Runda 6: GP Turcji
Po niecodziennym Monaco jedziemy Turcję. Mapka nowa, zrobiona przeze mnie, MT by NBlast.
Download: GP Turcji
Download: GP Turcji
A jednak znalazłeś luju tą mapkę zweryfikowaną, tia? ;d.

[4 more]
09-11.07.10 | AGL Belldeco Cup 2010 Stęszew
[...?]
mhm. 
- Dawid12355
- Jeździ konno
A są jeszcze miejsca w jakimś teamie ?
Dawid, "zapisy" były kilka tygodni temu... Poza tym coś takiego pisze się w temacie Rynek Transferowy.
Co do mapy, to wygląda na ciekawą (osobiście bardzo lubię GP Turcji, nie wiem czemu), co do porównania z tą realną to jest bardzo dobrze, nie podobają mi się dwie rzeczy: wjazd do boksów (wjazd jest po pierwszym nawrocie, a nie po dwóch) i pierwszy zakręt (w rzeczywistości wygląda trochę inaczej). Co ważne, należy zauważyć, że tor jest lewoskrętny, przez co 20 kierowców naszej F1 będzie musiało przyzwyczaić się do częstszego używania lewej strzałki.
Co do mapy, to wygląda na ciekawą (osobiście bardzo lubię GP Turcji, nie wiem czemu), co do porównania z tą realną to jest bardzo dobrze, nie podobają mi się dwie rzeczy: wjazd do boksów (wjazd jest po pierwszym nawrocie, a nie po dwóch) i pierwszy zakręt (w rzeczywistości wygląda trochę inaczej). Co ważne, należy zauważyć, że tor jest lewoskrętny, przez co 20 kierowców naszej F1 będzie musiało przyzwyczaić się do częstszego używania lewej strzałki.
ja piernicze no. wygląda na to, że isports wzięli sobie swój serwer (serw zresetowany, zmienione hasło na servermanii itp). pierdolić ich, nie mam siły się użerać z nimi. nie ma co dzisiaj już tak na szybko kombinować, nie jedziemy dzisiaj. gp turcji za tydzień, jak się załatwi serwa.
Dziękujemy isports.pl, tego się nie spodziewałem, szkoda słów....
Lox następnym razem pogadaj z kimś na wszelki wypadek, żebyśmy mieli 2 serwy, gdyby jeden się zwalił ok?
Kolejny wyścig, po Hiszpanii, który jest odłożony. Spytam się weteranów: czy w 1 sezonie też były przekładane wyścigi?...
Lox następnym razem pogadaj z kimś na wszelki wypadek, żebyśmy mieli 2 serwy, gdyby jeden się zwalił ok?
Kolejny wyścig, po Hiszpanii, który jest odłożony. Spytam się weteranów: czy w 1 sezonie też były przekładane wyścigi?...
-
Mtik
Wyścig jak wyścig, brawa dla Wandala i Kamilosa, do końca nie było pewne który z nich wygra, ja zlamiłem będąc 9...
Szkoda że znów nikt z RBR ani BMW się nie pojawił
Szkoda że znów nikt z RBR ani BMW się nie pojawił
A ja powiem tak... rzal.serw.... najsampierw mi CP nie zaliczało ;[ lecz później odkryłem jeszcze jedną ciekawą rzecz... można było oszukać paliwo przez to że jeśli kliknęło się enter nie wycofywało wyścigu.... no rzal poprostu -.-
Skrina nie ma dzisiaj, ale kolejność jest.
Wyniki GP Turcji:
1. Wandal (Williams)
2. Kamilos (Ferrari)
3. Mac (STR)
4. Coof (McLaren)
5. Maxer (Ferrari)
6. Grono (McLaren)
7. Donert (Honda)
8. Sajlas (Williams)
9. Mtik (STR)
10. Biluś (Honda)
Klasyfikacja kierowców po 6. wyścigu:
1. Kamilos - 44 pkt
2. Grono - 29 pkt
Coof - 29 pkt
4. Mac - 21 pkt
5. Spy - 19 pkt
Pyszo - 19 pkt
7. Maxer - 12 pkt
Wandal - 10 pkt
9. Biluś - 7 pkt
Donert - 7 pkt
11. Mtik - 5 pkt
Khasius - 5 pkt
13. DiabloS - 4 pkt
Słowik - 4 pkt
15. Loxley - 1 pkt
Ordonek - 1 pkt
Sajlas - 1 pkt
Szynpol - 1 pkt
Klasyfikacja zespołów po 6. wyścigu:
1. McLaren - 58 pkt
2. Ferrari - 56 pkt
3. Scuderia Toro Rosso - 27 pkt
4. Force India - 19 pkt
5. Toyota - 19 pkt
6. Honda - 15 pkt
Williams - 15 pkt
8. Red Bull - 5 pkt
9. BMW - 4 pkt
10. Renault - 1 pkt
Wyniki GP Turcji:
1. Wandal (Williams)
2. Kamilos (Ferrari)
3. Mac (STR)
4. Coof (McLaren)
5. Maxer (Ferrari)
6. Grono (McLaren)
7. Donert (Honda)
8. Sajlas (Williams)
9. Mtik (STR)
10. Biluś (Honda)
Klasyfikacja kierowców po 6. wyścigu:
1. Kamilos - 44 pkt
2. Grono - 29 pkt
Coof - 29 pkt
4. Mac - 21 pkt
5. Spy - 19 pkt
Pyszo - 19 pkt
7. Maxer - 12 pkt
Wandal - 10 pkt
9. Biluś - 7 pkt
Donert - 7 pkt
11. Mtik - 5 pkt
Khasius - 5 pkt
13. DiabloS - 4 pkt
Słowik - 4 pkt
15. Loxley - 1 pkt
Ordonek - 1 pkt
Sajlas - 1 pkt
Szynpol - 1 pkt
Klasyfikacja zespołów po 6. wyścigu:
1. McLaren - 58 pkt
2. Ferrari - 56 pkt
3. Scuderia Toro Rosso - 27 pkt
4. Force India - 19 pkt
5. Toyota - 19 pkt
6. Honda - 15 pkt
Williams - 15 pkt
8. Red Bull - 5 pkt
9. BMW - 4 pkt
10. Renault - 1 pkt
Do boju STR! Jak Mtik do mnie dołączy za 2, może 3 wyscigi to dogonimy Ferrari i McLarena ;d
merci. ;*
Zepsuty początek + pitstopy, których w ogóle nie umiałem i na każdym zdjeździe traciłem po 5 sekund więcej niż powinienem = utrata 3ciego miejsca w samej końcówce...
GG all.
GG all.