Wywiad z Grackiem xDDDDDD
Gracjan ma w sobie grację i wdzięk :shock:
szczerze się przyznam że się boje tego człowieka, i nie chcialbym go spotkać na ulicy :?
był już dawno dawno temu topic na tmpl o nim
szczerze ?
gej
szczerze ?
gej
A po czym wnosisz, że to gej? Koleś jest po prostu chory. Nie robi jednak krzywdy ludziom, więc nie podlega narazie zamknięciu w psychiatryku. Tak myślę.
Ja pi***olę!
Czy to, że ktoś zachowuje się inaczej (nawet kompletnie inaczej) oznacza, że jest gejem, pojebem, pedofilem, skurwysynem, chorym na mózg? Mówicie tak, bo jedna osoba poddała go ostrej krytyce w stylu: "ale z niego pojeb". Taka krytyka nic nie wnosi, gdyż chyba jest ona po to by się z niej uczyć...
Powiem k**wa krótko... Człowiek robi to co uważa za stosowne, co mu odpowiada... Taki jest jego światopogląd. Czy to źle, że się wyróżnia? Według mnie ni w chuja - powtórze tą znaną wszystkim formułkę "przez to świat jest ciekawszy". A jak czegoś takiego nie tolerujesz, to po prostu unikaj kontaktu z jego działalnością... Nie trudno wyłączyć jakąś stronę internetową, czy cuś w tym stylu.
Zrozumiałbym wasze ogromne wzburzenie, gdyby łamał prawo, robił coś niesmacznego w miejscu publicznym, ale jest to człowiek z intelektem na wcale nie tak niskim poziomie jak wam się wydaje... Nago chodzi tylko na plażach dla naturystów, itp. Nie zmusza nikogo do oglądania jego samego, jak i jego dzieł...
Czy już k**wa nikt nie może robić tego co lubi? czy ktoś z was masturbuje się publicznie? NIE! W odosobnieniu? PEWNIE TAK! I choć jest to niesmaczne dla osób z zewnątrz, to dopóki robisz to w miejscu prywatnym, to tolerują twoje towarzystwo...
trochę zjebany przykład podałem, ale mam nadzieje, że trafi...
Czy to, że ktoś zachowuje się inaczej (nawet kompletnie inaczej) oznacza, że jest gejem, pojebem, pedofilem, skurwysynem, chorym na mózg? Mówicie tak, bo jedna osoba poddała go ostrej krytyce w stylu: "ale z niego pojeb". Taka krytyka nic nie wnosi, gdyż chyba jest ona po to by się z niej uczyć...
Powiem k**wa krótko... Człowiek robi to co uważa za stosowne, co mu odpowiada... Taki jest jego światopogląd. Czy to źle, że się wyróżnia? Według mnie ni w chuja - powtórze tą znaną wszystkim formułkę "przez to świat jest ciekawszy". A jak czegoś takiego nie tolerujesz, to po prostu unikaj kontaktu z jego działalnością... Nie trudno wyłączyć jakąś stronę internetową, czy cuś w tym stylu.
Zrozumiałbym wasze ogromne wzburzenie, gdyby łamał prawo, robił coś niesmacznego w miejscu publicznym, ale jest to człowiek z intelektem na wcale nie tak niskim poziomie jak wam się wydaje... Nago chodzi tylko na plażach dla naturystów, itp. Nie zmusza nikogo do oglądania jego samego, jak i jego dzieł...
Czy już k**wa nikt nie może robić tego co lubi? czy ktoś z was masturbuje się publicznie? NIE! W odosobnieniu? PEWNIE TAK! I choć jest to niesmaczne dla osób z zewnątrz, to dopóki robisz to w miejscu prywatnym, to tolerują twoje towarzystwo...
trochę zjebany przykład podałem, ale mam nadzieje, że trafi...

i trafiłes nawet Hedszotem <ała>
Niby chore, ale...Tak, zamierzam wydać DVD z najlepszymi filmikami, które umieszczałem na YouTube. Znajdzie się tam "Internet", "Moje czerwone stringi" i na pewno piosenka o Paulinie.
Jak ma tym pomóc osobom potrzebującym, to czemu nie? Nikomu nie szkodzi.Płyta będzie dostępna w sprzedaży tylko w ramach akcji charytatywnej, którą planuję w najbliższym czasie.
W tej sprawie zacytuję Jamesa "Nie wiem po co mi to, ale niech sobie istnieje...".
Dopóki jakoś mi nie przeszkodzi w moim egzystowaniu, to niech sobie żyje. ;f.

[4 more]
09-11.07.10 | AGL Belldeco Cup 2010 Stęszew
[...?]
Coś często to cytujesz... Pozwoliłem Ci?Bilus wrote:W tej sprawie zacytuję Jamesa "Nie wiem po co mi to, ale niech sobie istnieje...".
A co do tematu, to zdanie mam takie jak Biluś. No i czasem można się nieźle pośmiać oglądając gościa na youtube ;d
Tekst mi się podoba, a cytować mogę co chcę ;p. Tylko przywłaszczyć sobie nie mogę.Coś często to cytujesz... Pozwoliłem Ci? Razz

[4 more]
09-11.07.10 | AGL Belldeco Cup 2010 Stęszew
[...?]