Polish Individual TrackMania Cup 2006/2007 - zaczynamy
:)
Wpadlem na pomysl nastepnego turnieju może by tak zebrac parę setek graczy 200-300 wiecej ile się da i każdy z nich by musial wplacic wstepne tzn np po 10-20 zloty i z tego mozna by było zrobić nagrody może daloby rade znalezc parę sponsorow:)

Hhahahaa:P nikt ci takiego turnieju nie zrobi
no chyba ze z calej polski
ale zobacz ze ci co w ogóle nigdy nie jezdzili w tej grze, to nie będą mieli w ogóle już zadnych szans tak na moje oko

heh :p
pozdro...
heh :p
pozdro...
Nie mieliby szans i nie mieli by po co płacić
Ten turniej co teraz mamy jest dla każdego bo nic się nie traci a i swoich sił z innymi polakami można sprawdzić 
Widać nawiązanie do zakładów w nielegalnych wyścigach samochodowych (m.in. w "Szybkich i Wściekłych"). XD Ale TrackMania - to nie są nielegalne wyścigi, to nie jest gra, w której można się o coś zakładać, więc zastanawiam się... PO CO MAM PłACIć !! Nagrody zawsze powinny być przygotowane wcześniej.
wiadp1 Bardzo fajne traski troszkę trudne ale da się jakoś przejechać. Tylko jest jedna rzecz która mnie intryguje w tym turnieju mianowicie za duże wymagania. Jest to turniej w którym każdy gracz ma szanse tylko wielu graczy już zrezygnowało mówiąc, że skoro teraz jest tak trudno to w następnych etapach będzie trudniej! Wielu uczestników zrezygnuje, a do drugiego etapu przejdzie garstka ludzi. Osobiście staram się jak mogę co prawda nie potrafię pobić author time ale staram się jak mogę mało mi brakuje na pierwszej mapie. Będę trenował i mam nadzieję, że dostanę się do następnego etapu. Nie liczę na wysoką pozycję, ale gram dla przyjemności.
Pozdrawiam i życzę powodzenia wszystkim uczestnikom PITC Nie zniechęcajcie się będzie dobrze!
Pozdrawiam i życzę powodzenia wszystkim uczestnikom PITC Nie zniechęcajcie się będzie dobrze!
Ludzie to jest TURNIEJ, a nie jakas tam zabawa w klocki. Trasy sa idealne do tego turnieju, a Author Time wcale nie jest az taki wygorowany. Trzeba je jeździć i jeździć az się uda. Czasu jest sporo, bo az do 5 stycznia, a w tym czasie mozna spokojnie poprawic swoje czasy o parę sekund. Zauwazcie ze najlepsi jeżdżą te trasy AZ 5 sekund szybciej niz Author Time, i jeszcze 1 sekunde moga urwac na kazdej. Jest to tak duza roznica, ze spokojnie ktos kto trochę już jezdzil, może się w niej zmiescic. Jak dotad zakwalifikowalo się ponad 70 osob, a to dopiero 1wszy dzień.
także brac się za jezdzenie i nie marudzic!
także brac się za jezdzenie i nie marudzic!
-
Arkadioo
ale jaja zrobilem 1:11:22 myslalem ze wysttarczy to nie gralem ostaniego dnia było nawet ok dzisiaj opatrze a tu 71 jestem