Bardzo łatwo jest mówić.. trudniej jest zrobić. Ja Ci nie mówię jak powinna wyglądać i jakie mieć funkcje strona TCW.Fan wrote: Z całym szacunkiem, ale wolałbym żeby to tmpolska było dodatkiem do tmpl, a nie odwrotnie.
Turnieje se mogą być na tmpolska, ale raczej nic więcej.
Można by tam wystrój zaprowadzić mniej więcej taki jak na tmpl i zrobić z tego swego rodzaju wizytówkę sceny.
Umowa ze Scarym była jaka była... Ale scary nie zrealizował założeń. tmpl stoi w miejscu i nadal oferuje to samo już od dłuższego czasu. I ja mam tworzyć coś pod forum? Rzadko widuje się strony, na których forum jest tematem przewodnim.
Nie mam zamiaru dopasowywać choćby wyglądu do tmpl. Tmpolska to moje własne koszty i praca osób zupełnie nie związana z tmpl.
I twoje stwierdzenie, że na tmpolska powinny być turnieje i nic więcej jakoś mnie nie przekonuje. Dlaczego wszystko co związane ze scena powinno być jednakowe? Wielu graczy nie korzysta z tmpl, z różnych powodów, często negatywnych i czy dlatego maja nie lubić tmpolska bo będzie "dodatkiem" i wyglądać będzie podobnie?
Takie jest moje zdanie i nei widze powodów by je zmieniać. I bardzo proszę byście zastanowili się zanim coś napiszecie. Ja nie dostaje pensji za tworzenie tmpolska, nie płace także nikomu. Już wspominałam , że traktuję to jako zabawę. I nie mam zamiaru dostosowywać mojej zabawy do Twoich oczekiwań... zastanawiające dlaczego tmzone nie ma podobnego wyglądu.
Szczerze to mi się zaczyna odechciewać... póki robiłam to dla siebie i własnej przyjemności i kierowałam się tylko tym by coś zorganizować innym to wszystko maiło sens. Nie uległam gadaniom srapplera (wyjątek banery na mapach turnieju, później dziwne pretensję, że tylko było to na mapie eliminacji). Są rady i są pomysły. Kiedy wchodzą w zabawę układy to wszystko do kosza. W czasie tworzenia tmpolska było kila osób zaangażowanych. Później te osoby chciały wziąć udział w turniejach. Pierwsze co zrobiłam to zdjęłam im admina by nie być posądzoną o stronniczość. Układy i układziki do niczego dobrego nie prowadzą.
Ehhh szkoda gadać, sorki za spam.