restarty tras[delete]

Jeśli masz jakiś problem z grą - pisz tutaj
Post Reply
Zoomik
Samochodowy prawiczek

restarty tras[delete]

Post by Zoomik »

witam . mam mały problem . ponieważ są w internecie w najlepszych wynikach ludzie którzy w stuntach mają po 1200 punktów gdzie ja mogę zdobyć najwyzej 600 . to mnie trochę zainteresowało więc ściągnąłem jazdę 1 gostka . okazało się że wypada z trasy obkręca się kilka razy i robi restart(??) chodzi mi o to że jak na trasie nie ma żadnych ckeckpointów to wtedy on zaczyna od startu i mu się punkty nie zrestartowały i czas mu nadal leci a jak ja zrestartuje to od nowa muszę wszystko robić ... czy ktoś wie którym klawiszem(kombinacją klawiszy) mogę zrobić taki "trik" ??
Donert
Jeździ konno

restarty tras[delete]

Post by Donert »

Nie wiem czy dobrze zrozumialem posta, ale chyba chodzi Ci o enter ;)
Jak nie to poprawcie :)
.
Psik
Pirat drogowy

restarty tras[delete]

Post by Psik »

enter by działał na CP a skoro nie ma to enter chyba resetuje całkiem przejazd ... hmmm sam nie wiem .
Zoomik
Samochodowy prawiczek

restarty tras[delete]

Post by Zoomik »

jak wciskam enter to też jest jako restart ponieważ nie ma checkpointów na trasie i od startu zaaczynam od nowa
Mike
Pirat drogowy

restarty tras[delete]

Post by Mike »

A ja rozumiem o co chodzi. Po wciśnięciu delete (backspace też) lub enter owszem restartuje mape i wyniki W TRENINGU. Ale w OFICJALNYM WYŚCIGU jest taki trik i ja go też używam ;P Gdy np. wypadasz z trasy albo tak se dla odruchu restartujesz to wrócisz do startu, ale wynik się nie wyzeruje. Tego w treningu nie ma takiej opcji.
Mam nadzieję że ci pomogłem moje dziecko....
Zoomik
Samochodowy prawiczek

restarty tras[delete]

Post by Zoomik »

no tylko szkoda że u mnie nie działa to :/
kamyl
Doświadczony driver

restarty tras[delete]

Post by kamyl »

W TMN chyba nie ma wyścigów oficjalnych, bo za to się płaci miedziakami, których w TMN nie ma :). Na 100% też nigdy nie będę wiedział jak dokładnie jest w TMN, ale jestem przekonany, że w TMN oficjalów nie ma.
http://united.tm-exchange.com/main.aspx ... 05652#auto
// to tylko prowizorka, na wiecej nie mam czasu niestety - Yard
Post Reply

Return to “Pomoc”