dziekujemy STV! (nie mam literki przed "i" :)
Tak i dostać po plecach i odpryskami 
Drugiego dnia po reklamach w plecy nam nawalali
a między reklamami były odstępy i pech chciał że akurat tam szły odpryski 
Kurde powinni an tym PGA dać więcej tych takich "foteli balonów" jak obok nas na xboxie, zeby sobie posiedziec i odpocząćMajkel wrote:dzięki :* ^^ Fajnie ze byla ta lada przy paintballu i mozna było usiasc ;D
*... i wszystko jasne.
mnie strasznie nogi napierdzielały, bo to w końcu od 10 do 21 staliśmy tam, może niecałą godzinkę do kupy siedziałem jak grałem, piłem z Diavem i na tej ladzie :>
ja wiem, co moloby być lepiej!
nastepny raz zrobcie tak, zebym nie mial kaca.
Jakub tego to chyba nikt nie zmieni ^^ To jest dosłownie nierealne po za tym nie marudź przy Twojej technice drifftowania 48:62 pierwszego dnia to pr0 time ^^ ( joke ) a tak na poważnie jak się żegnaliśmy to palnąłem Ci zebyś nie pił tyle ^^ Posłuchaj mnie to i kaca następnym razem nie będzie ^^Jakub wrote:ja wiem, co moloby być lepiej!
edit: albo mniej tej turbo-coli. Nie czytałeś że przedawkowanie ma skutki uboczne ^^
Moj kumpel od pepsi i coli bez zadnego turbo!!!(pil tego w ch** dużo) dostal wrzodow zoladka i w szpitalu wyladowal 

To niedobrze... bo ja bardzo lubię ciocia ciolę i piepsi... to znaczy, że wykituję szybciej niż Wy? ^^