ja mam amacrox warrior 450(400) i ciągnie e2140@3.3 Ghz, 2 gb ramu @850, hd 4850, dwa hdd, dwie nagrywarki, 3 wentyle 12mm i a to wszystko na p35
a i jeszcze mugen mi wygina MOBO(czyli plyte) :f
No niestety najlepsze procesory nie nadążają za kartami grafiki. Szczegolnie jeżeli karty sa w SLI lub Crosfire. Wiec kupno najlepszych i najwydajniejszych (chodzi mi o najmocnijsze w tym momencie karty na rynku) kart poprostu się nie oplaca bo i tak max z nich nie wyciągniemy!RON! wrote:Moj zestaw jest dobryA kiedy ty widziałeś zeby proc pozwolił karcie rozwinąc swoją pelną wydajnoś
panie iron daj sobie takiego 4850 do jakiegoś c2d 2 ghz potem wymień procek na 3ghz, a na końcu daj 4ghzMoj zestaw jest dobry Very Happy A kiedy ty widziałeś zeby proc pozwolił karcie rozwinąc swoją pelną wydajnoś
Bardziej mi chodzi o 3x Zotac GeForce GTX 280 AMP lub 2x Sapphire Radeon HD 4870 x2(co razem daje 4 radeony po 1 gb każdy)tyta` wrote:ale jeżeli ktoś kupuje 2x GF 260 cz też 4870X2 to raczej ma kasę na proca do tego sprzętu, myślę że taki QX9770 po porządnym OC by dał redę 2x4870x2
z jazdo w oc niebędziemy się bawictyta` wrote:ludzie co wyście na głowy upadli???
jeden pisze 700 w zasilacz??? po co??? nie będzie sli czy cf...więc zastanów się co piszesz i do tego ocz, lepszy wybór to Be-quiet czy też Corsair
co d karty to Maybe 4870 jest lepsza ale do tego potrzebujesz proca o dużej mocy obliczeniowej, więc będzie potrzebny proc zaczynający się ok 700złdużo lepszym zastosowaniem jest kupno proca za 300-400 i jazda z OC ile fabryka dała!!!!!
procek, żeby bez potrzeby podkręcania był dobry Bo nie chce się w to bawić.
musiałbym pewnie podkręcać proca, a nie chcę się w to bawić
Następny, któremu opadają wszystkie części ciała, jak tylko usłyszy Corsairtyta` wrote:ludzie co wyście na głowy upadli???
jeden pisze 700 w zasilacz??? po co??? nie będzie sli czy cf...więc zastanów się co piszesz i do tego ocz, lepszy wybór to Be-quiet czy też Corsair

Więc więcej już nie edytowałem późniejOstatnio zmieniony przez «RH» Maybe. dnia Wczoraj o 21:42.