PL7 - preselekcja map
PL7 - preselekcja map
Połowa stycznia znaczy ferie? 
PL7 - preselekcja map
I zaprawde powiadam wam , nadchodzi apokalipsa .
"Wszyscy będący wierni zostaną nagrodzenie,
natomiast niewierni zostaną całkowicie unicestwieni"
ale spoko
"Śmierć to dopiero początek"
Odrodzicie się na nowo , jak tylko z wami skończe.
4 vs 4 , 5 vs 5 też może być , weźcie ludzi do wybierania map co znają się na rzeczy , zeby potem kupy nie było . Pozdro GL & HF w PL7
"Wszyscy będący wierni zostaną nagrodzenie,
natomiast niewierni zostaną całkowicie unicestwieni"
ale spoko
"Śmierć to dopiero początek"
Odrodzicie się na nowo , jak tylko z wami skończe.
4 vs 4 , 5 vs 5 też może być , weźcie ludzi do wybierania map co znają się na rzeczy , zeby potem kupy nie było . Pozdro GL & HF w PL7
PL7 - preselekcja map
4 vs 4 będzie najlepiej
PL7 - preselekcja map
jestem za
bałaganem ...
chętnie bym też pomógł
chętnie bym też pomógł
PL7 - preselekcja map
Może jakaś ankieta?Oprucz bałagana ja bym dał,Maxera,Ordonka no ee nie wiem ;E
-
balaganmen
- Zaczyna szaleć na ulicach
PL7 - preselekcja map
Hehe...ee nie cfaniakować:]
Co do tego kto powinien wybierać mapki.. to owszem pisałem coś takiego do yoo zemoge pomóc...jednakze wedlug mojej opini powinny to robić z 4 osoby ( zaufane) No i znajace się na grze oczywiście.. Mowie tu zaufane by nie było przeciekó:P A z 4 osoby sa potrzebne by szybko odzielic "shit" od tego co się da jeździć...No i co 4 glowy to nei jedna cyz 2:P
heh.. a roboty przy selekcji map jest od huja..
ALe nie każdy tez chce się w to mieszac także pisać kto by bylna tak wedlug mnie kandydatami sa np :
JA:P
Jarecki
Maxer
Ordon
Shadow
W sumie to Nie pamietam kto tam się zajmowal mapkami jeszcze...I jest pewne ze podejcie do spawy profesjonalnie.. dlatego Wy piszcie:].. Jakby było 5 osob tez by chcyba nie było zle pod warunkiem ze będzie wspolpraca i pllynne przekazywane informacji..:]
Co do tego kto powinien wybierać mapki.. to owszem pisałem coś takiego do yoo zemoge pomóc...jednakze wedlug mojej opini powinny to robić z 4 osoby ( zaufane) No i znajace się na grze oczywiście.. Mowie tu zaufane by nie było przeciekó:P A z 4 osoby sa potrzebne by szybko odzielic "shit" od tego co się da jeździć...No i co 4 glowy to nei jedna cyz 2:P
heh.. a roboty przy selekcji map jest od huja..
ALe nie każdy tez chce się w to mieszac także pisać kto by bylna tak wedlug mnie kandydatami sa np :
JA:P
Jarecki
Maxer
Ordon
Shadow
W sumie to Nie pamietam kto tam się zajmowal mapkami jeszcze...I jest pewne ze podejcie do spawy profesjonalnie.. dlatego Wy piszcie:].. Jakby było 5 osob tez by chcyba nie było zle pod warunkiem ze będzie wspolpraca i pllynne przekazywane informacji..:]
PL7 - preselekcja map
ja tylko chcialbym dodac, ze zyczylbym sobie, zeby z tych teamów, ktore prawdopodobnie będą grali o zwyciestwo, co jeden gracz bylby w tej jury, która będzie wybierala trasy (o ile ten team to w ogole chce), bo w przeszlosci już były różne rzeczy.
w taki sposob w ogole nie ma szansy na jakieś podejrzewania, ze ktos wybiera pod siebie.
w taki sposob w ogole nie ma szansy na jakieś podejrzewania, ze ktos wybiera pod siebie.
PL7 - preselekcja map
Ja nie chce mapek wybierać... Raz ze mi się nie chce na nie patrzyć, dwa ze wole miec niespodzianke, trzy ze nie mam czasu
Dam swoje najlepsze 3-4 mapki i róbta co chceta
PS. Da się je normalnie jechac
oczywiście system 4vs4, jak się ktos boi ze nie zbierze 4 zawodników do meczu niech nie startuje... hehe. pozdro
Dam swoje najlepsze 3-4 mapki i róbta co chceta
PS. Da się je normalnie jechac
oczywiście system 4vs4, jak się ktos boi ze nie zbierze 4 zawodników do meczu niech nie startuje... hehe. pozdro

