Zdobyłem 150PD, lvl up i +5 do reputacji.
Tylko niech jeszcze Shad powie co o tym sądzi
ja tu nie mam nic do gadania, tak ustalilismy z Wixem, wzorujac się na bardziej prestizowych i bardziej popularnych rozgrywkach...Fan wrote:Po prostu nie masz racji
Zdobyłem 150PD, lvl up i +5 do reputacji.
Tylko niech jeszcze Shad powie co o tym sądzi
Mi to obojętne, ale wolałbym jakby było 4vs4damianhhh wrote:ogolnie jak wolelibyscie - 3vs3 czy 4vs4?
heh fakt , ale mylisz się PL było (prawie?) zawsze 3v3balaganmen wrote:Wam to 3vs 3 bardzo na reke bo u was mało osob jest aktywnych... także nie sugerowac się opinia mor ola:]
zawsz ebylo 4 vs 4 i nie pamietam by były problemy ze skaldem..a jak jakiś zespół takie ma to niehc się zastanwi czy brac udzial w pl7:)
e olo, gdzie ta gwiazdka oznaczajaca zarty "*"?mor_olo wrote:3v3 mniej problemow ze składem, mniej walkowerow, wiecej gry, wiecej zabawy... no i mniej problemow z serverem
Dobra, powiem tylko tyle, że nie będę selekcjonerem!damianhhh wrote:
Terminu na razie nie ma, ale mysle ze coś w granicach polowy stycznia; "link do TMX" usuniety; selekcji Ty odmowiles;p być może ze Jurek i Sebik;]
może mam taki stereotyp w glowie ze scena PL nie jest tak wielka i dlatego lepiej to robić w malych ilosciach.Jakub wrote:e olo, gdzie ta gwiazdka oznaczajaca zarty "*"?mor_olo wrote:3v3 mniej problemow ze składem, mniej walkowerow, wiecej gry, wiecej zabawy... no i mniej problemow z serverem
przed chwila jeszcze mowiles, ze nie mamy robić jakos dziwnie, ale wzorowac się najwiekszymy turniejami, a teraz 3 vs 3?
czy rozumie to dobrze, ze kierujemy się wiec najwiekszymi turniejami tylko tak dlugo, jak naszemu teamowi pasuje?
jak wszyscy graja na boisku 40 x 40 metrowym, to my nie będziemy na 30 x 30 metrowym, no nie?