[ Dodano 26 października 2008, 23:37 ]
wale to esl razem z adminami poraz 2

omg pozdro Maxer.. k**wa naprawdę nic nie napisze !!MAXERRR wrote:taa. wlasnie dziwi mnie to, dlaczego piszecie zal.bob.ru skoro i tak bob by rozkuwil jareckiego na ESL.
![]()
Jarek, sam widziales jak Bobas gral na pierwszym meczu![]()
to jest moje zdanie, piszcie jaki to ja ch**owy, bo przeciez sprzeciwiam się wam![]()
co do organizacji, to rzeczywiście, zgadzam się, organizacja = 0

To poszukajcie kandydata na admina, a będzie rownie dobrze, bo ESL ma potencjałWin'a wrote:morolo ale ESL eu się nie czepiamy,tylko naszej polskiej słabszej wesji.

Zgadzam się ale chyba lepiej:IrRed wrote:Trudno ocenić organizację tego turnieju pozytywnie ... chyba tego nie zanegujesz Olo. Nie trzeba nikogo przekonywać, że ESL to bardzo ważna esportowa organizacja, ale na niektóre rzeczy trzeba popatrzeć ze szczerą krytyką ... szkoda, że adminom zaczęło się spieszyć dopiero w czasie finałów ... gdyby raczyli się zainteresować porządkiem w drabince wcześniej to byłby spokojnie czas na normalne rozegranie ostatecznych rozstrzygnięć ... Zaprzeczysz

mor_olo wrote:To poszukajcie kandydata na admina, a będzie rownie dobrze, bo ESL ma potencjałWin'a wrote:morolo ale ESL eu się nie czepiamy,tylko naszej polskiej słabszej wesji.
Może i słowa Jarka były trochę zbyt mocne, ale trudno nie krytykować ESL ... jeśli ciągle będziemy mówić : "no nie było super, ale fajnie że pomyśleliście o nas i w ogóle, że chociaż splunęliście w naszym kierunku ... " to myślisz, że będziemy traktowani poważnie ?! ... może się chociaż zastanowią co zrobić by nie było znów takiej wtopy i totalnej kompromitacji ... tak tak ... to nie scena się skompromitowała tylko ESL ... czy będą chcieli naprawić swój błąd ? nie wiem. Może będzie im zależało na tym, by pokazać się z dobrej strony. Na początku tej całej pseudoligi Wix pisał, że potrzebowałby pomocy, więc od razu tego samego dnia napisałem do niego w jaki sposób mogę pomóc, nie doczekałem się odpowiedzi do dziś, zatem nie mów Olo, że nie chciałem pomóc tylko krytykuję. Mówię Wam : nie pozwólmy się traktować jak podrzędna scena jakiejś 'rajdówkowej zręcznościówki' ... organizacja tego turnieju była chujowa i tyle ... nikt nie zaprzeczy.mor_olo wrote:
Tym sposobem pokazujemy jedynie ze nasza scena jest niedojrzała i stawiamy ja w złym świetle.
Lepiej tworzyć, pomagać tworzyć niż krytykować obrazać.

Wix wrote:również mam taka nadzieje. Szczegoly będę dogadywał dzisiaj.damianhhh wrote:mysle, ze będzie Double Eliminationbtw bardzo fajne trasy;]
Da się zauwazyc ze shad będzie również jednym z administratorow tmnf na esl, ale będę chciał jeszcze nawiazac wspolprace z irredem jak również TOBA JAKUB !
jeśli bylibyscie zainteresowani <jakub oraz red> po proszę info na gg
Ja (27-09-2008 19:22)
oczywiście, ze będę wypolpracowal, lix
Ja (27-09-2008 19:22)
wspol*
Ja (27-09-2008 19:23)
czaisz zart?
Ja (27-09-2008 19:23)
ze poprawilem wspolpracowal, ale lix nie