1 ;]
OMG grupa 2 to grupa śmierci
a co do losowania to on oszukiwał... miał przygotowane pełno karteczek z każdym nickiem i zmieniał je co losowanie w czapce... dlatego odkładał ją poza obaraz z kamery.
a co do losowania to on oszukiwał... miał przygotowane pełno karteczek z każdym nickiem i zmieniał je co losowanie w czapce... dlatego odkładał ją poza obaraz z kamery.
http://intothevoid.cba.pl/ mój blog klik klik klik