Rosyjska Akcja
Rosyjska Akcja
Nie no nie mogę .
Gram sobie na serwie Ziomka z PGS na literę Dcośtam.pl
I tak !
Wpada 2 rosyjskich wymiataczy i kosza mapy cutem omijając cp!!!!.
Tak CP prosto do mety . O co biega >>?
Pierd..........lili coś o jakimś skrypcie xd ale jaja .
Gram sobie na serwie Ziomka z PGS na literę Dcośtam.pl
I tak !
Wpada 2 rosyjskich wymiataczy i kosza mapy cutem omijając cp!!!!.
Tak CP prosto do mety . O co biega >>?
Pierd..........lili coś o jakimś skrypcie xd ale jaja .
HI ALL ;D
Rosyjska Akcja
bo to jest cheat
nie wiedziałes o tym???? a wy mówicie ze nie ma czitów do tm
ale tak seryjnie to naprawdę jest cheat i powinno się za takie coś banowac (wg mnie ten czit jest mało popularny ale polega na tym ze nie trzeba przejeżdzac przez cp tylko prosto do mety) słyszałem tez ze robia speedhacka ale w to nie wierze bo sam chciałem zrobić wiec skopiowałem plik odpowiadajacy modelowi jazdy z island do stadium i wtedy gra się nie uruchomiła
(dobrze ze miałem pliki zapasowe) jak mi nie wierzycie looknijce to wideo: http://www.youtube.com/watch?v=jVWS3brt1aw
Rosyjska Akcja
albo mete tak by nie mozna było wjechac z trawy
Rosyjska Akcja
nie przesadzac przeciez odrazu widac kto omija
zreszta chyba zawsze jakiś sedzia jest ^^

mister kratka z browarkiem
Rosyjska Akcja
albo jak np. taki envy jakby dojechal przed foxim czy jareckim na rundach, gdzie oni nie popelnili bledu to wiadomo, ze to cziter
- Dawid12355
- Jeździ konno
Rosyjska Akcja
A gdzie takiego cheata można ściągnąć ?
Rosyjska Akcja
Tylko totalni looserzy używają cheatów do TM. Na turnieju od razu byłoby to widać, bo zawsze jest jakiś op z każdej drużyny. A w wypadku takiego oszustwa walko i ban dla gracza.

h0lus 9:42:39
dobra ja ide kupic duży pokoj
Rosyjska Akcja
teraz trzeba dodac nowy pkt do regulaminu lig ze obowiazuje zakaz uzywania cheatów
Rosyjska Akcja
bana muuuDawid12355 wrote:A gdzie takiego cheata można ściągnąć ?
naucz się grać a nie czitować ;/!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
AUDIO Onkyo 307 + Onkyo 406 + Kef C7 + Kef C6 + Jbl ES 250 PW + stare surroundy

Rosyjska Akcja
zwykle umieszczenie mety w powietrzu może nic nie dac, bo czasem wystarczy przez bande przeskoczyc i wleciec do mety omijajac polowe trasy...
naszczescie gotowiec dziala tylko na solo i raczej tak zostanie..
natomiast idzie czitowac na necie tylko już trza trochę pomyslec. w sumie rozwiazanie banalne. a jedyny efekt to czasy po 10 sekund na mapkach 1 minutowych.. nie wiem czy się oplaca.. pobanuje nadeo i się skonczy..
jedynie zafascynowalo mnie ze to takie proste o.O
naszczescie gotowiec dziala tylko na solo i raczej tak zostanie..
natomiast idzie czitowac na necie tylko już trza trochę pomyslec. w sumie rozwiazanie banalne. a jedyny efekt to czasy po 10 sekund na mapkach 1 minutowych.. nie wiem czy się oplaca.. pobanuje nadeo i się skonczy..
jedynie zafascynowalo mnie ze to takie proste o.O