Bum tarararara za oknami noc
Czego chcesz dziewczyno ja wiem - Tarzana!
PL7 - preselekcja map
Jakub prawi dobrze. Wiadomo, te drużyny, które będą walczyć o laur mistrza polski, pgs, tcw, itd., są ograni, wiedzą, jakie mapki są najlepsze, co będzie dobre. A raczej "pod siebie" nie będzie, bo jeśli ograni gracze to tak czy siak potrafią wytrenić wszystko, racja? :>
PL7 - preselekcja map
No i to że mapka spodoba się maxxerowi, nei znaczy ze będzie lezec mi bobowi czy gronowi...iam wrote:Jakub prawi dobrze. Wiadomo, te drużyny, które będą walczyć o laur mistrza polski, pgs, tcw, itd., są ograni, wiedzą, jakie mapki są najlepsze, co będzie dobre. A raczej "pod siebie" nie będzie, bo jeśli ograni gracze to tak czy siak potrafią wytrenić wszystko, racja? :>
*... i wszystko jasne.
PL7 - preselekcja map
Mordka, właśnie o to mi chodzi
Nie będzie Maxer mapki pod siebie wybierał, żeby tylko on wypadł dobrze, a reszta drużyny słabo, racja? :> Chyba, że jest samolub, to inna sprawa, ale nie sądzę, że taki ktoś znalazłby się właśnie w tych "czołowych teamach". To tylko moje odczucie, masz prawo się nie zgodzić, Mordzik 
-
balaganmen
- Zaczyna szaleć na ulicach
PL7 - preselekcja map
OJ tam pi***olenie nie ma czegoś takiego jak wybieranie pod sibei..wiadomo ze każdy ma trohcu rozny gusik..ale dlatego w komisji nie ma być jedna czy 2 osoby..
nie ma potrzeby jeżeli będą to osoby "zaufane" aby w komisji było po jednej osobie z kazdego teamu.
nie ma potrzeby jeżeli będą to osoby "zaufane" aby w komisji było po jednej osobie z kazdego teamu.
PL7 - preselekcja map
ja tylko chce powiedziec jedno co wyboru mapek na kolejne rundy....
proszę Was nie patrzcie jak się trasa nazywa czy A, B czy C.... i nie trzymajcie się tego ze na kazdą runde ma być mapka A , B i C... może być np A,A,A lub C,C,C... Bo w poprzednich PL to paranoja z tymi nazwami A i B. Zawsze musiało być sciśle A, B C( w tym przypadku oczywiste bo to był multilap) ale jak mozna zrobić fajny mappack z mapek o nazwie A i B to nie wpierdalac jakiejkolwiek z nazwa C bo naprzykład innej nie będzie...
Mam nadzieje ze kumacie o co chodzi...
proszę Was nie patrzcie jak się trasa nazywa czy A, B czy C.... i nie trzymajcie się tego ze na kazdą runde ma być mapka A , B i C... może być np A,A,A lub C,C,C... Bo w poprzednich PL to paranoja z tymi nazwami A i B. Zawsze musiało być sciśle A, B C( w tym przypadku oczywiste bo to był multilap) ale jak mozna zrobić fajny mappack z mapek o nazwie A i B to nie wpierdalac jakiejkolwiek z nazwa C bo naprzykład innej nie będzie...
Mam nadzieje ze kumacie o co chodzi...

- OrdonekQ7
- Moderator
PL7 - preselekcja map
Co do wybierania map, to ja mogę wybierać, bo mam w ch** czasu, a na mappmapingu tez się trochę znam. ^^
Proponuje jeszcze Shadowa, Maxera, Bałagana i...może Iama/Flagga?
4vs4 by było najlepiej, bo to tak jest, ani za dużo, ani za mało. Multilapy mi się nie podobają, bo są za długie. To tak jakbys w kołko jezdził mini, ktore też nie wszystkie lubią. Ale decyduje większość.
Proponuje jeszcze Shadowa, Maxera, Bałagana i...może Iama/Flagga?
4vs4 by było najlepiej, bo to tak jest, ani za dużo, ani za mało. Multilapy mi się nie podobają, bo są za długie. To tak jakbys w kołko jezdził mini, ktore też nie wszystkie lubią. Ale decyduje większość.

Feed the fire, break your vision
Throw your fists up, come on with me!
PL7 - preselekcja map
nie wiem no niby dobra ajdija, ale już Jarek mowi ze się za to nie wezmie i już jest problem z TCW. chyba ze może Foxy wraca?balaganmen wrote: JA:P
Jarecki
Maxer
Ordon
Shadow
PL7 - preselekcja map
Nami się nie przejmujcie
wybierajcie co lepsze i to wszystko, chyba ze ktos od nas będzie chciał. Ja pasuje bo mi się nie chce. Wole zobaczyc mapke dopiero wtedy kiedy tzreba

PL7 - preselekcja map
ok, ziomek będzie się zajmowal TL2, wiec będzie dużo meczykow cotygodniowo;] szkoda ze wixik się jeszcze nie odzywa...
[ Dodano 08 Gru 2008, 19:33 ]
k, foxy się zgodzil, wiec może nie będzie tak zle;]
[ Dodano 08 Gru 2008, 19:33 ]
k, foxy się zgodzil, wiec może nie będzie tak zle;]