ESL MAJOR SERIES !
ESL MAJOR SERIES !
Kamili się do mnie nie zgłasza a jeden z naszej pary ma grać z maxerem.. kurde to ja nie wiem nic...

Bum tarararara za oknami noc
Czego chcesz dziewczyno ja wiem - Tarzana!
ESL MAJOR SERIES !
Bałagan zaakceptuj wynik to raz a dwa faktycznie mamy wybrać swoje trasy teraz na mecze a nie znamy dodatkowej.
ESL MAJOR SERIES !
I oprócz tego ja jeszcze pierwszego meczu nie mam zaakceptowanego. Win'a = king = vital1ty oddał go walkoverem. Czy ktoś zrobi z tym porządek ?
"Człowiek uczy się na błędach" - nie jestem człowiekiem
ESL MAJOR SERIES !
Dogrywkowa mapa na te runde: ESL-Chillout
jeśli wasz rywal nie wybierze "Swojej" mapy przynajmniej na 36h przed meczem proszę to zglosic do mnie w prywatnej wiadomosci lub pod moim numerem gadu gadu.
jeśli wasz rywal nie wybierze "Swojej" mapy przynajmniej na 36h przed meczem proszę to zglosic do mnie w prywatnej wiadomosci lub pod moim numerem gadu gadu.
ESL MAJOR SERIES !
dziwne zbeby nie ;p
"graty" mor_olo
"graty" mor_olo
ESL MAJOR SERIES !
tak ;]
uznalem, ze jak olek ma reg lepszy od mojego pb o 1 sec to dalem walko
wixiu ja wybralem swoja mapke 1h przed meczem zas olek, 5 minut przed meczem
uznalem, ze jak olek ma reg lepszy od mojego pb o 1 sec to dalem walko
wixiu ja wybralem swoja mapke 1h przed meczem zas olek, 5 minut przed meczem
- DiabloS_CRB
- Pirat drogowy
ESL MAJOR SERIES !
Tym razem opór trochę większy 
Aleksior XX vs FF'mor_olo.x-fi 0:2 (0:7, 1:7)
Aleksior XX vs FF'mor_olo.x-fi 0:2 (0:7, 1:7)
*... i wszystko jasne.
ESL MAJOR SERIES !
ale mi różnica; D
- DiabloS_CRB
- Pirat drogowy
ESL MAJOR SERIES !
Teraz kolejna runda u mnie ;-)
DiabloS 2 - 1 Psikuta
Byłooo groźnie ;-)
Hock - 7-2
Quite Move - 6-7
Espirito Santo - 7-6
DiabloS 2 - 1 Psikuta
Byłooo groźnie ;-)
Hock - 7-2
Quite Move - 6-7
Espirito Santo - 7-6

ESL MAJOR SERIES !
Jarecki i Maxer Co z waszym meczem? Muszę teraz czekać aż rozegracie mecz między sobą. Potem aż przegrany zagra jeszcze jeden mecz w koszyku przegranych i dopiero wtedy ze mną. Bez jaj panowie 
ESL MAJOR SERIES !
Jarek wygral, ale obu się nie chce wpisac wyniku;dLewy wrote:Jarecki i Maxer Co z waszym meczem? Muszę teraz czekać aż rozegracie mecz między sobą. Potem aż przegrany zagra jeszcze jeden mecz w koszyku przegranych i dopiero wtedy ze mną. Bez jaj panowie
-
Maxer
- Lubi ostrą jazdę
ESL MAJOR SERIES !
nie mogę wprowadzic wyniku, poniewaz szanowny pan Jarecki nie wprowadzil nawet ustawien do meczu ... :? tzn mapa^^
- DiabloS_CRB
- Pirat drogowy
ESL MAJOR SERIES !
lol ? ja już wprowadziłem zaraz po meczu ... widzisz ze 1 mape ja wybierałem i jest Esprito ?? ja pi***olęMAXERRR wrote:nie mogę wprowadzic wyniku, poniewaz szanowny pan Jarecki nie wprowadzil nawet ustawien do meczu ... :? tzn mapa^^
http://www.esl.eu/pl/tmnf/1on1/ems3_qua ... /10957460/ zobacz sam.
Twoją mapą był Hock a ja widze jakiś dominhead której nie widziałem jeszcze na oczy.
[ Dodano 11 października 2008, 13:52 ]

Bum tarararara za oknami noc
Czego chcesz dziewczyno ja wiem - Tarzana!
ESL MAJOR SERIES !
FF'mor_olo.x-fi vs FF'bob.x-fi 1:2 (7:6 3:7 5:7)
No i się trafiła bobowi jego mapa na decidera , a ja jeszcze jak noob tam zagrałem
Fajne te LB, mecz mam miec za 2 dni a tu jeszcze 4 kolejki meczów niektorzy maja
No i się trafiła bobowi jego mapa na decidera , a ja jeszcze jak noob tam zagrałem
Fajne te LB, mecz mam miec za 2 dni a tu jeszcze 4 kolejki meczów niektorzy maja
*... i wszystko jasne.
- DiabloS_CRB
- Pirat drogowy
ESL MAJOR SERIES !
ja czekam aż MoZo wytrzeźwieje i wtedy ustalę z nim koleje losu więc przygotuj się Olo ktoś z nas do Ciebie przyjcie (jak Ty przejdziesz dalej :-D)

<- Drzwi