hyhy
Rosyjska Akcja
ja pomiem tak: Były czasy kiedy o czitach wiedziała mała garstka ludzi w tym także ja lecz nie umiała ich uzywac wiec się ta wiedza nie dzieliła
teraz połowa ludzi będzie przegladac internet by poszukac czitów i powstana strony typu www.cs-hacked.pl tylko o domenie tm-hax.costam.pl.
WIEC ZLE POSTAPIŁEM PISZAC 2 POST W TYM TEMACIE ZA CO PRZEPRASZAM ;/
tak offtopic: JE**Ć CZITERÓW
WIEC ZLE POSTAPIŁEM PISZAC 2 POST W TYM TEMACIE ZA CO PRZEPRASZAM ;/
tak offtopic: JE**Ć CZITERÓW
- Ludwik
- Zaczyna szaleć na ulicach
Rosyjska Akcja
Normalnie zal. Wlasnie dlatego ze do TMNF nie ma cheatow, zacząłem w to grać. Odsunelem nawet genialny aczkolwiek wyniszczony przez boty CS. A tu takie rzeczy. Trzeba było nie pisać tu tego posta bo teraz dzieci będą przeszukiwac strony za tym botem :/. Takich ludzi powinno się wiszac (cheaterow oczywiście
)
Rosyjska Akcja
A mi to w sumie wisi czy ktoś będzie tego używał bądź nie. W CS'ie tacy uniemożliwiali grę i dostawałeś headshota zza ściany itp i game over. A czy tutaj mi będzie przeszkadzało jak jakiś niedorozwój zrobi czas 15 sekund na trasie 40-to sekundowej? A niech sobie robi, sam tylko się ośmiesza i traci szacunek. Mi to w niczym nie przeszkodzi w grze 
A co do rekordów - już od dawien dawna na Dedimanii jest w **uj zbugowanych rekordów tras i.. co z tego?
No ale fakt faktem, TM to chyba jedyna gra pozbawiona cheatów (do tej pory przynajmniej ^^) i dlatego jest taka wyjątkowa (była?).
A co do rekordów - już od dawien dawna na Dedimanii jest w **uj zbugowanych rekordów tras i.. co z tego?
No ale fakt faktem, TM to chyba jedyna gra pozbawiona cheatów (do tej pory przynajmniej ^^) i dlatego jest taka wyjątkowa (była?).
Rosyjska Akcja
przeciez to nic nowego.
na dedimanii już dlugo sa takie "niemozliwe" rekordy, skad myslicie, ze one się wziely?
przez internet jakieś dzieciaki sobie trochę poszpanuja, i co?
i tak taki cziter na zadnym turnieju (online i offline) nic nie osiagnie, a tylko to się liczy, wiec nie podniecajcie się sztucznie, jakbyscie jakiś skandal odkryli.
w najlepszym wypadku nadeo zbanuje czitujace accounty.
na dedimanii już dlugo sa takie "niemozliwe" rekordy, skad myslicie, ze one się wziely?
przez internet jakieś dzieciaki sobie trochę poszpanuja, i co?
i tak taki cziter na zadnym turnieju (online i offline) nic nie osiagnie, a tylko to się liczy, wiec nie podniecajcie się sztucznie, jakbyscie jakiś skandal odkryli.
w najlepszym wypadku nadeo zbanuje czitujace accounty.
Rosyjska Akcja
Gdy ja lub któryś z adminów na moim serwerze zauważy, że ktoś używa nielegalnych programów dostaje bana bez uprzedzenia. Jeśli to Polak to na tej scenie jest już spalony.

Rosyjska Akcja
Trzeba by teraz zainstalować antyczit na serwie 
A tak ogółem, znaleźć czitera i wypieprzyć nooba ze serwa. Mnie to też zawiodło, bo myślałem, że TM jest bez czitów. Na razie to nie jest za bardzo źle. Warrock wg mnie jest niewypałem, iż jest sporo hakerów i cziterów, antyczita jeszcze nie wynaleziono (chyba), w dodatku nooby sądzą dobrze grającego za hakera i powiedzą "bana mu!"... aż strach by pomyśleć!
Nadeo musiałby coś teraz wymyśleć, żeby rozwiązać ten problem. Z resztą łatwo zauważyć, jakie dziecko w TM'ie robi niemożliwy czas.
@Diav3l: I tak właśnie trzymać
A tak ogółem, znaleźć czitera i wypieprzyć nooba ze serwa. Mnie to też zawiodło, bo myślałem, że TM jest bez czitów. Na razie to nie jest za bardzo źle. Warrock wg mnie jest niewypałem, iż jest sporo hakerów i cziterów, antyczita jeszcze nie wynaleziono (chyba), w dodatku nooby sądzą dobrze grającego za hakera i powiedzą "bana mu!"... aż strach by pomyśleć!
Nadeo musiałby coś teraz wymyśleć, żeby rozwiązać ten problem. Z resztą łatwo zauważyć, jakie dziecko w TM'ie robi niemożliwy czas.
@Diav3l: I tak właśnie trzymać
Rosyjska Akcja
w sumie nie koniecznie nie przyda się Jakub ...
dajmy kwalifikacje do Razer TMNF, nie pamiętam ale tam chyba był czas 29.xx (wr 28.xx chyba) , więc taka osoba podjedzie sobie pod mete i zrobi dajmy 28.69 a ktoś tam najlepszy dotychczas miał 28.8x ...
na rundy oczywiście całkiem nie przydatny bo zawsze jest kilka osób na specu ...
a co do używania tego i takich ludzi to ja ich w ogóle nie rozumiem ... hmmm tzn. jak sobie włączy WH na botach tylko żeby zobaczyć co to to ok. ale jeśli z tym gra online to jest po prostu zerem :f
dajmy kwalifikacje do Razer TMNF, nie pamiętam ale tam chyba był czas 29.xx (wr 28.xx chyba) , więc taka osoba podjedzie sobie pod mete i zrobi dajmy 28.69 a ktoś tam najlepszy dotychczas miał 28.8x ...
na rundy oczywiście całkiem nie przydatny bo zawsze jest kilka osób na specu ...
a co do używania tego i takich ludzi to ja ich w ogóle nie rozumiem ... hmmm tzn. jak sobie włączy WH na botach tylko żeby zobaczyć co to to ok. ale jeśli z tym gra online to jest po prostu zerem :f
Rosyjska Akcja
Ale panowie TMNF to nie CS czy inny FPS tutaj nie ma bezpośredniego kontaktu z przeciwnikiem i "podobno" rank nie jest najważniejszy więc nawet jeśli na serwer wbije cziter i pojedzie Jakuba, Diav3l'a czy kogoś innego to nie przeszkodzi w grze tak jak w FPS'ach. Poza tym skoro TMNF jest grą online to do przewidzenia było to iż zostanie zrobiony jakiś czit do niej prędzej czy później, ale cziter nic nie zdziala w TMNF w przeciwieństwie do CS, COD czy czegoś tam innego.
POZDRO.
POZDRO.