ESL MAJOR SERIES !

Informacje na temat różnych konkursów i zawodów w TM
Jarecki
Pirat drogowy

ESL MAJOR SERIES !

Post by Jarecki »

Nastepnym razem miejmy nadzieje, ze wyciagniemy wszyscy wnioski i będzie to lepiej zorganizowane, tylko w to zostaje wierzyc.
Image
Image

Bum tarararara za oknami noc
Czego chcesz dziewczyno ja wiem - Tarzana!
Jakub
Pradziad żuli - żywa legenda

ESL MAJOR SERIES !

Post by Jakub »

taa. wlasnie dziwi mnie to, dlaczego piszecie zal.bob.ru skoro i tak bob by rozkuwil jareckiego na ESL.
moje zdanie jest takie ze poprostu skoro Jarek masz wyjebane na ten ESL, to podejrzewam ze na meczu tez bys gral, aby skończyć i tyle , być może się myle.

poprostu wiem jak Bob gra na tych mapach, i stwierdzam na podstawie moich obserwacji ze lepiej gra na tych mapkach niz ty
ja mysle, ze ESL w ogole nie potrzebuje adminow, najlepiej niech się ludzie zapisza, nostraMAXERUS napisze wszystkie wyniki i już mamy gotowa drabinke.
Maxer
Lubi ostrą jazdę

ESL MAJOR SERIES !

Post by Maxer »

Jakub wrote:
taa. wlasnie dziwi mnie to, dlaczego piszecie zal.bob.ru skoro i tak bob by rozkuwil jareckiego na ESL.
moje zdanie jest takie ze poprostu skoro Jarek masz wyjebane na ten ESL, to podejrzewam ze na meczu tez bys gral, aby skończyć i tyle , być może się myle.

poprostu wiem jak Bob gra na tych mapach, i stwierdzam na podstawie moich obserwacji ze lepiej gra na tych mapkach niz ty
ja mysle, ze ESL w ogole nie potrzebuje adminow, najlepiej niech się ludzie zapisza, nostraMAXERUS napisze wszystkie wyniki i już mamy gotowa drabinke.
MAXERRR wrote: poprostu wiem jak Bob gra na tych mapach, i stwierdzam na podstawie moich obserwacji ze lepiej gra na tych mapkach niz ty :)

prowokujesz ? bo narazie tak to wyglada
" 2008 - 2011 stare dobre czasy - Pozdrawiam Wszystkich :)"
Image <- Drzwi :D
www.pureskillers.eu
Kinguś
Osiwiał za kierownicą

ESL MAJOR SERIES !

Post by Kinguś »

Panowie,spokojnie o jakąś głupote zaraz będzie kłótnia. :wink:
Wix
Pirat drogowy

ESL MAJOR SERIES !

Post by Wix »

tak naprawdę nie wypal to trochę moja wina. Niestety wynikło to z powodu takiego ze ostatni miesiac w moim zyciu był dosc ciezki... sporo się pozmienialo...

Z esl na powaznie mysle ruszymy jak już poukladam all w tym tygodniu i zglosze się osobiscie do jakuba i irreda, holusa z prosba o wpolprace - wtedy mysle ze już w 4 damy rade i nie będzie takich problemow. FAkt przyznaje się zawalilem. Niestety nie mam zamiaru się bronic swoimi powodami osobistymi, ale to nie istotne. Slowa jarka troszke zaabolaly no ale coz. Mam nadzieje ze jeszcze frekwencjach w najblizszych ladderach będzie. jeśli nie, ja przekaze komus adminowanie na esl i nie będzie ze mna problemow
Image
h0lus
Pirat drogowy

ESL MAJOR SERIES !

Post by h0lus »

Wix Ty mi teraz oddaj 10 min z mojego zycia , przez codzienne spamowanie Ci na gg o pomocy!: DDD
Jarecki
Pirat drogowy

ESL MAJOR SERIES !

Post by Jarecki »

przesadziłem i to bardzo... sorry za tych których uraziłem, nie chciałem ;/
Image
Image

Jakub
Pradziad żuli - żywa legenda

ESL MAJOR SERIES !

Post by Jakub »

h0lus wrote:Wix Ty mi teraz oddaj 10 min z mojego zycia , przez codzienne spamowanie Ci na gg o pomocy!: DDD
dostales już 2 paczki fajek.
Jarecki
Pirat drogowy

ESL MAJOR SERIES !

Post by Jarecki »

na niektóre rzeczy jak widac jestem przewrażliwiony.. ale trudno.
Image
Image

Wix
Pirat drogowy

ESL MAJOR SERIES !

Post by Wix »

z gg mam problemy niestety wiec lepiej się kontaktowac ze mna przez pw na tmpl. bądź e-mail jeśli macie. A Ci co sa z polski to najlepiej niech dzwonia :D :P

Ale spokojnie wszystko ogarniemy, wiec zle w przyszlosc nie patrze.
Image
Post Reply

Return to “Turnieje”