właśnie moglibyście zrobić też zapisy online ... ze mozna i online i na miejscu ... a tak btw wiecej będzie ludzi w sobote czy niedziele ?Very Happy
Niestety, ze wzgledów regulaminowych HLC opcja zapisów do turnieju przez net nie wchodzi w grę. Jeśli chodzi natomiast o rozłożenie w dniach - rok temu wydaje mi się że w niedziele było mniej ludzi.
Konrad rok temu miałeś mi wysłać jakąś tam grę i do tej pory jej nie widzęVery Happy
Za to chce TMUF dostać teraz Very Happy
O, kolega z Błonia

Łap mnie na lanie w weekend.
To teraz jako zadość uczynienie wybierzcie lepsze mapki. Polecam mapki z nc4/stc5, a nie jak rok temu nadeo i 2 marne z pl4 czy pl5 -.-. I zróbcie chociaż finał na rundach.
Eliminacje będą pewnie podobne do tych na ESWC - czyli elimki timeattack co ileśtam minut, finały w rounds. Trochę ogranicza nas kwestia pięciu komputerów, ale coś na to wymyślimy - pewnie będą półfinały jeszcze, zobaczymy
Mapy to kwestia dogadania się - nie mamy ciśnienia na żadne, w zasadzie prócz tego żeby jakieś dziecko z rodzicem potrafiło ja przejechać nie ma żadnych ograniczeń. Zaraz założę oddzielny wątek i będziemy mogli dojść do tego jakie mapy chcemy.
W sobotę i niedzielę odbędą się dwa _niezależne_ od siebie turnieje, czyli pula nagród będzie zdublowana jednego i drugiego dnia. Żeby jednak nie było przegięć, wprowadzone będą jakieś ograniczenia żeby ktoś np. nie zgarnął dwóch kierownic.
More info soon, to tak nieoficjalnie narazie
[ Dodano 14 Paź 2008, 20:03 ]
Aaaaaa, o ile administracyjnie ja będę za ten turniej ręczył jajami, o tyle z HSTV wpadnie mi inne dość czasochłonne zadanie, przez co na stoisku Trackmanii będę rzadziej niż częściej. Turniejem będą administrować dwie nowe twarze, nie ukrywam że w temacie Trackmanii nie są jakoś super ogarnięci, dlatego prosił bym o wyrozumiałość.
W razie jakiś wątpliwości lub nieprawidłowości (aczkolwiek nie sądzę aby takowe wystąpiły) proszę o złapanie mnie gdzieś biegającego po hali - na sygnał "jestem ze sceny Trackmanii" oderwę się od innych obowiązków i wysłucham dokładnie o co chodzi.
Diav3l - Ciebie też się to tyczy
[ Dodano 14 Paź 2008, 20:06 ]
Aaaaaaaa, jeszcze jedno.
Oficjalnie wszystkie osoby niepełnoletnie (patrz: nie mające ukończonego 18th roku życia) aby móc legalnie odebrać nagrodę (regulamin HLC) muszą mieć podpisaną przez rodzica (patrz: musi tam widnieć napisane długopisem imię i nazwisko jednego z rodziców lub prawnych opiekunów) karteczke z upoważnieniem że wyrażam zgodę na blablabla (karteczki będą do odebrania u mnie). To tak tylko informacyjnie piszę żeby nie było paniki na turnieju - rok temu sobie z tym poradziliśmy, to poradzimy i tym razem
[ Dodano 14 Paź 2008, 20:08 ]
W razie jakiś szczegółowych pytań od poszczególnych graczy, jestem dziś w nocy dostępny do godziny około siódmej rano (nocna zmiana w pracy

), pytać i walić w ciemno bez zastanowienia, nudzi mi się